Erwdios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ανέβασα hunter και priest αλλά τους άφησα, δεν ασχολούμαι καθόλου. Τώρα έφτιαξα έναν warrior και έχω αρχίσει το leveling. Έχω βαρεθεί τα instances και πάω μόνο σε raid με την μάγισσα και κάνω leveling alts μόνο και μόνο επειδή δεν έχω να κάνω κάτι άλλο. Από αύριο 3,3 FTW και σε βλέπω να τους ξαναπαρκάρεις τους alts. Για το lvling που λέτε, εγώ ξεκίνησα το game Νοέμβριο με τον Pala και 80 ήμουν Φεβρουάριο. Πήγα σε όλες τις περιοχές, έκανα άπειρα quests και γενικά το ευχαριστήθηκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τέλος με κούρασε πολύ η φάση ειδικά μετά τα 70, γι' αυτό και ο μάγος ανέβηκε 80 χωρίς καν να πατήσει Dragonblight. Βοήθησε πολύ το XP και στα BGs σε αυτό. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ανεβάσω και κανέναν shaman για healer και να 80αρίσω τον DK μου (62 atm) αλλά και μόνο που σκέφτομαι το lvling πάλι, ψιλοζαλίζομαι. Ήδη με 2 80άρηδες και δεν βρίσκω χρόνο ούτε να κλ@σω. Μπαίνω, κάνω daily HC με mage και τρέχω και ToTc κι αν προλάβω βάζω και τον Pala για daily. Casual gaming FTW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αύριο το 3.3 ;! Icecrown δηλαδή; Που το διάβασες ρε συ; Μου φαίνεται πολύ νωρίς. Εγώ όταν ξεκίνησα (vanilla wow), ήταν Ιούνιος και πήγα 60 γύρω στον Οκτώμβρη. Αλλά τότε ήμουν ο απόλυτος noobας. Τώρα έχω 3 80άρηδες, και 4 πάνω απο 60lvl, συνεπώς έχω μάθει όλα τα quests απ'εξω. Παρόλαυτά αν είχα χρόνο θα 80άριζα κι άλλους χαρακτήρες, έχει φάση το lvling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εμενα με κουρασε το leveling, ισως και επειδη ειμουν σερι 2.5 μηνες... Ειδικα μετα τα 70 και μεχρι τα 80.... Επιτελους τελος Δηλαδη θα γουσταρα 2-3 χαρακτηρες ακομα , αλλα no way. My opinion, οποιος φτασει στα 85 με cataclysm, +50% xp απο heirlooms και start up στα 70 τουλαχιστον...αλλιως γιοκ εγω , μενω με το μαγουλη μου. Θα ειμαι και χαζομπαμπας πλεον, δεν θα εχω χρονο για leveling ωρε παιδι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Από αύριο 3,3 FTW και σε βλέπω να τους ξαναπαρκάρεις τους alts. ahem, που το διάβασες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Για ποσο ακομα θα υπαρχουν θυματα της blizzard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για όσο βγάζει γαμάτα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για όσο βγάζει γαμάτα games Γαμάτα games βγαζει αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο στο ποσο παιζεις....οχι να εισαι geek style...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παντού πρέπει να υπάρχει μέτρο, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε στους άλλους τι θα κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παντού πρέπει να υπάρχει μέτρο, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε στους άλλους τι θα κάνουν Νταξει ναι ο καθενας κανει οτι γουσταρει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γαμάτα games βγαζει αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο στο ποσο παιζεις....οχι να εισαι geek style...... το geek με το hardcore καμία σχέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ahem, που το διάβασες αυτό? Το έδεσες κι εσύ σχοινί κορδόνι το αύριο. Όταν λέμε αύριο, εννοούμε τις προσεχείς μέρες. Απ' ότι δείχνει πάντως δεν αργεί η κυκλοφορία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 το geek με το hardcore καμία σχέση Ανεφερα καπου οτι geek=hardcore και δεν το ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γαμάτα games βγαζει αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο στο ποσο παιζεις....οχι να εισαι geek style...... Μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το έδεσες κι εσύ σχοινί κορδόνι το αύριο. Όταν λέμε αύριο, εννοούμε τις προσεχείς μέρες. Απ' ότι δείχνει πάντως δεν αργεί η κυκλοφορία του. eta= 3week +-1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το έδεσες κι εσύ σχοινί κορδόνι το αύριο. Όταν λέμε αύριο, εννοούμε τις προσεχείς μέρες. Απ' ότι δείχνει πάντως δεν αργεί η κυκλοφορία του. αν βγει φέτος καλά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις