Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ gagas :-D. Και εγώ έτσι λέω να μην πάρω.

Mind, κάτι θα κάνω :P. Τώρα αν αποτύχω θα ανεβάσω photos από......μακαρονάδες και κρουασάν :P. Καλώς ή κακώς όταν σχεδιάζαμε το trip, η μάσα ήρθε πρώτα στο μυαλό μου και μετά οτιδήποτε άλλο (είμαι μακαροκρουασανάς τι να κάνουμε). Αυτό και το πως θα βγάλω τόσα χιλιόμετρα στο τιμόνι.........

Τέλος πτυχίο>all. Για ένα καταραμένο μάθημα έμεινα πέρσι όλο το καλοκαίρι εδώ (είχα κοπεί μάλιστα με 4,3.....), το Σεπτέμβρη ωστόσο που το πήρα κατέληξα στο ότι άξιζε τον κόπο. Καλά γραψίματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ωχ!!! τον κοιταξα στο imdb και ειναι πισω απο την ζηνα και τον χερκουλης θα το βιασουν το ονομα!!!

Παντως δεν βλεπω να βγαινει ταινια της προκοπης, μακαρι να διαψευτω, αλλα δεν το βλεπω

Ωχ!!! τον κοιταξα στο imdb και ειναι πισω απο την ζηνα και τον χερκουλης θα το βιασουν το ονομα!!!

Παντως δεν βλεπω να βγαινει ταινια της προκοπης, μακαρι να διαψευτω, αλλα δεν το βλεπω

Τι λες ρε φιλε, μιλαμε για Sam Raimi.

Drag me to hell

Spaiderman movie series

Evil dead trilogy

και πολλες αλλες. Ο ανθρωπος ειναι ιδιοφυια.

Τι λες ρε φιλε, μιλαμε για Sam Raimi.

Drag me to hell

Spaiderman movie series

Evil dead trilogy

και πολλες αλλες. Ο ανθρωπος ειναι ιδιοφυια.

Μακαρι , αλλα και παλι φοβαμαι οτι η ταινια θα ειναι απλα για να αρμεξουν το warcraft ακομα πιο πολυ

Μακαρι , αλλα και παλι φοβαμαι οτι η ταινια θα ειναι απλα για να αρμεξουν το warcraft ακομα πιο πολυ

Είχες την κρυφή ελπίδα δηλαδή πως θα πάει για 11 Όσκαρ;

Φυσικά και γίνεται για να αρμέξουν το franchise όσο γίνεται. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα να είναι αξιοπρεπές (δεν περιμένω "τέχνη", απλά να βλέπεται).

Φοβάμαι οτι ούτε καν θα βλέπεται.Δεν θυμάμαι άλλη μεταφόρα pc game στην μεγάλη οθόνη να είχε επιτύχια.

P.S : ikaruga24, ιδιοφυία επειδή γύρισε το Spiderman ;

Οχι, το Evil Dead. Οχι οτι το Spiderman δεν ηταν καλο. Σκεψου οτι και το WoW σαν ταινια στα ιδια "πλαισια" ειναι οποτε θα κανει τρομερη δουλεια. Οπως και το drag me to hell και 30 days of night. Ειναι ο καταλληλος για τετοια παραγωγη.

Πιστεψε με δεν θελεις αλλον απο τους "κλασικους" που αναλαμβανουν τετοιες δουλειες.

Εγώ ελπίζω να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τους fans του Warcraft με την ταινία, και να μην το κάνουν τέρμα mainstream μόνο και μόνο για να αρπάξουν και νέους πελάτες στο franchise. (φοβάμαι ότι κατά 80% θα γίνει το δεύτερο)

Εγώ ελπίζω να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τους fans του Warcraft με την ταινία, και να μην το κάνουν τέρμα mainstream μόνο και μόνο για να αρπάξουν και νέους πελάτες στο franchise. (φοβάμαι ότι κατά 80% θα γίνει το δεύτερο)

Το καλο με τον Raimi ειναι οτι δουλευει παντα και αποκλειστικα με ταινιες που το αρχικο τους story παραμενει σχεδον ανεπαφο. Δεν κανει δουλειες που χρειαζεται να αλλαξει ολοκληρη την ιστορια οποτε απο αυτον τον τομεα ειμαστε καλυμενοι.

Να ανυσηχουσες πολυ ετσι και επιανε κανενας Uwe boll να κανει την δουλεια. Εκει να εβλεπες "γουστα".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...