Xvipes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ε ήταν μλκισμένη απόφαση της στιγμής.Τουλ. πούλησα το account 35e . Ναι υπάρχουν οι influx απλά δεν με βλέπω να ξαναμπαίνω μιας και πλέον το πάω παρειστικα και δεν με νοιάζει το progress. o lich πότε μπαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αφού το πούλησες πάλι καλά Beta testing γίνεται τώρα για Icecrown citabel. Πιστεύω πριν τις γιορτές θα βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo6diam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας,θα ηθελα καποιος να μου πει εαν εχει χρησιμοποιησει visa για faction η race change στο world of warcraft απο ελλαδα και ποιας τραπεζας ηταν.ρωταω διοτι εχω 3 visa κια καμια δεν δουλευει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας,θα ηθελα καποιος να μου πει εαν εχει χρησιμοποιησει visa για faction η race change στο world of warcraft απο ελλαδα και ποιας τραπεζας ηταν.ρωταω διοτι εχω 3 visa κια καμια δεν δουλευει. Ευχαριστω. Δεν έχω κάνει faction change αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει ότι ισχύει και για τη συνδρομή. Εγώ χρησιμοποιώ κάρτα της Eurobank και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγώ είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα κάποια στιγμή με τη Visa από Eurobank όταν πήγα να κάνω name change ενώ το είχα κάνει και άλλες φορές (την ίδια μέρα μάλιστα). Περίμενα κάποιες μέρες και το ξαναπροσπάθησα και ήταν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα σε οτι αφορα τις συναλλαγες μου με visa, Blizzard, race change, transfer κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo6diam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα σε οτι αφορα τις συναλλαγες μου με visa, Blizzard, race change, transfer κτλ. visa ποιας τραπεζας?ειναι κανονικη πιστωτικη η prepaid,debit που υποστιριζει visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια , πως μαρκαρουμε με τη νεκροκεφαλη το τερας που θελουμε στα instances/raids/klp ? Μονο ο leader το κανει και πως ? Υπαρχει hot-key or spell-like ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια , πως μαρκαρουμε με τη νεκροκεφαλη το τερας που θελουμε στα instances/raids/klp ? Μονο ο leader το κανει και πως ? Υπαρχει hot-key or spell-like ??? Μόνο ο leader. Δεξί κλικ στο mob και του βάζεις ό,τι σημαδάκι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το βαζεις και σε οποιο κουμπι θελεις Πχ στον Dk επειδη ειμαι τανκ εχω skul, cross diamond κτλ στο numpad, οποτε μεσα σε μερικα secs κανεις mark ολα τα μομπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και addon. Fastmark λέγεται και κάνεις τη δουλειά σου σε χρόνο dt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Simple Mark επίσης κάνει την ίδια δουλειά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2009 από sleepy_head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 visa ποιας τραπεζας?ειναι κανονικη πιστωτικη η prepaid,debit που υποστιριζει visa? Eurobank visa πιστωτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super ... κατεβασα το Simple Marker.... και το perfect Raid για λιγο αργοτερα. Εχω πηξει στα add ons lol, ... recount, ShieldMon, Schorchio, Carbonite, Atlas, Arena, Bars, ah vax ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 λίγα είναι, πριν από 2.5 χρόνια έπαιζα με υπερδιπλάσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις