Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Thunderfury θέλει 10 eolementium bars, oxi 20. Το κάθε bar αποτελείται από 10 Arcanite bars (ητοι 100 Arcane crystals+100 Thorium bars για τις 10 elementium bars), 2 elemental flux (10-13.5g to 1) και 1 elementium ore. Θέλει 3 drops από MC , 2 bindigs+ Essence of the firelord (ragnaros).

Τέλος ρίχνεις και τον Prince Thunderaan και πήρες το legendary σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
kai giati einai apotixia to ab? einai to pio balanced pvp meros...

kai kapios allos eipe oti edo kai polles meres exei 20 nikes... 20 nikes einai 1misi ora :P

(5 lepta einai i mikroteri niki pou mporei na parei kaneis)

eipa tis teleutaies 20 fores pou mphka AB exw 20 nikes...simple :)

mesa se 2-3 meres autes...

Δημοσ.
kai giati einai apotixia to ab? einai to pio balanced pvp meros...

kai kapios allos eipe oti edo kai polles meres exei 20 nikes... 20 nikes einai 1misi ora :P

(5 lepta einai i mikroteri niki pou mporei na parei kaneis)

Ειναι αποτυχία για τους level 60, εκτός όπως είπα και αν είσαι horde και κερδίζεις συνέχεια και προφανώς δεν σε νοιάζει..

Ο λόγος είναι απλός. Μέχρι το 59 πας και είναι ισοδύναμοι σχεδόν όλοι. Δεν παίζει κάποιος να είναι με 2500 heal και ο άλλος 371489849328497. Πας 60, και ξαφνικά καταλαβαίνεις το εξής.. Είσαι ο μόνος με non-epic mount, χαλαρά ο πιό αδύναμος από πλευράς health, και ο μόνος με non epic item, εκτός και αν είσαι

α) λεφτάς, οπότε το αγόρασες 500g

β) κώλος και σου έπεσε σε instance και το κέρδισες...

γ) μόνιμος κάτοικος Alterac Valley οπότε και έχεις γίνει exhalted και πήρες κάνα Lobotomizer (http://www.thottbot.com/index.cgi?i=40555)

Υπάρχει και η περίπτωση του.. πανηγυριού, αλλά το να δώσεις ΤΑ άπειρα πράγματα για ένα epic neclace δεν ξέρω αν αξίζει..

Τί σημαίνει αυτό? Πολυ απλά σημαίνει οτι αναγκαστικά είσαι μόνο αμυντικός, και πάλι της πλάκας αφού θα σε δείρουν όλοι, και επίσης μπορείς να πηγαίνεις και συ να παίρνεις κάνα ξεροκόμματο Honor Kill όταν γίνεται μαζικό ντου και πετυχεις κάνα kill.....

Σοβαρά τώρα, αν ο server είναι παλιός, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ τύχη. Τώρα τί να λέμε, εγώ πήγα στον Genjuros απτον Crushridge, που ήταν αρχικός server, όπως ίδια η κατάσταση και στους αλλους 2 server που ήρθαν στο Genjuros..

Εγω έγινα 60 πριν 1 βδομάδα, και το μονο που έχω είναι 3 κομμάτια απτο Shadowcraft set του rogue.. Eιλικρινά η διαφορά είναι τεράστεια, και αυτό γιατί βλέπω άλλους rogue που μου την πέφτουν και ξέρω πολύ καλά και τί items έχουν και γενικά τί κάνουν... Και λογικό είναι, αν ο αλλος είναι εδω και 5 μήνες 60άρης φανταστείτε τί items έχουν...

PS: 20 νίκες δεν είναι 1.5 ώρα ούτε horde να είσαι :P Yπερβάλεις λιγάκι! :)

Ακόμα και όταν πηγαίνω στο τελειως ξέμπαρκο, χανουμε γύρω στο 20λεπτο 25λεπτο! :)

Δημοσ.

Polaki διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως στα όσα λες περι AB. Είμαι ένας φτωχικά ντυμένος hunterάς (δεν έχω τρέξει high lvl instances , σήμερα το βράδυ θα πάω zg). Αλλά μέσα στο ΑΒ μοντάρω χαρακτήρες με uber items και στην σύνοψη της μάχης τις μισές φορές είμαι αν όχι στην πρώτη σε κάποια απο τις πρώτες θέσεις του faction μου. Είναι βέβαια και θέμα class. Εσύ σαν rogue στις open air περιοχές είσαι master σε pvp στα bg είσαι άχρηστος. Πολύ απλά γιατί ο hunter αντίπαλος θα σου κάνει το hunters mark και θα πέφτεις αβέρτα σαν κοτόπουλο για πλάκα κάτω. Και αν δεν υπήρχε το απο τα 100 μέτρα σε πετυχαίνω, κανένα rogue δεν θα γινόταν δεκτό σε group για ab (και μην μου πεις για keeper flag γιατί με μια flaire είσαι πάλι down). Το αντικείμενο που λες, δεν το ξέρω απλά εμείς έχουμε ένα trinket που κάνει dispell στο stun και το παίρνουμε στο βαθμό του grunt. Νομίζω ότι είναι μόνο για hunters βέβαια. Άμα σπέρνω ντυμένος έτσι..........που να ντυθώ κιόλας. Νομίζω ότι είμαι ο ορισμός του gosu (καλά ντε μη βαράτε, αφήστε με να νομίζω lol).

Στο ab 20 νίκες είναι αρκετές ώρες, μ.ο. του κάθε ab είναι 25λεπτά. Εκτός και αν τα συμμαχικά στρατεύματα έρθουν να κάνουν zerg στην farm οπότε στο 10λεπτο τους λέμε καληνύχτα.

Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν πήρα απάντηση.......πόσο κακόγουστος είναι αυτός που κάνει female dwarf?

Δημοσ.

lol ti les?

thes na sou dikso screenshot pou nikame se 5 lepta?

otan pas me atoma pou kseroune ti kanoune, spas ta panta, mono me 2 guild groups exoume provlima ston server mas

kai den katalaveno ti les gia to an eisai 60 kai horde nikas...giati nikas?to ab einai group work. thelei ventrilo na milate amesos, stratigikes apo prin kai sosto group setup. allios ksexna to :)

kai ntaksi egines 60 prin mia vdaomda opos les....katse mazepse ta items pou xriazese kai meta arxise to kanoniko pvp.

kai den simeni oti to shadowcraft einai oti kalitero mporeis na vreis ektos mc....

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι όλοι λέμε το ίδιο πράγμα (από την σκοπιά του ο καθένας;);

Στα batllegrounds σίγουρα οι πιο έμπειροι παίχτες (που έχουν και λόγω εμπειρίας και καλύτερα οπλα και πανοπλίες) έχουν πλεονέκτημα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι πιο άπειροι με καλή ομαδική προσπάθεια δεν θα πάρουν τα honor kills τους! Τελικά το παιχνίδι ισορροπεί σε βάθος χρόνου, απλώς σε κάθε νέο τμημά του παιχνιδιού όλοι μας στην αρχή τις τρώμε. Ποιος ξεχνάει την πρώτη του φορά στο Strat ή στο Scholo; Και ποιος, αφού έχει φάει με το κουτάλι το UBRS δεν του έχουν κοπεί τα ήπατα στο MC που με το καλημέρα βλέπει τους giants 62 elite;

Οσο για την υπεροχή των Horde στα BG, αυτή την ακούω σε πολλούς servers, οπότε πρέπει να δεχτώ ότι έτσι είναι. Μόνη λογική εξήγηση είναι ότι μιας και οι Horde players είναι λιγότεροι από τους Alliance (αυτό ισχύει παντού), έχουν στην εξέλιξη του παιχνιδιού μεγαλύτερη εμπειρία ομαδικότητας και οργάνωσης, σημεία δηλαδή που αποδίδουν ιδιαίτερα στα BG αλλά και στα Dungeons.

Για την ατέρμονη συζήτηση ποιο class είναι καλύτερο, δεν νομίζω ότι θα καταλήξει ποτέ. Κάθε class έχει τα "προσόντα" του, αλλά και κάθε class εξαρτάται από την προσωπικότητα, την ωριμότητα και το στύλ παιχνιδιού του χρήστη. Εγώ είμαι hunter και λατρεύω το melee. Φυσικά και κάνω λάθος (από πλευράς λογικής παιχνιδιού) αλλά έτσι μου αρέσει να παίζω! Στα dungeon όμως είναι άλλη η τακτική μου γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι παίκτες :-)

Γενικώς και ειδικώς παιδιά, παιχνίδι είναι, μην τρελαινόμαστε. Αν κάτι απόλυτα αρνητικό εχω να διαπιστώσω στο WOW (αλλά και σε άλλα online παιχνίδια) είναι η τάση οι παίκτες να ξεχνάνε πως "παίζουν" και να μπαίνουν τόσο πολύ στον ρόλο τους που αλλάζει τελέιως και η συμπεριφορά τους. Από RPG γίνεται δηλαδή σκέτο Role Playing και το Game χάνεται. Παραδείγματα: οι μιλιταριστικές guild που κοντεύουν να γίνουν φαντάροι οι παίκτες, το online τουπε (Ξέρεις ποιος είμαι εγώ βρε noob), η επίδειξη όπλων και Honor points λες και ξαφνικά ζωή υπάρχει μόνο μέσα στο PC.

Πολλά είπα, sorry, περιμένω πάντα τα posts εδώ με χρήσιμες πληροφορίες για το παιχνίδι που τόσο μας έχει συναρπάσει.

Δημοσ.

den metrane ta opla sto class sou, oxi toso diladi

vres kai katevase to world of roguecraft na deis ti enoo :/

sto av den metrane ta kills, metraei i niki.

Δημοσ.

Τουφας ως rogue πλέον κάνεις συχνά miss σε attacks (απτο 1.7 και μετά) και επίσης τα stuns δεν πιάνουν πάντα, έχεις μεγάλο ποσοστό για miss, ειδικά στα BG όπου αντιμετωπίζεις players.

Το World of Roguecraft δεν μου λέει τίποτα... έχω και τα 3.. και λοιπόν? Τώρα είναι το θέμα τί γίνεται, που τα stuns κάνουν fail 1/4 φορές ενώ πριν 1 στις 8. Και είναι λάθος αυτό που λες για τα όπλα, γιατί το class μου είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από άποψη damage προς tankability, ασχέτος melee ή ranged, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο με δεδομένο ότι είναι melee. Γι'αυτο και έχουμε τα stuns.

Το να βαράω με damage το ίδιο ή και 2 φορές περισσότερο (που δεν υπάρχει καμια περίπτωση) από έναν warrior, δεν μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, γιατί ο warrior έχει minimum 2-2,5 φορές το health μου, και ούτε ξέρω πόσες φορές το armor μου. Όταν στον mage σκάω critical backstabs 900άρες και στον warrior μόνο 450-500, κάτι σημαίνει.. Συνεπώς είναι αδιανόητο να κερδίσεις τον οποιονδήποτε εκτός casters χωρίς stuns, άρα πώς είναι δυνατόν να λες ότι τα οπλα μας δεν έχουν τόση σημασία? Μη νομίζεις ότι είναι ευκολο να κάνεις 3 stuns σερί (cheap shot στην αρχή, kidney shot αμέσως μετά, και Vanish & cheap shot ξανά), γιατί ούτε την απαραίτητη ενέργεια (όχι health, rogue energy bar λεω) έχεις αλλά ούτε και 100% πιθανότητα να πιάσουν τα stuns...

Επίσης το ίδιο είναι να σκάς critical ambush με το (τώρα το nerfαρανε) Barman Shanker που βάραγε 2000!! Και το ίδιο με ένα άλλο dagger που σκάει 1500? :)

Στα βιντεο που κυκλοφορούν, ο rogue για να κερδίσει τους έχει όλους stunned & disoriented. Μην ψαρόνετε, με την ίδια λογική θα σου πω και εγω να δεις το video του druid που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Αυτα είναι edited videos μετά από ίσως εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού, και οι τύποι παίρνουν τις καλύτερες σκηνές. Και έγω εχω killαρει mage lvl 60 και όχι μια και 2 φορές (έχω και screens πιο πίσω) αλλά στα BG ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις άτομα με τέχνη, με δεδομένα τα ranks που βλέπεις ότι έχουν.

Δημοσ.

παιδια τελικα εκανα το migration και ειμαι πλεον στον Genjuros.Τα hordes ειναι απιστευτα ασχετα σε ab και υπαρχουν παρα πολλα alliance pvp guilds.

Δημοσ.
Τουφας ως rogue πλέον κάνεις συχνά miss σε attacks (απτο 1.7 και μετά) και επίσης τα stuns δεν πιάνουν πάντα' date=' έχεις μεγάλο ποσοστό για miss, ειδικά στα BG όπου αντιμετωπίζεις players.

Το World of Roguecraft δεν μου λέει τίποτα... έχω και τα 3.. και λοιπόν? Τώρα είναι το θέμα τί γίνεται, που τα stuns κάνουν fail 1/4 φορές ενώ πριν 1 στις 8. Και είναι λάθος αυτό που λες για τα όπλα, γιατί το class μου είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από άποψη damage προς tankability, ασχέτος melee ή ranged, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο με δεδομένο ότι είναι melee. Γι'αυτο και έχουμε τα stuns.

Το να βαράω με damage το ίδιο ή και 2 φορές περισσότερο (που δεν υπάρχει καμια περίπτωση) από έναν warrior, δεν μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, γιατί ο warrior έχει minimum 2-2,5 φορές το health μου, και ούτε ξέρω πόσες φορές το armor μου. Όταν στον mage σκάω critical backstabs 900άρες και στον warrior μόνο 450-500, κάτι σημαίνει.. Συνεπώς είναι αδιανόητο να κερδίσεις τον οποιονδήποτε εκτός casters χωρίς stuns, άρα πώς είναι δυνατόν να λες ότι τα οπλα μας δεν έχουν τόση σημασία? Μη νομίζεις ότι είναι ευκολο να κάνεις 3 stuns σερί (cheap shot στην αρχή, kidney shot αμέσως μετά, και Vanish & cheap shot ξανά), γιατί ούτε την απαραίτητη ενέργεια (όχι health, rogue energy bar λεω) έχεις αλλά ούτε και 100% πιθανότητα να πιάσουν τα stuns...

Επίσης το ίδιο είναι να σκάς critical ambush με το (τώρα το nerfαρανε) Barman Shanker που βάραγε 2000!! Και το ίδιο με ένα άλλο dagger που σκάει 1500? :)

Στα βιντεο που κυκλοφορούν, ο rogue για να κερδίσει τους έχει όλους stunned & disoriented. Μην ψαρόνετε, με την ίδια λογική θα σου πω και εγω να δεις το video του druid που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Αυτα είναι edited videos μετά από ίσως εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού, και οι τύποι παίρνουν τις καλύτερες σκηνές. Και έγω εχω killαρει mage lvl 60 και όχι μια και 2 φορές (έχω και screens πιο πίσω) αλλά στα BG ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις άτομα με τέχνη, με δεδομένα τα ranks που βλέπεις ότι έχουν.[/quote']

Μπορεις να μου πεις απο που πηρες το World of Roguecraft 1 ? Απο οτι ξερω

δεν εχει κυκλοφορησει ακομη. (Πανε αναποδα ,πρωτα βγηκε το 3 πριν λιγο

καιρο το 2).

Δημοσ.

Re paidia anakoinothikan meses-akres ta notes tou expansion tou WOW to burning crusade kai mesa se ola auta anaferei max lvl 70??? kai dungeon nea kai raid me horde boithous kai kai kai alla ego exo aporia an pane oi paixtes lvl 70 diladi to UBRS kai o draki tha einai xalara 5 man (leme tora).Kai MC den nomizo na sinexistei na pane 40 atoma lvl 70 mallon tha meiothei o arithmos.Diladi ola ta boss se high lvl dungeon tha ginoun 5 or 10 man?Episis einai ligo adiko gia xaraktires pou einai poli kairo lvl 60 (ego eimai mono 5 meres milao gia atoma pou einai mines 60aria) na ksekinane mazi me kapoion pou egine xtes lvl 60 ksana lvl up ego den to blepo dikaio

Gia osous den to kseroun akoma edo to link http://www.worldofwarcraft.com/ gia to expansion

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...