Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οποτε εχουμε του χρονου cataclysm το lvl φτανει στο 85 ,οποτε λογικα μεχρι το 2013 θα εχουν βγει και τα αλλα 2 αναμενομενα expansions με το lvl να φτανει 100 ,σωστα Παρη?

Του χρονου το cataclysm σιγουρα, μαζι με το sc2.

Απο κει και περα το μονο που μπορουμε να προβλεψουμε με λιγη σιγουρια ειναι το diablo3 να βγει το 2011.

Μετα γινεται μπαχαλο κανεις δε μπορει να πει ακομα γιατι περιμενουμε σιγουρα expansion στο sc2 μαλλον για 2012 παει αυτο, και να στριμωξουν εκει μεσα και expansion στο wow

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

όχι μόνη λίγη σιγουριά, ειπώθηκε στην Blizzcon ότι τα 2 games που θα βγουν το 2010 είναι το SC2 και το Cataclysm, άρα αναγκαστηκά το 2011 το D3

Του χρονου το cataclysm σιγουρα, μαζι με το sc2.

Απο κει και περα το μονο που μπορουμε να προβλεψουμε με λιγη σιγουρια ειναι το diablo3 να βγει το 2011.

Μετα γινεται μπαχαλο κανεις δε μπορει να πει ακομα γιατι περιμενουμε σιγουρα expansion στο sc2 μαλλον για 2012 παει αυτο, και να στριμωξουν εκει μεσα και expansion στο wow

ok thnx Πάρη

Υπαρχει κανένα realm που οι alliance να είναι καλοί στο pvp (battlegroup - WG) για να κάνω transfer έναν alliance rogue που έχω παρατημένο;

Φυσικά δεν ζητάω να κερδίζουν συνέχεια...και το 50/50 καλό είναι.

Στον server που είναι τώρα οι alliance δεν ξέρουν πως είναι η νίκη στο WG ενώ στα bgs το μόνο που βλέπεις είναι να βρίζουν ο ένας τον άλλον.

Υπαρχει κανένα realm που οι alliance να είναι καλοί στο pvp (battlegroup - WG) για να κάνω transfer έναν alliance rogue που έχω παρατημένο;

Στον server που είναι τώρα οι alliance δεν ξέρουν πως είναι η νίκη στο WG ενώ στα bgs το μόνο που βλέπεις είναι να βρίζουν ο ένας τον άλλον.

Burning Legion νομίζω . Δες στα forums γιατί πολλοί κάνουν topic για transfers και ρωτάνε αν οι alliance νικάνε :P ....

Το PvP των Alliance είναι πονεμένη ιστορία. Και στον Venture Co που είμαι εγώ, 1 στις 4 κερδίζουμε και στις υπόλοιπες βριζόμαστε αντί να παίζουμε...

Εξαίρεση, τα Σ/Κ όπου προφανώς μπαίνουν άτομα που νιώθουν κι εκεί την παλεύουμε οι πράσινοι.

Φωτιά στα κόκκινα FTW!!!!

Ακόμα και το 1/4 ακούγεται καλό σε σύγκριση με το battlegroup που είμαι τώρα.

Μιλάμε για καταστάσεις να ξεκινάει το Eos 13 alliance vs 7 hordes και να πηγαίνω μόνος μου στο tower και οι υπόλοιποι 12 να πηγαίνουν για τη σημαία.

Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση...

Ακόμα και το 1/4 ακούγεται καλό σε σύγκριση με το battlegroup που είμαι τώρα.

Μιλάμε για καταστάσεις να ξεκινάει το Eos 13 alliance vs 7 hordes και να πηγαίνω μόνος μου στο tower και οι υπόλοιποι 12 να πηγαίνουν για τη σημαία.

Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση...

Ε, καλά, αυτό δεν παλεύεται. Θα τους είχα ξεσκίσει στο κράξιμο.

Ήδη όταν βλέπω άνθρωπο να είναι afk μέσα σε bg τον σταυρώνω ανάποδα στα whispers.

Το απόλυτο pwn της blizzcon

Να έχεις το κινητό, την κάμερα, την φωτογραφική, τη blizzcon gift bag, άλλα καλούδια από το event στα χέρια και να έρχεται ο τρελός και να κάνει αυτό στο Mr. Crowley :lol:

Ozzypwns1.jpg

Ozzypwns2.jpg

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=5bbfGWGZ6NM[/ame]

a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0xa έλιωσα :lol:. Καλά άμα ήμουν εκεί και μου χάλαγε τίποτε θα τον έστελνα να συναντήσει τον Randy Rhoads μια ώρα νωρίτερα :P

Καλά αν παίζει wow έτσι όπως ήταν στην blizzcon θα γίνει του wipe το κάγκελο. Εντελώς stoned (βασικά δεν νομίζω να είναι και ποτέ νηφάλιος αλλά λέμε :P)

P.s. Btw είναι στην μπάντα ο Έλληνας κιθαρίστας που πήρε πρόσφατα? Τους σύστησε σε μια φάση αλλά ο ήχος από το streaming ήταν τόσο χάλια που δεν έπιασα ονόματα ενώ στο youtube δεν υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, η συγκεκριμένη στιγμή. Αν κανένας έπιασε τίποτα ας ρίξει μια ενημέρωση pl0x

Πιστευο οτι κανεις πλακα με αυτα που λες.δεν γνωριζω να υπαρχει server που να νικανε οι alliance :P Μην αρχισει το flame war alliance-horde

>Παρη μην βαρας.τι να κανω εχω αλλαξη στρατοπεδο 2 χρονια τωρα 

Πιστευο οτι κανεις πλακα με αυτα που λες.δεν γνωριζω να υπαρχει server που να νικανε οι alliance :P Μην αρχισει το flame war alliance-horde

>Παρη μην βαρας.τι να κανω εχω αλλαξη στρατοπεδο 2 χρονια τωρα 

Στο quote που έκανες λέω καθαρά οτι δεν θέλω να νικάνε οι alliance...απλά να είναι λίγο πιο balanced.

Δεν ξεκινάω flame, άλλωστε οι main μου priest και DK είναι Hordes...

Εκτός των bgs ο server είναι με ratio 90:10 horde/alliance και δεν κερδίσαμε ποτέ WG.

Τι να κάνει το tenacity όταν είναι 200 εναντίον 5-10. Απλά ψάχνω να βρω έναν πιο playable server..δε ζητάω iwin button.

P.s. Btw είναι στην μπάντα ο Έλληνας κιθαρίστας που πήρε πρόσφατα? Τους σύστησε σε μια φάση αλλά ο ήχος από το streaming ήταν τόσο χάλια που δεν έπιασα ονόματα ενώ στο youtube δεν υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, η συγκεκριμένη στιγμή. Αν κανένας έπιασε τίποτα ας ρίξει μια ενημέρωση pl0x

Ναι,

ο Gus G. ανέλαβε την θεση του Zakk Wylde....

gusg2.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...