Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν καποιος ειναι 60 εδω και 5 μήνες, προφανώς έχει κάποια items παραπάνω (αν δεν τα εχει, ας πρόσεχε να τα είχε). Οπότε δεν το θεωρώ άδικο. Και εντάξει δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει και κανέναν να βγει το expansion! :)

Digitron δεν έχω δει το 1, έχω ένα video το οποίο δείχνει απλά εναν horde rogue να κάνει διάφορα στην Duskwood νομίζω.. Το οποίο όμως είναι 7-8mins μόνο, οπότε και αυτό εννοούσα.

Σημασία δεν έχει πόσα έχουν βγει, αλλά να καταλάβουμε όλοι οτι τα vids αυτά ειναι τα "highlights" ΠΟΛΛΩΝ ωρών παιχνιδιού.. Και γω μπήκα σημερα BG και με εναν rogue πολεμούσαμε αρκετή ώρα οι 2 μας μόνο, χρησιμοποιόντας όλα μας τα "όπλα". Κάλιστα θα μπορούσα και εγω να το βγάλω βιντεάκι και να λέω ΩΩΩΩ θαυμαστε με, ειμαι ο μεγας rogue!!

το να βλέπω έναν τύπο να επιτηθεται σε άτομα AFK, που περιμένουν το πλοίο, ψαρεύουν or whatever, είναι ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΤΟ!!!!!! Εντάξει και εγώ το κάνω, έτυχε και βρέθηκα Booty Bay και killαρα έναν mage lvl 25 με ένα critical ambush, και μετά vanish να μην με φάνε οι guards, αλλά το εκανα επειδή βαριόμουν, δεν θα το έβγαζα και vid! :)

Συνεπώς, αν και rogue, ΟΛΑ τα βιντεάκια που έχω δει ειναι ΜΠΑΖΑ εκτός εξαιρέσεις κάποιες στιγμές που όντως του ΒΓΗΚΕ καλά κάτι, γιατί καλό το Blind ώστε να έχεις 10 sec για heal etc, αλλά αν ο αλλος κάνει evade τοτε τι κανεις? Τον πίνεις :P Δεν λεω οτι δεν εχουν τέχνη, προφανώς και έχουν, αλλά δεν θα τους προσκυνήσω κιολας...

Σας κάνω paste λοιπόν ένα κομμάτι που έγραψε κάποιος στα σχόλια για το WoRoguecraft 3....

Hmm.. You get about 9 for the dialog between WL and rogue and then the rest... OK, Tauren in the end of the movie was funny too.. OK. The whole freaking movie was funny but only because your enemies made me laugh. I mean 90% of warriors were obviously keyboard turners and sucked very hard. Mages just were standing there when you stunned them instead of using blink or Ice block. Hunter was just runnin away from you and hoping his beast could get you down. And ffs. I woul have wanted to see you playing with that CD-build in some BG as there you have no chance of camping stealthed those 10 mins between every fight. I admit cooldown are meant to be used. Yes, and you used them. After that you couldn't have stood chance even against those crappy warlocks. It is about 9 for funny movie and 0 for everything else. Makes 4,5 but I'll give you just 4.

Δεν το παίζω super rogue, και γι'αυτον ακριβώς τον λόγο δεν τσαντίζομαι όταν χάνω απο rogue, γιατί μπορώ να καταλάβω ακριβως τί πήγε στραβά, ή τί επρεπε να κάνω εγώ, αλλά δεν έκανα, και το έκανε ο αλλος και δικαια κέρδισε. Αλλά εντάξει, καλά τα βιντεάκια, αλλά ,μην τα έχετε ως κριτήριο για το τί μπορεί να κάνει το κάθε class.. Προφανως οι μισοί warrior εκεί παίζαν με το ένα χέρι, ή εγώ (και όποιος άλλος rogue ξέρω) είμαστε παντελώς κουλοί... :D

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kathe collective patch exei kai ta proigoumena. Den exo psaxei an exei bgei 1.8 collective. An exei bgei apo clean installation bazeis auto, sou katebazei kai ta 2 mikra sub-patch kai eisai kurile.

I aporia pou exo ego einai: To Earthfury mou, ta Ten Storms pou exo kai ta epic opla meta to patch tha einai gia tin peo? Lvl 60 items einai, an pame 70 tha yparxoun mple kalutera apo ta epic mou? Oloi oi mines pou eimai MC kai BWL xamenoi?

An nai gg Blizzard, thanks a lot, /wowquit

Δημοσ.

Παιδιά, τα αντικείμενα που έχουν require κάποιο rank αφού τα πάρουμε, αν χάσουμε το rank πάνε και τα αντικείμενα??? Οι μισοί που έχω ρωτήσει μου λένε ναι και οι άλλοι μισοί μου λένε όχι, τι παίζει λοιπόν???

• Super Moderators
Δημοσ.

ta items pou pairneis apo pvp ranks mporeis na ta xrhsimopoihseis akoma kai an xaseis to rank to opoio htan anagkaio gia na ta agoraseis...eutuxws to alla3an auto me patch giati sthn arxh an epeftes rank den mporouses na ta use... :D

vasika to problem me to lvl 70 einai kai ta epipleon talent points...px xalara kapoios feral druid 8a mporei na exei kai Pack of the Leader kai Nature's Swiftness...

genikotera h au3hsh tou lvl cap 8a vgalei polla problems :S

Δημοσ.

ναι αλλά φαντάζομαι οτι μαζί με όλα αυτά θα εμφανιστούν και επιπλέον talents όπου και εκεί θα πρέπει να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών προσεγγίσεων για τον χαρακτήρα σου.

Κοινώς πιθανολογώ ότι θα δούμε abilities που θα απαιτούν 35points στο ίδιο tree

Δημοσ.

Κεφάλαιο priests : LvLάρω έναν human priest στον Lightings Blade. Μικρός ακόμα 33lvl και full shadow στα tp του. Έχω μείνει έκπληκτος από το τι μπορεί να κάνει τόσο σε pve όσο και σε pvp .......... o κατα τα άλλα primary healer του wow. Solάρω χαλαρά mοbs και quest και όποιος βρεθεί στον δρόμο μου αδύνατο να με νικήσει. Shamanος 5lvl παραπάνω από μένα έπεσε αλλά το καλύτερο rogue 4lvl πιο πάνω που μου έκανε attack ενώ πάλευα με mob και ήμουν με μισή ζωή. Τον έβγαλα....... με τρέξιμο (thanx herbalism) vampiric embrace και ως spell μόνο shadow word pain. Ψόφησα στο γέλιο. Ή είμαστε imba ή είμαι gosu ή παραείναι noobάδες οι hordes του server. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι ότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με τους tauren και αποφεύγω τις συγκρούσεις μαζί τους, που θα πάει θα το ξεπεράσω και αυτό. Αλλά το καλύτερο ως priest -που δεν γινόταν και δεν γίνεται επ ουδενί για τον main hunterά μου- είναι το ατέλειωτο πρίξιμο για instances. Με το που πατάω if έχω 10άδες /w για group. Ίσως ό νεος main μου γεννιέται σιγά σιγά.

Δημοσ.
Kathe collective patch exei kai ta proigoumena. Den exo psaxei an exei bgei 1.8 collective. An exei bgei apo clean installation bazeis auto' date=' sou katebazei kai ta 2 mikra sub-patch kai eisai kurile.

[/quote']

Γράψτε σε DVDR ολο το φάκελο WoW και είστε κυριλέ... το game δεν χρειάζεται εγκατασταση, παιζει κανονικα. Εγω αυτο εχω κανει σε 3 διαφορετικά pc και τελειώνει η υπόθεση.. Και στη δουλειά εχω το game, σε κάθε update το βαζω απτο πρωι να κατεβάζει και να κανει apply το patch, και μετά απλα με ενα DVRW το φέρνω σπίτι... Βγάζεις τα "read only" permitions και εισαι ΟΚ....

Δημοσ.
Κεφάλαιο priests : LvLάρω έναν human priest στον Lightings Blade. Μικρός ακόμα 33lvl και full shadow στα tp του. Έχω μείνει έκπληκτος από το τι μπορεί να κάνει τόσο σε pve όσο και σε pvp .......... o κατα τα άλλα primary healer του wow. Solάρω χαλαρά mοbs και quest και όποιος βρεθεί στον δρόμο μου αδύνατο να με νικήσει. Shamanος 5lvl παραπάνω από μένα έπεσε αλλά το καλύτερο rogue 4lvl πιο πάνω που μου έκανε attack ενώ πάλευα με mob και ήμουν με μισή ζωή. Τον έβγαλα....... με τρέξιμο (thanx herbalism) vampiric embrace και ως spell μόνο shadow word pain. Ψόφησα στο γέλιο. Ή είμαστε imba ή είμαι gosu ή παραείναι noobάδες οι hordes του server.

Χμμ, απο δικη μου εμπειρία πάντως, επειδή ανέφερες rogue μου ειναι πιο ευκολο να κερδίσω priest από οποιοδηποτε αλλο είδος caster... Αυτο δεν σημαίνει οτι κερδίζω παντα, απλά με priest συνήθως κερδιζω ενω με Warlock & mage ειναι πιο δύσκολο..

Αυτά ολα οταν ημουν σε φαση 57-59 και πάλευα με αντιστοιχους, γιατι τωρα 60αρης τρώω ξύλο από τους περισσότερους 60αριδες μιας και παιζουν μεγάλο ρολο τα items.. Αλλιως ειναι ο priest (που τον θελουν ολοι και αρα λογικο και επομενο ειναι να εχει epic items MC etc) να ειναι 60 εδω και 5-6 μηνες, και αλλιως εγω που ειμαι 2 βδομαδες και εχω 3 σετ ιτεμς μονο..

Σημασια εχει αν ο αλλος ξέρει να παίζει, πχ με casters ο rogue πιστεύω αν δεν εχει Mind Numbling & Instant Poisons δυσκολέυει ιδιαιτερα το εργο του.. Με mind numbling κανεις 60% περισσότερο χρόνο να κάνεις ενα spell, το οποιο σημαίνει περισσότερος χρόνος για εμένα να σου κάνω ενα gouge, kick & kidney shot που θα σου κόψουν τελείως το spell (αν ειμαι διπλα σου), η περισσότερος χρόνος για μένα να προλάβω να βρεθώ παλι κοντά σου αν τυχών εχεις καταφέρει και έχεις απομακρυνθεί. Το instant παλι βοηθάει γιατι εχει (νομίζω) 30% πιθανότητα να σου σκάσει περισσότερο damage. Οπότε με έναν rogue που έχει γρήγορα μαχαίρια πιστεύω αν παίξει καλά και έχετε ισότιμα items μαλλον σε έχει..

Εγω δεν μπορώ με τιποτα να ξαπλώσω shaman & hunter.... Και θα ελεγα και warrior, απλα εχει τυχει και έχω κερδίσει μερικές φορές (τεχνική stunlock & τύχη), αλλα με τους αλλους 2 απλα ειναι αδυνατον.. ή ειμαι αχρηστος, ή δεν κερδίζονται με dagger rogue..

Ο shaman λόγω του instant heal που έχει, και ο hunter λόγω pet & κάτι scatter shot κλπ..Ειδικά αν ο hunter με δει με flare, its game over......

Δημοσ.

Polaki σε open air field πολλούς μπορείς να βγάλεις. Εμένα ο γολγοθάς μου όταν lvlάρα ήταν τα rogues. Στο opium που έβλεπα από ποιες classes έχω φάει τα πιο πολλά kill για πλάκα πρώτα έρχονταν τα rogue 60% περίπου. Στα bg είστε ένα τίποτα, ένα hunters mark και τέρμα άντε γεια ζωή. Ίσως γι'αυτό τα rogue την πέφτουν αέρα πρώτα σε μας τους hunters. Θεωρώ απαράδεκτο το ότι μπορεί να με κάνει stun. hit ο rogue από απόσταση μέτρων. Τι σκατά meele class??? Range καθαρά είναι ;). Δεν μπορούν οι τύποι αυτοί εκεί στην blizz να fixάρουν τέτοιες καταστάσεις??? Ή αν δεν μπορούν ας κάνουν και εμάς τους hunters να σκάμε aimed shot στον τύπο που είναι σε απόσταση αναπνοής και όχι να μας λένε "target too close". Τι λε ρε, ενώ το dagger που είναι ένα μιλι μακριά γιατί με πετυχαινει........Το παιχνίδι χάνει πολύ, μα πάρα πολύ έτσι. Πάλι καλά που έχω και το netomatic trinket και αρκετά pots και την κοπανάω αν συμβεί τίποτα περίεργο, γιατί το να με βγάλει rogue στο AB το θεωρώ /pity.

Για μένα ο βραχνάς στο pvp ήταν και είναι ένας : paladin. Ελπίζω όταν κάνω το gear που θέλω να ησυχάσω και απο δαυτους.

Δημοσ.
Polaki σε open air field πολλούς μπορείς να βγάλεις. Εμένα ο γολγοθάς μου όταν lvlάρα ήταν τα rogues. Στο opium που έβλεπα από ποιες classes έχω φάει τα πιο πολλά kill για πλάκα πρώτα έρχονταν τα rogue 60% περίπου. Στα bg είστε ένα τίποτα' date=' ένα hunters mark και τέρμα άντε γεια ζωή. Ίσως γι'αυτό τα rogue την πέφτουν αέρα πρώτα σε μας τους hunters. Θεωρώ απαράδεκτο το ότι μπορεί να με κάνει stun. hit ο rogue από απόσταση μέτρων. Τι σκατά meele class??? Range καθαρά είναι ;). Δεν μπορούν οι τύποι αυτοί εκεί στην blizz να fixάρουν τέτοιες καταστάσεις??? Ή αν δεν μπορούν ας κάνουν και εμάς τους hunters να σκάμε aimed shot στον τύπο που είναι σε απόσταση αναπνοής και όχι να μας λένε "target too close". Τι λε ρε, ενώ το dagger που είναι ένα μιλι μακριά γιατί με πετυχαινει........Το παιχνίδι χάνει πολύ, μα πάρα πολύ έτσι. Πάλι καλά που έχω και το netomatic trinket και αρκετά pots και την κοπανάω αν συμβεί τίποτα περίεργο, γιατί το να με βγάλει rogue στο AB το θεωρώ /pity.

Για μένα ο βραχνάς στο pvp ήταν και είναι ένας : paladin. Ελπίζω όταν κάνω το gear που θέλω να ησυχάσω και απο δαυτους.[/quote']

Το εχω σχολιάσει αυτό, εδώ..

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=932001&postcount=1156

Δεν φταίει ο rogue, απλα αν δεν σου έχει τύχει με αλλο class είσαι απλά τυχερός.

Για μένα pvp = 1vs1.

Τα BG και λοιπά Quake σκηνικά είναι για κρατάνε το ενδιαφέρον. Δεν υπήρχαν BG όπως θυμάστε μέχρι την 1.6. Και ίσως και καλύτερα,αλλά οκ, σε όποιον δεν αρέσουν i guess δεν χρειάζεται να πηγαίνει. PvP= η αγωνία του να questάρεις και να στην πέφτει ο αλλος εν ψυχρώ. Να ζητάς το kill, και όχι να βρισκονται 2 60άρηδες παρέα να φαρμάρουν μαζί gold & essences.. ελεος!

Οπότε σαφως και με ενδιαφέρει το open air. Τί να το κάνω να δω αν κερδίζω priest σε BG? Φυσικά αν ο hunter κανει flare (ακόμα και αν δεν ορμηξει ο ιδιος) τότε ίσως ούτε να προλάβω να φτάσω διπλα σου. Με την ίδια λογική και εσύ αν ενας alliance hunter σου κάνει mana drain βέλη, ακόμα και full health να έχεις εγω θα σε έχω 2 hits. :)

Το θέμα ειναι 1vs1 τί κάνεις, και ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι τέτοιος που ο mage & warlock ειναι λίγο ντέρμπι, αλλά με priest συνήθως κέρδιζα. Και ξαναλέω αυτά ισχύουν για τα επίπεδα 57-59 που έκανα δοκιμές, καθώς με το που πας 60 ξεφέυγεις από θέμα ίτεμς και δεν ξέρεις ο αλλος τί φοράει. Μπορεί να είναι φουλ πράσινο που λεει ο λόγος, ή φουλ epic...:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...