Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτα την ηλικία των συμπαικτών σου bubbledins και αν βγάλεις μεγάλο μέσο όρο ηλικίας σφύρα μου κλέφτηκα. Μην τσατίζεσαι βρε δεν στο λέω με κακία, εξάλλου hunter είναι ο main μου και για τους hunter ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια. Άν δω item που μου κάνει εννοείται θα rollάρω (και φυσικά δεν εννοώ αυτά που έγραψες lol). Γενικά όποιος rollάρει για item που καμία χρησιμότητα δεν έχει προς αυτόν πρέπει να γίνεται /ignore. Με την horde παίζω 4 μήνες και δεν έχω κανέναν απολύτως /ignore, με alliance παίζω 1 μήνα και έχω ήδη 9 άτομα (και είμαι μόλις 25lvl, ninja allies lol)

A imba class δεν υπάρχει, μόνο imba race συγκεκριμένου γένους. Μιλάω για τα female dwarfs. Όποτε έρχομαι σε pvp με female dwarf τον τρώω αγρίως γιατί είμαι /afk πεθαμένος από τα γέλια, για την κακογουστιά του ταλαίπορου που έχω απέναντι μου.

Το exp για may 2006 δεν πήγε ρε παιδιά???

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ε κοιτα προφανως δεν θα αρέσει σε πολλούς με αποτέλεσμα ο χαμένος να είσαι εσύ εν τέλει.. Γιατί αυτοί θα βρίσκουν άλλο holy priest...

LOL, δεν ξέρω αν στον server που παίζεις εσύ οι priests υπάρχουν σε πληθώρα αλλά στον δικό μου παίρνουν όποιον βρουν είτε είναι shadow είτε όχι :-P

Δημοσ.
ναι παιδιά σίγουρα. Τι λέτε; Θα ξεκινήσεις παπά και απο lvl 9 θα τα χώνεις σε holy? ΕΛΕΟΣ! Και θα ανέβεις 60 σε 10 χρόνια...

Εγώ, που δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για τους παπάδες, μόνο ότι είναι οι καλύτεροι για healing, τα έβαζα όλα στο Holy και μέσα σε 1 μήνα και κάτι είμαι lvl 50 (χωρίς να παίζω από το πρωί ως το βράδυ εννοείται, γιατί και μια δουλειά έχουμε και μια κοπέλα). Βέβαια στο lvl 45 το γύρισα σε Disc (31)/Holy (10).

Εντάξει τώρα θα μου πεις ότι αν ξεκινούσα shadow specced θα έφτανα πιο γρήγορα αλλά θέλω να σου πω ότι δεν είναι και τόσο χάλια το holy ακόμα και στην αρχή.

Άσε που το καλό με τους παπάδες είναι ότι μπορείς να πηγαίνεις σε όποιο instance γουστάρεις χωρίς να περιμένεις με τις ώρες για να βρεις group :wink:

Να φανταστείς ότι χθες εκεί που έκανα κάποια quests στο Un' Goro Crater (μαζί με ένα druid) μου σκάει pm να πάω λέει Sunken Temple. Αλλά επειδή είναι λίγο δύσκολο να βρεις άτομα να κάνεις questing @ Un' Goro τους είπα όχι στεγνά :-P . Τώρα που έρχεται το τριήμερο θα λιώσω άσχημα και ST και όπου αλλού μου κάτσει :grin:

Δημοσ.

**** OFF - TOPIC ****

Ρε συ chill μπορείς να διορθώσεις σε παρακαλώ την κάρτα γραφικών στην υπογραφή σου?? ASUS λέγεται και όχι ASSUS :razz:. Βαρέθηκα να το βλέπω πια έτσι χεχε.

**** OFF - TOPIC ****

Δημοσ.

σε ένα μήνα lvl 50 και χωρίς λιώσιμο;;;; καλα

μα στην υπογραφή σου λέει 610 ώρες! και δύο μήνες να παίζεις αυτό είναι σχεδόν 10 ώρες τη μέρα. εκτός αν είναι μαζί με άλλους χαρακτήρες το 610 (δεν κάνω πλάκα τώρα αλήθεια)

πουθενά δεν υπάρχουν πολλοί priest γενικώς είμαστε περιζήτητοι :)

εγω 2-3 φορές έχω πάει σε Instance με άσχετους αλλα δεν προκειται να το ξανακάνω, έχω ρίξει άπειρες χυλόπιτες προτιμώ να πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα αλλα με φίλους. Μου τη δίνει η όλη κατάσταση με το chat αλλα και τους 'εξυπνους' που τα ξέρουν όλα για όλους και σου λένε τι να κάνεις.

Δημοσ.
σε ένα μήνα lvl 50 και χωρίς λιώσιμο;;;; καλα

μα στην υπογραφή σου λέει 610 ώρες! και δύο μήνες να παίζεις αυτό είναι σχεδόν 10 ώρες τη μέρα. εκτός αν είναι μαζί με άλλους χαρακτήρες το 610 (δεν κάνω πλάκα τώρα αλήθεια)

πουθενά δεν υπάρχουν πολλοί priest γενικώς είμαστε περιζήτητοι :)

εγω 2-3 φορές έχω πάει σε Instance με άσχετους αλλα δεν προκειται να το ξανακάνω' date=' έχω ρίξει άπειρες χυλόπιτες προτιμώ να πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα αλλα με φίλους. Μου τη δίνει η όλη κατάσταση με το chat αλλα και τους 'εξυπνους' που τα ξέρουν όλα για όλους και σου λένε τι να κάνεις.[/quote']

Κατ' αρχήν αυτό που γράφει η υπογραφή μου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, για τον πολύ απλό λόγο ότι 1) για κάνα 4μηνο δεν το είχα καν installed το Xfire και 2) αν το είχα installed από την μέρα που ξεκίνησα το game δεν θα πιστεύατε στα μάτια σας πόσες ώρες έχω παίξει (στα υπόψιν ότι έχω και έναν 60 mage με τον οποίο έχω παίξει γύρω στις 40 μέρες!! ω ναι και δεν εννοώ 40 μέρες ημερολογιακές αλλά playable που σημαίνει ότι: 40x24=980 ώρες!!). Αυτά βέβαια πριν πιάσω δουλειά (αρχές Ιουλίου).

Με τον priest δεν έχω λόγο να πω ψέματα για τον χρόνο που τον έφτασα lvl 50, απλά η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού μου συγκριτικά με τον mage, είναι ότι δεν βοηθούσα κόσμο και κοσμάκη όπως έκανα παλιότερα παρά έχω αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στο lvl up. Βάλε και το ότι πλέον έχω πάρα πολλούς γνωστούς στον server που παίζω οπότε είχα και ένα boost (πως τα λέω ο μπαγάσας :-P ) από αυτούς όταν χρειαζόμουν βοήθεια :wink: .

Στα υπόψιν ότι ξεκίνησα με την δεύτερη φουρνιά όχι με την πρώτη (μέσα Απριλίου).

Δημοσ.

ok τώρα σε έπιασα. 980 ώρες; Μεγαλε... σωστός

ναι είναι σπάσιμο κάθε 10 λεπτά να σουρχετε pm για βοήθεια, ντάξει δίκιο έχουν κι αυτοί δε λέω :)

Δημοσ.

Όχι, δεν έχουν πάντα δίκιο και ξέρεις γιατί μου τη σπάει περισσότερο όταν το κάνουν? Γιατί εγώ όταν ήμουν πχ. lvl 20 δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια από κάποιον που ήταν lvl 60 στο guild μου, αλλά έψαχνα να βρω κόσμο με LFG όταν χρειαζόταν και στην περιοχή που ήταν το quest.

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν κρατήθηκα μόλις το είδα.....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Αυτό δεν είναι sword είναι SO F@CK@G ^&%#^%@^@$# G()()D & SO BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!! :grin: :-P :grin: :-P :grin:

Δημοσ.

980 ώρες??? Από πιά ημερομηνία..?

παιδια απλα να θυμάστε οταν πηγαίνετε στο περίπτερο, στον πραγματικο μας κόσμο, πληρωνουμε με ΕΥΡΩ... :P

Δημοσ.

Τώρα για το έδειξες αυτό, για να αγχωθούμε ΄-)))

Πάντως με το Zul Gurub έχουν μπει στο παιχνίδι πολλά νέα επικά όπλα και πανοπλίες που τώρα σκάνε μύτη. Εγώ ακόμη περιμένω να δώ τον επικό κόκκινο τίγρη που ρίχνει ο Hakkar, (μία στο εκατομμύριο βέβαια)......

Δημοσ.
Τώρα για το έδειξες αυτό' date=' για να αγχωθούμε ΄-)))

Πάντως με το Zul Gurub έχουν μπει στο παιχνίδι πολλά νέα επικά όπλα και πανοπλίες που τώρα σκάνε μύτη. Εγώ ακόμη περιμένω να δώ τον επικό κόκκινο τίγρη που ρίχνει ο Hakkar, (μία στο εκατομμύριο βέβαια)......[/quote']

Ερμ, σόρρυ και πάλι αλλά μάλλον δεν είδες καλά το χρώμα του ονόματος του sword..... είναι πορτοκαλί και όχι μωβ...... πράγμα που σημαίνει ότι είναι LEGENDARY!!!!!!! Και σε πληροφορώ ότι το συγκεκριμένο δεν έγινε loot από το παλικάρι που το έχει αλλά είναι φτιαχτό από materials που ούτε ήξερα ότι υπήρχαν μέχρι τώρα!!!!

Δημοσ.

Καλά τι τσατσιά είναι αυτή με τα rogues να σε πετυχαίνουν από ένα χιλιόμετρο μακριά??? Δηλαδή έλεος.........αν είναι έτσι να μπορούμε και εμείς στη μάχη σώμα με σώμα να βαράμε με το gun εκτός από scatter.

Καλά όχι ότι έχουμε πρόβλημα με τα rogues αν πέσει το hunters mark η πιο εύκολη κλάση είναι απλά χάνει πολύ το παιχνίδι έτσi.

Νο 316 στα rankings, 100 θέσεις ανέβηκα αυτή τη βδομάδα, ας είναι καλά το Ab. Ο θρόνος της θέσης no1 καλά θα κάνει να προετοιμαστεί γιατί σε λίγους μήνες θα κάθετε πάνω του ο tauren μου με τα παχουλά καπούλια του!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...