polaki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ψιλοπαράτησα τον' date=' εδώ και 4 μήνες lvl 60, mage μου και έχω αφοσιωθεί στον lvl 50 priest που σκοπεύω να τον φτάσω πολύ ψηλά! Αφήστε που μόλις είδα το epic quest του στο lvl 60 έπαθα πλάκα με τον βαθμό δυσκολίας του! http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/ [/quote'] Τι να πώ... εχω δει τα 2 οπλα αυτα στον Genjuros.. και φυσικα που να ηξερα που τα βρικαν.. Οι μισοι στο guild λέγανε MC... άλλοι Onyxia... Αλλά αυτό το πράγμα... επειδή έκατσα και διάβασα όλο το quest solution, το μονο που εχω να πω ειναι FOR F@CKS SAKE!!!! RESPECT!!!!!!!!!!! Απλά ΕΠΙΚΟ Quest.............. Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι οτι αυτό δεν γίνεται με random group έτσι...? Πρέπει να είσαι σε πολύ καλό guild για να μαζεψεις τον κόσμο. Ουσιαστικά κάθε guild που παει MC & Onyxia μπορει να το κανει, αλλά αυτο προηποθέτει τρελό λιώσιμο από πλευράς Priest ωστε να τον δεκτούνε σε τέτοιο Guild..
mindtrapper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Einai apla to default weapon olwn twn priest sto guild mas. Mamaei....
pseira Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 @ennatos File ennate exeis dikio afou to klassiko group se 5man dungeon exei sexdon ka8ierw8ei sto warrior-paladin,-mage-priest-rogue. Einai o kalyteros syndyasmos. Syni8s o rogue einai aytos pou antika8istatai apo warlock/hunter... Oi paladin mi nomizeis oti imaste poly kalytera .Sta teleytaia level otan epsaxna group gia BRD/BRS/Strat/Scholo akouga synexeia "no pala"... Sto MC twra pou ftasame Majordomo, ginetai xamos gia mia 8esi sto raid, afou exoume katantisei na eimaste 12-13 paladins online kai sto raid na pigainoun 6-8... Skepsou se poso kairo 8a "nty8oume" oloi apo MC....
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ...Πρέπει να είσαι σε πολύ καλό guild για να μαζεψεις τον κόσμο. Ουσιαστικά κάθε guild που παει MC & Onyxia μπορει να το κανει, αλλά αυτο προηποθέτει τρελό λιώσιμο από πλευράς Priest ωστε να τον δεκτούνε σε τέτοιο Guild.. Καλά εντάξει ένας Priest είναι, πιστεύω, το πιο εύκολο class για να βρει guild και μάλιστα πολύ γρήγορα! Γιατί νομίζεις τον ξεκίνησα τον παπά?? :-P . Θα μαζέψω αυτά http://www.thottbot.com/?set=211 σε χρόνο DeTe :-P
polaki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ναι οκ, απλά και πάλι το επικό quest είναι τρελα τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα οποία δεν είναι και εύκολα να πεις "α τί ωραία, μόλις πάρω level και πάω 60 θα πάω κομμάτια να κάνω το quest..". Θέλει λίγη δουλίτσα, κάποια items για να είναι δυνατός etc etc!
chill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ennatos. εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα με τον hunter, 100 /w ην ημέρα εχω για high lvl instances αλλά βαριέμαι και δεν πάω πουθενά εκτός AB. Όλα τα classes έχουν το ρόλο τους στο παιχνίδι και όποιος ξεγράφει μια εξ αυτών για instance είναι άξιος του noobισμού του. Το ζήτημα είναι να μην κάνεις class της μάζας γιατί τότε θα εχεις μεγάλο πρόβλημα. Π.χ. στον ΤΗ για ένα διάστημα είχαμε πίξει στα rogues(με τα οποία ρίχνω τρελό γέλιο, όταν έρχονται να πάρουν βάση στο ΑΒ και κάνοντας unmount τρώνε το hunters mark και πέφτουν αβέρτα, πριν προλάβουν να με πλησιάσουν ελέω bm build, polaki όποτε βλέπεις hunter δρόμο) οπότε αν ήσουν rogue ήσουν ξεγραμμένος. Από την άλλη στο LB που έχω ένα παπά με alliance έχω κάνει instances με 4 bubbladins, και συνεχίζουν να αυξάνονται στα high levels inst θα κάνουν /whine στο general chat. Τι κάνει ο skilled bubbledin??? Bubble και heartstone!!!!! Imba bubbladin. Α στο char με alliance που έχω ο μ.ο. ηλικίας των bubbledins δεν ξεπερνά τα 15-16 έτη (ναι ρωτάω τον κάθε φούσκα ηλικία και ξερένομαι στο γέλιο). Ωστόσο ειναι το class με τα πιο καλά άτομα ingame.
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Κοίτα πιστεύω ότι αν μπω σε ένα καλό guild που πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα MC, BWL κλπ., τότε δεν θα έχω πρόβλημα. Άσε που στον Dragonblight που παίζω εγώ, για Baron run παίρνουν ακόμα και lvl 55 priests!! Οπότε καταλαβαίνεις για πότε θα πάρω τουλάχιστον όλα τα Devout, το πολύ μέχρι lvl 58 πιστεύω θα τα έχω και σε συνδυασμό με τα quests θα φτάσω και 60 σχετικά γρήγορα :grin: Τώρα θα ξεκινήσω μερικά runs στο Sunken Temple για γρήγορο lvl up και μετά τα υπόλοιπα ;-)
evkar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 το παιχνίδι αρχίζει να με κουράζει και εγώ να το βαριέμαι . Ακούω ΜC και λέω "no thx".Τα ίδια και τα ίδια μας πρήξατε τα .....παιχνίδια. Καλά για BG , δεν λέω τίποτα , παντελώς ηλίθιο , να κυνηγάει ο ένας τον άλλον για τις σημαίες ή τις φάρμες .Γιαυτό αν κα 60lvl εδώ και κάτι μήνες , είμαι ακόμη , και θα παραμείνω scout . Την οnyxia την τρως άνετα με συγκεκριμένη σταρτηγική , αρκεί να είναι λίγο ξύπνιος ο Mtank. Εδώ την έχουν φάει 2΄7 άτομα , πόσο μάλλον σαράντα . Μόνο το BWL λέει κάτι , λόγω τόυ ότι τα τέρατα δεν είναι tauntable. εκεί ναι , θέλει guts . Και κάτι τλευταίο , όσοι είστε warriors , και δεν φροντίσατε εγκαίρως , στα χαμηλά λέβελ , όταν πάτε 60 γυρίστε το σε tank (τουλάχιστον 40 talent points στο protection) και όσοι είστε priest και επίσης δεν φροντίσατε εγκαίρως , όταν φτάστε 60 lvl , γυρίστε το σε holy priest , και αφήστε το shadow και τις τρίχες . Τουλάχιστον 40 talent pionts στο Holy , για να μην πω και παραπάνω . Αλλιώς κανείς δεν πρόκειται να σας πάρει στα μεγάλα instances. κανείς σοβαρ΄΄ος άνθρωπος δεν παίρνει arm warrior για ΜΤ , εκτός αν θέλει να αυτοκτονήσει .
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Με Disc/Holy πας όπου γουστάρεις χωρίς να σου πει κανείς τίποτα και είσαι και ο καλύτερος healer, αυτό που λες 40 holy... πολύ απλά είναι ΛΑΘΟΣ (και το ξέρω επειδή είχα ρίξει καμιά 35άρα και ξέρω τι εστί full holy). Τώρα έχω ρίξει 31 Disc/11 Holy (είμαι lvl 50 ακόμη) και δεν μου πεθαίνει κανείς (δεν μιλάω για τα wipe που, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έφταιγα εγώ). Μόνο τα improved healing spells να βάλεις και το +5% crit with holy spells και είσαι κομπλέ ;-)
thefirestarta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μηπως (λεω μηπως) να περιμέναμε τα official news γιατι τωρα ακομα ειναι λίγο ραδιο-αρβήλα? Ναι ρε polaki, απλά να συζητήσουμε το τι περιμένουμε και το τι θέλουμε.Ας το αφήσουμε για μετά τη BlizzCon τότε.
chill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Η καλύτερη λύση θα ήταν να υπάρχουν δυο builts που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται με κάποιο μεγάλο διάστημα cooldown(π.χ. 24ώρο). Και έτσι να μπορεί καθένας να αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις του την συγκεκριμένη μέρα. Θέλει ο παπάς pvp έχει το shaodw built του, θέλει να πάει dungeon έχει το holy built του κλπ. Καλό θα ήταν έτσι, αλλά απο την στιγμή που δεν γίνεται αν ποτέ 60αρίσω τον παπά αφού ντυθώ θα το γυρίσω shadow και σε όποιον αρέσει.
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Αν το κάνεις έτσι είσαι ίσως ο μοναδικός στο κόσμο (μαζί με μένα lol) :razz:. Μόνο που εγώ θα παραμείνω Disc/Holy γιατί δεν πολυγουστάρω το pvp, τουλάχιστον όχι αν δεν φορέσω ολόκληρο epic gear.
polaki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ε κοιτα προφανως δεν θα αρέσει σε πολλούς με αποτέλεσμα ο χαμένος να είσαι εσύ εν τέλει.. Γιατί αυτοί θα βρίσκουν άλλο holy priest. Ο priest δεν είναι mage να κάνει damage κλπ, και γι'αυτό πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνει holy. Μέχρι να γίνεις 60 κάνε ότι θες, αλλά μετά δυσκολεύει το πράγμα για σένα... Είναι το ίδιο πράγμα με τους rogue, ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει έναν Combat build, πολύ απλά γιατί κάνει αρκετό damage έτσι κ αλλιώς, αν έχει και φουλ combat build τότε ο healer θα βαράει ενέσεις..Εγώ πάντως κάθε φορά τρώω χέρι απτον priest του group (combat εχω μονο 8-9 points) να κόβω λίγο το damage γιατί θέλει να κανει focus στο ΜΤ, και ξαφνικά απτο πουθενά παίρνω aggro και τρέχω πανικόβλιτος με vanish & sprint μπας και γλιτώσω...................
pseira Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 chill imbahunter τη μέση ηλικία των paladin μάλλον από το μυαλό σου τη βγάζεις. Δε λέω υπάρχουν πολλά βλαμένα παιδάκια που έχουν διαλέξει την class αλλά ευτυχώς πολλοί από αυτούς έχουν παρατήσει το game. Βλαμμένα όμως υπάρχουν σε όλες τις κλάσεις. Για μένα οι hunters είναι η πιο εκνευριστικοί, όχι για τις ικανότητές τους, αλλά γιατί ρολλάρουν σε ότι πέσει... Γι αυτό το λόγο και όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και ότι πέσει λένε "hunter weapon!" είτε αυτό είναι staff +% crit with spells, είτε ring me +healing είτε plate armor Κάνε μια βόλτα από allakhazam και θα δεις στο 90% των items, κάποιος από κάτω να τους ειρωνεύεται με την παραπάνω φράση. Είδικα όταν πέφτουν melee οπλα 2h που προτεραιότητα έχουν warriors/paladins και μόνο και μόνο επειδή έχουν +attack pwr , +% to crit, φωνάζουν οι hunters , "hunter weapon!" . Δηλαδή κάτσε ρε φίλε, εσύ το 90% των μαχών το παίζεις στελνοντας pet και βαράς με gun/bow από μακριά, εμείς οι melee classes δηλαδή ΔΕΝ χρειαζόμαστε attack pwr + % crit? Ευτυχώς στο guild μας το θέμα έχει λυθεί και δυνατότητα bid έχουμε πρώτα οι warriors/paladins και έπειτα hunters....
andrip Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ναι παιδιά σίγουρα. Τι λέτε; Θα ξεκινήσεις παπά και απο lvl 9 θα τα χώνεις σε holy? ΕΛΕΟΣ! Και θα ανέβεις 60 σε 10 χρόνια. Μη δίνετε λάθος πληροφορίες σε όποιους ξεκινάνε τώρα επειδή βολεύει τους υπόλοιπους (για healing). Eννοείτε μέχρι lvl 59 να είσαι shadow (μέχρι να πάρεις το shadowform για να solareis εύκολα) και με το που πάς 60 και σταματάς το solo ρίχτα όλα στο disc και ότι μείνει στο Holy. ακόμα και shadow priest στέκετε αξιοπρεπέστατα σε MC. Όχι για main healer αλλα κάνει. 2 πράματα μου τη σπάνε όταν μπαίνω σε random party με άσχετους (δε το συνηθίζω) α) να μου δίνουν οδηγίες (εχω βαρεθεί τα heal priest, priest heal, heal heal, priest priest heal...) β) να αρχίζουν τις συμβουλές για holy και τέτοια απο όταν ήμουν 40 μέχρι και τώρα (57) έχω φύγει πάμπολες φορές με hearthstone επειδή κάναν κάποιο απο τα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις