xctaek21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 παιδια το παιχνιδι εχει γινει βαρετο πλεον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απο την αρχη του καλοκαιριου. Με εχει τρελανει το νουνι εκει εξω. Αυτό ξαναπέστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για πες για το mount Αν συμμετέχεις σε όλα τα ηλίθια seasonal της blizz και ολοκληρώσεις όλα τα achievements - χρειάζεσαι 11 μήνες για αυτήν την διαδικασία - στο τέλος παίρνεις ένα 310% mount ως reward και συγκεκριμένα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Βασικά κι εγώ, αν και νέος παίχτης ανήκω στους μλκες που έτρεχαν μέχρι τα 30 για να πάρουν mount (ευτυχώς όχι στους πολύ μλκες που έτρεχαν μέχρι τα 40 ), αλλά δεν με χαλάει να ανεβάζω alt με mount από τα 20. Αυτό που με εξοργίζει είναι οι μλκίες με τα emblems of conquest από τα HCs... Θα γεμίσει το παιχνίδι με 10χρονά που θα τανκάρουν Ulduar με gear που θα έχουν αποκτήσει από HC runs... Θα τρέχουν καμιά 10αρια HCs την ημέρα και σε μία βδομάδα θα μπαίνουν Ulduar... Καλοκαιράκι είναι, καιρός να αραιώνουμε... Κι όπως λέει και ο ikaruga: Με εχει τρελανει το νουνι εκει εξω. Σήμερα ξεκινάει και το midsummer και είμαι σε δίλημμα. Να μπω να κάνω τα achievements του meta - με τελικό σκοπό το 310% mount - ή να το αφήσω? Chill, μέχρι τέλος της βδομάδας μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τα quests του midsummer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εγω εχω να μπω 2 βδομαδες και δεν μου κανει καθολου κεφι να μπω . Τα εχει κανει ρδελομπου ολα . Ας καθησει να ασχοληθει με τα παιδακια 10 χρωνων που θελουν να παιξουν το WOW και ας μας δωσει εμας ενα D3 με Pegi 18+ που δεν θα μπορουν να παιξουν παιδακια μικροτερης ηλικιας γιατι θα θελει σε καθε Login να κανεις identify με δαχτυλικα αποτυπωματα $*#!@Θ&*#$!*# να ηρεμισουμε ... που κάνω sign petition ? άλλος ένας ξενερωμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Chill, μέχρι τέλος της βδομάδας μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τα quests του midsummer? Μέχρι τις 5/7 αν θυμάμαι καλά Protip : Αν ανοίξεις το calendar ingame βλέπεις από πότε μέχρι πότε διαρκεί ένα event Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το Midsummer θέλει περίπου 6-7 ώρες για ΟΛΑ τα achivs. Το μόνο που κάνεις είναι πολύ περπάτημα..και ενα boss στο SP heroic. Εμένα μου χει μείνει το Brewfest και κανα 2 ευκολάκια απο το Halloween για το Mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Θα γεμίσει το παιχνίδι με 10χρονά που θα τανκάρουν Ulduar με gear που θα έχουν αποκτήσει από HC runs... Εγώ μπήκα ulduar10 με gear από naxx10 και από heroics. Βέβαια δεν θέλω και πολύ για να μάθω τα tactics. Έχουμε και καλούς healers οπότε ήταν οκ. Και να πάνε Ulduar με καλό gear δεν σημαίνει ότι θα κάνουν progress:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια να ρωτησω .ενας που αρχιζει το wow για πρωτη φορα θα δυσκολευτει με το burning crusade ? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2009 από dimiman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Με τίποτα απολύτως δεν θα δυσκολευτεί. Για ποιό λόγο αναφέρεις συγκεκριμένα το burning crusade; Το τελευταίο level είναι το 80 πλέον, το BC είναι για 60-70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν διαφωνώ οτί το game πηγαίνει προς το κάτω δρόμο αλλά το μόνο που προτείνω είναι καιρός να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ... Ε? Τι λέτε? Πάντως , το παιχνίδι αυτό άφησε ιστορία και δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δηλαδη ο καθε παικτης παιζει με τον ιδιο χαρακκτηρα στο καθε εχπανσιον?δεν ειναι σαν διαφορετικα παιχνιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Βασικά τα expansions επεκτείνουν τις περιοχές και τα lvls του χαρακτήρα σου. Ξεκινάς από lvl 1 και φτάνεις μέχρι και lvl 80 αυτή τη στιγμή, αλλά για να μπορέσεις να ανέβεις από 60 lvl έως 70 χρειάζεσαι το Burning Crusade expansion και από lvl 70 έως 80 το Wrath of the Lich King expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δηλαδη ουσιαστικα αποτελει ενιαιο παιχνιδι που παιζεις με τον ιδιο character Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δηλαδη ουσιαστικα αποτελει ενιαιο παιχνιδι που παιζεις με τον ιδιο character Ακριβώς, απλά το κάθε expansion προσθέτει και νέες περιοχές, levels, dungeons και quests για τον χαρακτήρα σου. Α και με την αγορά του BC έχεις πρόσβαση σε 2 νέες φυλές, Dranei και Blood Elfs και με το WoTLK σε ένα νέο class τον Death Knight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις