Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλούλι είναι :razz: .

Έφτασε αισίως lvl 54 ο Priest μου (που μάλλον τον κόβω από alt να γίνεται main :grin: ). Ξεκινάω από σήμερα WP ή Winterspring ανάλογα με τα κέφια χεχε, αλλά προς WP πλευρά το κόβω για αρχή. Όταν βρω χρόνο θα πάω και Sunken Temple να κάνω και τα quests εκεί για να κάνω και λίγο χώρο στο quest log :razz: . Χθες έκανα και το Priest Q και πήρα αυτό http://www.thottbot.com/?i=51413 ! Όλα τα λεφτά για MC κλπ. :grin:

Άντε 1.5 lvl ακόμα και ξεκινάω Strat, Scholo και όλα τα σχετικά ;-)

Δημοσ.
Καλούλι είναι :razz: .

Έφτασε αισίως lvl 54 ο Priest μου

Άντε 1.5 lvl ακόμα και ξεκινάω Strat' date=' Scholo και όλα τα σχετικά ;-)[/quote']

Εγω λέω προσπάθησε από τώρα, σίγουρα θα βρείς θέση σε raids! Εδώ εγώ που ήμουν και rogue έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στον Βαρόνο στο level σου! :)

Με το guild βέβαια, και μου κάνανε και χάρη! :D

Δημοσ.
Na epefte to mount tou baron kai na ekanes roll kai na kerdizes... Ax, good times. :)

LOL, για να υπάρχει πιθανότητα να πεσει πρέπει ενας απτο group να ειναι exhalted... :)

Δημοσ.

ΛΑΘΟΣ , αυτό είναι απλές φήμες. Όπως και το οτι πέφτει μόνο σε 5αδα. Το mount πέφτει σε οποιοδήποτε raid απλώς είναι πολύ σπάνιο (epic :P ) Όπως ειναι και το Runeblade....

Δημοσ.

Τελικά δίκιο έχεις βρε polaki το παρατήρησα το meele hit απο χιλιόμετρο και σε paladin. Το ζήτημα είναι ότι το χτύπημα του rogue πονάει πολύ ενώ του paladin λιγότερο.

Δημοσ.

Ε λοιπόν μόλις εχθές συνειδητοποίησα ότι ο priest ανεβαίνει πολύ γρήγορα lvl ρε παιδιά! (lvl 54, almost 55 :-) ). Μιλάμε ότι τους τελευταίους 2 μήνες που τον ξεκίνησα, έχει φτάσει πολύ χαλαρά και χωρίς πολύ λιώσιμο lvl 55 (είπαμε έχουμε μια δουλειά και μια γυναίκα κιόλας :razz: )! Και δεν είμαι καν shadow-specced! Ξεκίνησα με full holy και στο 40 τον γύρισα σε Disc/Holy! Φανταστείτε να ήμουν και shadow all the way lol.

Δημοσ.
Τελικά δίκιο έχεις βρε polaki το παρατήρησα το meele hit απο χιλιόμετρο και σε paladin. Το ζήτημα είναι ότι το χτύπημα του rogue πονάει πολύ ενώ του paladin λιγότερο.

Του rogue είναι γρήγορος και άμεσος ο θάνατος :D

LOL! :P

Δημοσ.
poly maintanance tora teleutaia

Πωπω ρε συ whiteman από το πολύ λιώσιμο έχεις ξεχάσει ότι κάθε Τετάρτη έχει maintainance??? :razz: :razz: :razz:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...