ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Η καλυτερη λυση βασικα θα ηταν να το παρεις απο κανενα φιλαρακι σου (copy-paste) σε κανεναν εξωτερικο σκληρο και να το πας ετοιμο σπιτι σου. Γλυτωνεις τα παντα με αυτον τον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιζουν l2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιζουν l2... :-O? Και τους έχεις φίλους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ε καλα αυτα δεν γινονται..εκει που τελειωνει το update το antivirus μου βγαζει error...το εχασα το file που εβγαλε το error.... μπορει καποιος να κανει upload το αρχειο patch-MPQ απο το client του??να ειναι με το τελευταιο patch ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό σε βολεύει? 3.x.x → 3.2.0 Complete Patch (~1.2-1.6 GiB) http://rapidshare.com/files/268252633/WoW-3.2.0-enGB-patch.exe http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors εάν έχεις RS acc φυσικά. προσωπικά πάντα έτσι έκανα re-install το WoW, όλα setup, μετά download ένα full-patch με RS και άντε το πολύ να θέλει 1-2 μικρά μετά και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχω RS account...μπορεις να μου στειλεις το wow.exe??οχι το launcher...το wow.exe...σας παρακαλω οποιος εχει 3.2.0 ας κανει upload το wow.exe να το κατεβασω(τελικα αυτο χρειαζομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To wow.exe ειναι ενα αρχειακι 17mb. Αν αυτο χρειαζεσαι μονο στο ανεβαζω, αλλα εισαι σιγουρος? Θα κανω edit σε λιγο να βαλω το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αυτο χρειαζομαι πλιζ ανεβασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Υπομονη 2 λεπτακια Ετοιμο http://rapidshare.com/files/278339415/Wow.exe.html Πες μας αν τελικα επαιξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εφαγες δυο ολοκληρες σελιδες για να καταφερεις να κανεις το wow να παιξει. το οποιο το καταφερνουν 9 χρονα κινεζακια με κλειστα τα ματια. μηπως να το αφησεις το ριμαδι να πας πισω στο lineage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εφαγες δυο ολοκληρες σελιδες για να καταφερεις να κανεις το wow να παιξει. το οποιο το καταφερνουν 9 χρονα κινεζακια με κλειστα τα ματια. μηπως να το αφησεις το ριμαδι να πας πισω στο lineage Δάκρυσα ρε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εφαγες δυο ολοκληρες σελιδες για να καταφερεις να κανεις το wow να παιξει. το οποιο το καταφερνουν 9 χρονα κινεζακια με κλειστα τα ματια. μηπως να το αφησεις το ριμαδι να πας πισω στο lineage γιατι πειραζεις τον κοσμο κακο παιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το άλλο Σαββάτο είμαι B-A-C-K στον Deadtulon. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα υπογράφω αυτόγραφα όποιος θέλει ας κοπιάσει To guild μου ξαναρχίζει μέχρι το τέλος του μήνα ως 10άρι πια αλλά δεν πολυψίνομαι για raiding. Κανένα VOA και πολύ μου είναι (αν με παίρνουν και εκεί με το outdated gear μου χαχα ξεφτίλα), επανέρχομαι κυρίως για να μαζέψω Pets και Mounts. *.GIF hunt ftw . Btw το faction change ισχύει και τώρα έτσι? Επίσης κάτι που με παραξένεψε. H πληρωμή με gamecard είναι φτηνότερη από την πληρωμή με credit card.....Δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά. Επίσης μιας και ποτέ δεν έχω πληρώσει με credit, αν βάλω 3μηνο billing θα μου σηκώσουν και τους 3μηνες αμέσως ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, δεν τα χρεώνουν ανά μήνα αλλά σηκώνουν και τους 3 μήνες μαζί, είναι 35,97 ευρώ ευρώ αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagolas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το faction change δεν εχει ερθει ακομα Ευρωπη γνωριζετε ποτε θα το ενεργοποιησουν και για εμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις