Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλίμονο πως να μη σε πιστέψω. Μόνο στον Μπιμπίλα και στον Ρέβη δεν θα αρέσει το avarar μου lol.

Aλλά σας το δηλώνω ξεκάθαρα αργά ή γρήγορα ο chill θα είναι no1 high warlord στον TH. Είναι δέσμευση (και δεν είμαι πολιτικός ;) ).

Δημοσ.

To thunderfury thelei 2 drop apo garr gedon an thymamai kala (legendary) 20 elementium bars pou i kathemia thelei 20 elementium ore pou peftoun apo BWL Technicians sto BWL fusika meta ton Firemaw kai kati allo pou mou diafeugei. Kai fusika maxi 40 atomwn me ton Prince :)

Δημοσ.
To thunderfury thelei 2 drop apo garr gedon an thymamai kala (legendary) 20 elementium bars pou i kathemia thelei 20 elementium ore pou peftoun apo BWL Technicians sto BWL fusika meta ton Firemaw kai kati allo pou mou diafeugei. Kai fusika maxi 40 atomwn me ton Prince :)

Ωραία, και σε τί γίνεται DISENCHANT αυτό το όπλο???

LOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Καλά τι τσατσιά είναι αυτή με τα rogues να σε πετυχαίνουν από ένα χιλιόμετρο μακριά??? Δηλαδή έλεος.........αν είναι έτσι να μπορούμε και εμείς στη μάχη σώμα με σώμα να βαράμε με το gun εκτός από scatter.

Χμ εχω αναρωτηθει το ίδιο και για warrior και για κάθε άλλο χαρακτήρα... Απλά ειναι τρελό bug της Bliz. Το "collision system" ή όπως το λένε είναι απ'τα χειρότερα που έχω δει σε παιχνίδι,και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και δεν εχει αναφερθεί ποτέ σε review... Να πας να ρίξεις με gun και να σου λεει δεν έχεις line of sight, και αμεσως μετά να σου σκάει fireball απτον άλλο και να το τρως ρουφιχτό στον ουρανίσκο, έτσι επειδή you have no line of sight.. Δηλαδή τo spell του caster και το arrow του hunter ΠΩΣ πέρασε ανάμεσα από 5 τοίχους, 6 βράχια και σε πέτυχε??? BUG!!!

Αnyway, εγω έχω χάσει δεκάδες φορές έτσι, από κάθε είδους melee χαρακτήρα.Να έχω διαφορά 5 μέτρα απτον άλλο και να τρέχω να ξεφύγω και να μου σκάει ΣΥΝΕΧΩΣ χτυπήματα μέχρι τελικά να πεθάνω.Μιλάμε τωρα χωρις να τους βλέπω ΚΑΝ στην οθόνη. Επίσης ΑΠΛΑ δεν γίνεται να πετύχεις hits αν εισαι rogue και πατας Sprint... Το κάνω 10δες φορές ώστε να κάνω strafe γύρω γύρω απτον άλλο ταχύτατα ώστε να μην προλαβαίνει να αντιδράει και να του σκάω backstabs, και όταν έχω πατημένω το sprint ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ και απλά γυρίζω γύρω γύρω..

Ειναι απλα εκνευριστικό, ειδικά όταν ο ίδιος χαρακτήρας γλιτώνει και μετά με σκοτώνει αυτός...

Επίσης κάτι τελευταίο, τί είναι αυτό που φοράνε κάποιοι και ειναι IMMUNE στα stuns??? Κάτι warrior συνήθως. Πως λέγεται το trinket?

To ΑΒ είναι καλό σαν ιδέα αλλά πιστεύω αποτυχία ως υλοποίηση στο level 60. Εκτός αν είσαι horde και κερδίζεις συνέχεια οπότε παίρνεις το honor και δε σε νοιάζει. Πάλι καλά που χωρίσαν να ειναι 50-59 και οι 60άριδες μόνοι τους, αλλά και πάλι εγώ ας πούμε που είμαι 60 εδώ και 1 βδομάδα, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ όταν ο αλλος είναι 60άρης εδώ και 4 μήνες... Εδω ρε παιδιά αν ειναι δυνατόν, είδα CASTER να έχει 5500 health..... Δεν θα μιλήσω για τους warrior με 8500+. Εγώ λοιπόν με 3500 τί δουλειά έχω εκει μέσα??

• Super Moderators
Δημοσ.

AB thn exw karavolepsei...tis teleutaies 20 fores exw 20 synexomenes nikes :P

apla mpainw me kati gnwstous pou einai se pvp guild opou yparxei kalyterh synenohsh kai oloi exoun kalo e3oplismo :) Vevaia peftei trelh sfagh mias kai sta perissotera apo auta symmetexoun oi highest pvp ranking players tou Dunemaul :P

Δημοσ.

Για τσεκάρετε όλοι τα email σας που έχετε δηλώσει στην Blizzard να δείτε τι σας ήρθε! :grin:

Πάρτε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται :wink:

"As a World of Warcraft subscriber, you are eligible to the Recruit-A-Friend program. This is your chance to rally one of your friends to fight at your side!

To Recruit-A-Friend, click the link below. This link will allow you to forward to your friend a FREE 10-DAY GUEST PASS via e-mail.

Your efforts will be rewarded. If your friend decides to become a paying subscriber, you will receive a FREE 30 DAY credit to your World of Warcraft subscription."

Εγώ τουλάχιστον θα την εκμεταλλευτώ πλήρως αυτή τη προσφορά γιατί σήμερα (πρώτα ο Θεός και... ΕΛΤΑ θέλοντως :-P ) θα έρθει ένα κομμάτι από το play.com για τον κολλητό μου :grin: . 1 μήνας τσαμπέ δεν είναι και άσχημα χεχε :)

Δημοσ.
Ωραία' date=' και σε τί γίνεται DISENCHANT αυτό το όπλο???

LOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!![/quote']

MEGA LOL!!! Το φαντάζεσαι??? Καμιά δεκαριά Large Brilliant Shard σου λέω εγώ :razz: :razz:

Δημοσ.
Χμ εχω αναρωτηθει το ίδιο και για warrior και για κάθε άλλο χαρακτήρα... Απλά ειναι τρελό bug της Bliz. Το "collision system" ή όπως το λένε είναι απ'τα χειρότερα που έχω δει σε παιχνίδι' date='και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και δεν εχει αναφερθεί ποτέ σε review... Να πας να ρίξεις με gun και να σου λεει δεν έχεις line of sight, και αμεσως μετά να σου σκάει fireball απτον άλλο και να το τρως ρουφιχτό στον ουρανίσκο, έτσι επειδή you have no line of sight.. Δηλαδή τo spell του caster και το arrow του hunter ΠΩΣ πέρασε ανάμεσα από 5 τοίχους, 6 βράχια και σε πέτυχε??? BUG!!!

Αnyway, εγω έχω χάσει δεκάδες φορές έτσι, από κάθε είδους melee χαρακτήρα.Να έχω διαφορά 5 μέτρα απτον άλλο και να τρέχω να ξεφύγω και να μου σκάει ΣΥΝΕΧΩΣ χτυπήματα μέχρι τελικά να πεθάνω.Μιλάμε τωρα χωρις να τους βλέπω ΚΑΝ στην οθόνη. Επίσης ΑΠΛΑ δεν γίνεται να πετύχεις hits αν εισαι rogue και πατας Sprint... Το κάνω 10δες φορές ώστε να κάνω strafe γύρω γύρω απτον άλλο ταχύτατα ώστε να μην προλαβαίνει να αντιδράει και να του σκάω backstabs, και όταν έχω πατημένω το sprint ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ και απλά γυρίζω γύρω γύρω..

Ειναι απλα εκνευριστικό, ειδικά όταν ο ίδιος χαρακτήρας γλιτώνει και μετά με σκοτώνει αυτός...

Επίσης κάτι τελευταίο, τί είναι αυτό που φοράνε κάποιοι και ειναι IMMUNE στα stuns??? Κάτι warrior συνήθως. Πως λέγεται το trinket?

To ΑΒ είναι καλό σαν ιδέα αλλά πιστεύω αποτυχία ως υλοποίηση στο level 60. Εκτός αν είσαι horde και κερδίζεις συνέχεια οπότε παίρνεις το honor και δε σε νοιάζει. Πάλι καλά που χωρίσαν να ειναι 50-59 και οι 60άριδες μόνοι τους, αλλά και πάλι εγώ ας πούμε που είμαι 60 εδώ και 1 βδομάδα, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ όταν ο αλλος είναι 60άρης εδώ και 4 μήνες... Εδω ρε παιδιά αν ειναι δυνατόν, είδα CASTER να έχει 5500 health..... Δεν θα μιλήσω για τους warrior με 8500+. Εγώ λοιπόν με 3500 τί δουλειά έχω εκει μέσα??[/quote']

me 8500 o warrior den mporei na se varesei giati tha einai prot specced kai tha exei pve gear.

ego eimai rank 7 , 60 eimai 30 meres played alla edo kai 2 mines pezo kanonika pvp.

Δημοσ.

kai giati einai apotixia to ab? einai to pio balanced pvp meros...

kai kapios allos eipe oti edo kai polles meres exei 20 nikes... 20 nikes einai 1misi ora :P

(5 lepta einai i mikroteri niki pou mporei na parei kaneis)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...