evts Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πριν ένα μήνα που έπαιζα ο server ήταν πεθαμένος. Ένας λόγος που σταμάτησα να παίζω ήταν αυτός. Τόσο χάλια; Περίεργο εμένα μου είπαν έχει ζωή. Μήπως λόγω καλοκαιριού απλά έχει πέσει η κίνηση γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 νεώτερα από το μέτωπο των patch. Σκέφτονται σοβαρά να επιτρέψουν faction switching (horde/allies) με 25 ευρώπουλα. Αυτοί βρήκαν τη κότα με τα χρυσά αυγά και τι λέμε τώρα εμείς είναι ...τρίχες . Σε λίγο θα δίνεις 50 ευρώ και θα τρώς αυτόματα τον τελευταίο super Boss . BTW , χθες στο guild μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχω (take part ελληνιστί) σε 25αρι ulduar , γιατί απλά δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές . Αν αυτό το πράμα είναι end game instance εγώ είμαι .....αστροναύτης . Εντάξει δεν φτάνει στο βαθμό ηλιθιότητας του + - Boss (συνέχεια ξεχνάω το όνομα αυτού του βλαμμένου) αλλά είναι κατά τι καλύτερο . Τι να πω , τι άλλα θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δες το Ulduar και απο την δύσκολη πλευρά του ακα hard modes και έλα μετα να ποστάρεις εμπειρίες. Έυκολος είναι και ο Sartharion3D 10man (zerg mode πάντα) αλλα για να το κάνουν με τον κανονικό τρόπο να δούμε πόσα wipes θα μετρήσουν όλοι.Με Ulduar gear και zerg μπορώ και με τον alt μου να πάρω το nightfall αλλά έτσι θα χάσω όλο το φαν του game. Anyway, το παιχνίδι είναι χωρισμένο στα 2 , νορμαλ mode για ολους και χαρντ mode για αυτούς που θέλουν να το μαξάρουν.Διαλέγεις και πέρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μόνο τα hard modes έχουν νόημα πλέον. Χθες, στο τελευταίο try, κι ενώ τα flasks τελείωναν, καταφέραμε το hard mode στο Council με server 1st [i choose you Stealbreaker]. Η ικανοποίηση ήταν αρκετά μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 νεώτερα από το μέτωπο των patch. Σκέφτονται σοβαρά να επιτρέψουν faction switching (horde/allies) με 25 ευρώπουλα. Αυτοί βρήκαν τη κότα με τα χρυσά αυγά και τι λέμε τώρα εμείς είναι ...τρίχες . Σε λίγο θα δίνεις 50 ευρώ και θα τρώς αυτόματα τον τελευταίο super Boss . BTW , χθες στο guild μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχω (take part ελληνιστί) σε 25αρι ulduar , γιατί απλά δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές . Αν αυτό το πράμα είναι end game instance εγώ είμαι .....αστροναύτης . Εντάξει δεν φτάνει στο βαθμό ηλιθιότητας του + - Boss (συνέχεια ξεχνάω το όνομα αυτού του βλαμμένου) αλλά είναι κατά τι καλύτερο . Τι να πω , τι άλλα θα δούμε Η αλλαγή faction είναι όντως.....ότι και να πεις! Το παιχνίδι ξέφυγε...θα το ξεζουμίσουν όπως μπορούν. Με Mountain Dew και ρομποτάκια pets. Ποιο lore και ποιος κόσμος. US Dollars είναι το νέο lore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ακριβως οπως λενε εκει στο Αμερικα. Milking the cash cow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πανε να αρπαξουν οτι προλαβουν ,τωρα που το wow ειναι στα τελευταια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Είμαι παλιός παίχτης του WoW και όπως όλοι κάποια στιγμή σταμάτησα και εγώ. Παρόλα αυτά καμιά φορά μπαίνω σε κανέναν private server ή στον PTR. Βλέποντας κάποιους πριβέ server αυτό που μου έσπασε τα νεύρα ήταν ότι έπρεπε να πηγαίνω κάθε φορά να αλλάζω ένα αρχείο για να μπαίνω σε όποιο server θέλω. Μιας και δεν υπάρχει ένας launcher για WotLK αποφάσησα να φτιάξω τον δικό μου σε Java. Όριστε λοιπόν: WoW_Server_Launcher.rar Είναι πολύ εύκολος στη χρήση του. Όλα τα comment ευπρόσδεκτα EDIT: Υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεπε στους χρήστες να προσθέσουν server όταν ήταν επιλεγμένη κενή γραμμή. Διορθώθηκε και ξανα ανέβηκε στο rs, μπορείτε να το κατεβάσετε. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2009 από GrandGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=18031079410&sid=1&pageNo=1 ^n Server change Sex change Faction change Hmmm τι να έπεται άραγε ? Τελικά η μοναδική σταθερή αξία σε αυτό το παιχνίδι είναι οι paladins. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα class αποκλειστικά για nabs . Το παιχνίδι pve wise είναι μια χαρά για όσους συνεχίζουν. Το θέμα είναι πόσοι συνεχίζουν? Είμαι ένας από αυτούς που ήθελε να συνεχίσει να raidάρει αλλά δυστυχώς το guild γέμισε με αμφιβόλου ποιότητας παίχτες και σταμάτησα (σήμερα ίσως ρίξουμε και αυλαία ως raiding guild μετά από τόσα χρόνια, απότι βλέπω στα fora μας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 dps το έχω ψιλοβαρεθεί, προτιμώ palatank αυτές τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 chill επαιζες τοσα χρονια ρε αδερφε για να μη σκοτωσεις τον arthas στην τελικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 To WoW εχει παρει την κατω βολτα εδω και καιρο. Το μονο αξιολογο MMO που ερχεται ειναι το knights of the old republic. To aion online ειναι αλλος ενας κλωνος του WoW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ε κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε. Έχω σταματήσει ένα μήνα+ το raiding, ο λογαριασμός μου κλείνει στις 12/7, φεύγω για διακοπές σε 5 μερούλες, το τι θα γίνει από Σεπτέμβρη ουδείς γνωρίζει. Θέλω να σκοτώσω τον Arthas αλλά δεν το βλέπω. Το guild έχει καταρρεύσει, όλοι σχεδόν έχουν αποχωρήσει - όχι τώρα με ulduar αλλά από την αρχή του wotlk - και φως δεν βλέπω. Μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά και από msn και από τα fora μας και δεν υπάρχει θέληση για τίποτα, μόνο για διακοπές (κάποιοι θα βρεθούμε μέσα στο καλοκαίρι). Εγώ πιστεύω πως θα ξαναlogάρω γύρω στις 20Σεπτέμβρη για το event, ίσως πάλι και καθόλου, γιατί για να είμαι ειλικρινής μια χαρά περνάω και χωρίς το wow παρόλο που όλη η RL παρέα είναι διασκορπισμένη αυτό το καλοκαίρι (ευτυχώς σε νησιά οπότε τον επόμενο μήνα θα τους κάνουμε ολιγοήμερα ντου ). Για την ώρα ο Arthas δεν με απασχολεί, με απασχολεί ποια/ες Ιταλίδα/ες θα γνωρίσω την επόμενη Τετάρτη που θα φτάσω Ιταλία, ποια/ες Γαλλίδα/ες θα γνωρίσω την μεθεπόμενη Τετάρτη που θα μαι εκεί κλπ . Μην ανησυχήσετε που δεν θα spamάρω το topic για ένα μήνα, θα λείπω και το κυριότερο χωρίς laptop* . * Για την ώρα δηλαδή έτσι το σκέφτομαι χαχα, μέχρι την άλλη εβδομάδα μπορεί να αναθεωρήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καλες διακοπες αδερφε να περασεις καλα ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ λαπτοπ μαζι σου και γουσταρε αυτο που θα δεις και θα κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Για την ώρα ο Arthas δεν με απασχολεί, με απασχολεί ποια/ες Ιταλίδα/ες θα γνωρίσω την επόμενη Τετάρτη που θα φτάσω Ιταλία, ποια/ες Γαλλίδα/ες θα γνωρίσω την μεθεπόμενη Τετάρτη που θα μαι εκεί κλπ . Photos or it didn't happen έτσι, μη μας ξεχάσεις και εμάς τους καημένους που θα περάσουμε το καλοκαίρι διαβάζοντας για πτυχίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις