sleepy_head Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτσε να διορθώσουν ότι bug έχει και μετά ας έρθει Πάντως ακριβούτσικο είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Thanx nzeppos Πόσο πάει στο America το faction change sleepy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες ειχα προβλημα με το anti-virus και δεν μπορουσα να το περασω..τελικα βρηκα τι εφταιγε και το περασα...(το εχω περασει εδω και 3 μερες αν θυμαμαι καλα αλλα ειχα ξεχασα να απαντησω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Thanx nzeppos Πόσο πάει στο America το faction change sleepy? Each Faction Change costs $30.00 USD (not including applicable taxes). This covers a single Faction Change for a single character. ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Thnx Άρα 30 ευρώ Πολλά λεφτά......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ειπα να παιξω ξανα... μιση ωρα αντεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 +1000 εκανα την ιδια βλακεια μετα απο 11 μηνες , μια ημερα αντεξα να παιξω Οποιος ενδιαφερεται για gold στο genjuros ας μου στειλει ενα πμ , μεχρι να ληξει το subscription Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ την ίδια βλακεία θα κάνω γιατί χρειάζονται ranged dps στα raids.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ άντεξα μέχρι να ντύσω τον priest και τον rogue και το σκυλοβαρέθηκα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ειπα να παιξω ξανα... μιση ωρα αντεξα. :lol: Ετσι ειναι, αν απεχεις λιγο καιρο και επιστρεφεις τοτε βλεπεις ξεκαθαρα καποια πραγματα. Ευτυχως παιζουν ακομα ορισμενα φιλαρακια και μου θυμιζουν τον λογο που εφυγα για να μην ξανακανω το λαθος. Οπως λεμε και ορισμενες φορες "i am too old for this crap". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ σταμάτησα να παίζω όχι επειδή το θεωρώ βλακεία απλά είμαι 4 χρόνια συνδρομιτής και κατά κάποιο τρόπο βαρέθηκα η αλήθεια όμως οτί το παιχνίδι έχει την κάτω βόλτα . Παρόλα αυτά πιστεύω οτί με το expansion θα αλλάξουν τα πράγματα και σίγουρα θα το δοκιμάσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα never again, απλα λιγο ψιλοτζαμπα με PTR για να ξερω τι παιζει και να μην καθομαι σαν χανος και κοιταω τα φιλαρακια μου που καμια φορα τους πιανει λογοδιαρροια γιατι δεν τα βρισκουν ποιος ειναι ποιο overpowered απο τον αλλο. Να μπορω να το παιζω και εγω δικηγορος του διαβολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δεν σας αρέσει να φύγετε, να πάτε αλλού . Σε 10 μέρες θα μπορείτε να γίνετε και ιπτάμενη σερβιέτα στην νέα παπαριά της μούφαsoft . Αγοράστε και early access να κατοχυρώσετε τα ονόματα Always, Serena ή το Πέγκυ Καραχυσαρίδου Ptr χωρίς ενεργό account? Έχω μείνει πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δεν σας αρέσει να φύγετε, να πάτε αλλού . Σε 10 μέρες θα μπορείτε να γίνετε και ιπτάμενη σερβιέτα στην νέα παπαριά της μούφαsoft . Αγοράστε και early access να κατοχυρώσετε τα ονόματα Always, Serena ή το Πέγκυ Καραχυσαρίδου Ptr χωρίς ενεργό account? Έχω μείνει πίσω? δεν πιστευο να μιλας για την ncsoft αυτη την εταιρεια που βγαζει τα καλυτερα games με τα καλυτερα botakia kinezakia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δεν σας αρέσει να φύγετε, να πάτε αλλού . Σε 10 μέρες θα μπορείτε να γίνετε και ιπτάμενη σερβιέτα στην νέα παπαριά της μούφαsoft . Αγοράστε και early access να κατοχυρώσετε τα ονόματα Always, Serena ή το Πέγκυ Καραχυσαρίδου Ptr χωρίς ενεργό account? Έχω μείνει πίσω? Ποτε ξανα ever για MMO γενικα. Σκλαβια ρε παιδι μου. "I am too old for this shit". Ειδικα WoW ομως που απλα και μονο απο το community με ριχνει. Δεν ξερω εχω απιστευτο προβλημα με το γενικο συνολο των παικτων του WoW. Ειναι "below average" στην καλυτερη περιπτωση γι αυτο (σε γενικες γραμμες και οχι ολοι). PTR ναι μπορεις να παιζεις χωρις ενεργο account. Ποτε χρειαζοταν εξαλλου ενεργο account για να παιζεις PTR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις