stefanos9 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ok, thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Θέλω βοήθεια με enchants και gems για PvP Frost mage κυρίως για BGs και όχι για Arena ακόμα. Όποιος έχει κάποιο οδηγό ή έχει προσωπικές συμβουλές, ευπρόσδεκτος. Μέχρι στιγμής, έχω gemάρει με durable ametrine, αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχουν και άλλα gems που μπορώ να βάλω σαν εναλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω ιδέα από pvp gear/gems/enchants. Δεν ασχολήθηκα σοβαρά, στα bgs με pve gear πήγαινα πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω ιδέα από pvp gear/gems/enchants. Δεν ασχολήθηκα σοβαρά, στα bgs με pve gear πήγαινα πάντα... Ψωμακι μου !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 lol AV πήγαινα οπότε πέθαινα πολύ σπάνια (tbc κιόλας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Tokens για Τ9.8(?!) πέρνει κανείς μόνο αν κάνουν κάποιο tribute (25 ή 45 tries left, 2 tokens στην πρώτη περίπτωση, +2 επιπλέον στη 2η περίπτωση) από Anub'arak 25hc. Γιατί κολλάτε στα 5άρια απο τη στιγμή που όλο το game είναι ένα μόνο raid instance ;;Τα 5άρια είναι ένας γρήγορος τρόπος να μάσεις gear για να πας στο raid.Anyway.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το trinket για tank είναι ο κατσαρίδος? Αν ναι, γ@μει το συγκεκριμένο trinketόπουλο. κατσαρίδος = Anub25 hm το καλύτερο tanking trinket πέφτει από champions. άντε να πέσει και αυτός αυτή τη βδομάδα να χαλαρώσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Χαχα, και εμείς τα ίδια. Άντε να δούμε πόσο θα πας πάρει για τον ρίξουμε τον άτιμο. Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολος; Γιατί στο 10άρι τουλάχιστον, δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ναι είναι αρκετά δυσκολος 25Hm. ειδικά στη p3 οι healers δεν θα περάσουν πολύ καλα τα tanks τρώνε πολύ damage και θα πρέπει να κάνουν heαl αυτό, να αφήνουν όλο το raid στο 1k health ώστε να μην κερδίζει πιο πολύ ζωή με το leeching από όσο damage του κάνετε αλλά παράλληλα να κρατάνε όρθιους όσους έχουν penetrating cold debuff. Αα και άν έχουν ελεύθερο gcd να κάνουν και κάνα dot. Γενικά κόλαση είναι μεγάλο step up στη δυσκολία από 10hm. ps. healers με addon που κάνει whisper σε όσους έχουν debuff "you are being penetrated" win the internetz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ωχ, healer είμαι. Τουλάχιστον φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Btw, ποιός είχε πει πρόσφατα οτι πέρνει φτηνά τις κάρτες ανανέωσης χρόνου; 9€/μήνα κάπου εκεί του έβγαινε. Δεν μας λέει απο πού να μην πληρώνουμε κι εμείς τσάμπα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 blahdvd είπε ο chill. Σήμερα μου ήρθαν 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 18.14 εχει το 2μηνο στο Blahdvd λεει. Απο UK δεν εχει και delivery fee ? How much ? Στο πλαισιο εχει 24 euro , τσακ μπαμ ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 1.12 είναι τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. 3-5 εργάσιμες μέρες κάνει να έρθει. Αν στο Πλαίσιο συνυπολογίσεις και το κόστος παράδοσης που είναι 3 ευρώ πάμε σε μια διαφορά της τάξης των 8 ευρώ περίπου. Και 1 λεπτό να γλιτώσω μου αρκεί για να το παραγγείλω από έξω . Τα χρήματα δεν τα έχουμε για χάρισμα, αν εσείς τα έχετε να μου πείτε τα στοιχεία σας να έρθω να μου χαρίσετε μερικά . Κάποια θα παίζει για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι γλύτωσα περίπου 10 ευρώ. Δεν είναι και λίγα. Έκανα την παραγγελεία Δευτέρα απόγευμα και ήρθαν σήμερα, πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ναι γλύτωσα περίπου 10 ευρώ. Δεν είναι και λίγα. Έκανα την παραγγελεία Δευτέρα απόγευμα και ήρθαν σήμερα, πολύ γρήγορα. Χαίρομαι! Όταν μιλάει ο panoulisgosu να τον ακούτε . Χρωστάς καφέ sleepy . Με 9 ευρώ τον μήνα πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να μην συνεχίζω την συνδρομή ακόμα και ας παίζω το game μόνο όταν έχω όρεξη. Εμένα έφυγε το modern warfare ii, Δευτέρα απόγευμα και ακόμα δεν μου έχει έρθει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις