polaki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Οταν λες στο official page για δώσε ενα λινκ... Να δω και το δικο μου να σου πω..
isaias1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 paigmena einai ola paidia!akoma den ftiaxnei account....
sarisn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα με τα accounts αρχές της άλλης εβδομάδας γιατί περιμένω ένα κομμάτι από το play.com για τον κολλητό μου ο οποίος θα πήξει άσχημα αν δεν μπορέσει να παίξει αμέσως!
Isle Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Ο bloodhoof ειναι καλος server?Οχι τιποτα αλλο αλλα εκει ανοιξαν account οι φιλοι μου και πηγα και εγω εκει.
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Οταν λες στο official page για δώσε ενα λινκ... Να δω και το δικο μου να σου πω.. http://www.wow-europe.com/ Πάτα το εικονιδιο με τα rankings διάλεξε τον server σου, και κοίτα ποιους σπέρνουν στο pvp Εγώ είμαι στο 416 αλλά που θα μου πάει θα γίνω no1 κάποια στιμγή(αν παρατήσω το πανεπιστήμιο, αποχαιρετίσω τον ήλιο, χωρίσω και χίλια άλλα δυο πράγματα lol). Παίρνω 1 rank την βδομάδα, εδώ και τρεις βδομάδες κάνω pvp συστηματικά και έχω φτάσει rank 5 first sergeant. Βασικά θέλω να γίνω exalted στο ab για κατι items που μου αρέσουν. Αλλά αυτό θέλει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλειά γμτ.
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 http://www.wow-europe.com/Πάτα το εικονιδιο με τα rankings διάλεξε τον server σου' date=' και κοίτα ποιους σπέρνουν στο pvp [/quote'] Η σελίδα που λες είναι εδώ, http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?locale=en_GB# απλα απ''οτι βλέπω ο Genjuros δεν φαίνεται να έχει περασμένα στοιχεία δυστηχώς... Κρίμα, και θα ήθελα να δω που σκ@τα βρίσκεται ο Tsuchi, ένας Undead Warrior που μας σκίζει τα ραματα σε καθημερινή βάση... Έχει βέβαια και 5 priest γύρω του να τον healάρουν, αλλά απότι έχω δει έχει κάποιο skill... Ότι skill τελοσπάντων χρειάζεται για να είσαι warrior
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 World of Warcraft Turn your graphics on high' date=' since by default they are set to low. This game allows you to immerse yourself into a fantasy world. You may find the artistic display of colors and graphics amazing. In this day and age when computer graphics are still primitive for gaming, you will see that artistic talent blended with style and technology produce an effect in this game that is nostalgic. The only downsides to this game that I have found thus far would be the strict manner of Game Masters enforcing their PG-13 views on most everyone. The other downside would be the recent nerfing of several high end game classes. I believe the recent nerfing is to better balance game play for the up and coming battle grounds additions soon to come. http://www.playerturbo.com[/quote'] Υπάρχουν πολλά τέτοια site...Απλά αγοράζοντας gold ουσιαστικά χανεις κάποια απο τη μαγεία του gaming... Δεν λεω, πολλοί ειναι αυτοί που σιγουρα έχουν αγοράσει τρελα items χωρίς να νοιάζονται για το κόστος, αλλά ας πούμε εγώ μαζεύω για epic mount και γουστάρω τρελά με τη σκέψη ότι σε 2 weeks έτσι όπως πάω θα το έχω.. Ουσιαστικά είναι το μόνο παιχνίδι που δεν μου έχει περάσει καν απ'το μυαλό να κλέψω, με την έννοια του cheating. Φυσικά και έχω ψάξει σε sites για farming guides, που πεφτουν items κλπ, αλλά αυτό ειναι πολυ διαφορετικό αφου ουσιαστικά πρέπει πχ να κάτσω 3 ώρες εκεί και να λιώσω σκοτώνοντας elementals για να πουλήσω μετά τα Essence (τυχαίο παράδειγμα) στο ΑΗ... Eδω και 5 μέρες έγινα 60, και έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια στο guild για οργάνωση και εμπειρία σε raid instances, ωστε σιγά σιγά να μαζεύουμε items με σκοπό να πηγαίνουμε MC από βδομάδα.. Ουσιαστικά νόμιζα ότι όταν φτασεις 60 το παιχνίδι χάνει το ενδιαφέρον του, όμως τελικά μάλλον τώρα ξεκινάει!!
ennatos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Φοβάμαι πως η εμπειρία μετά το level 60 είναι μέτρια (για εμένα τουλάχιστον). Δεν υπάρχει το κίνητρο της εμπειρίας, των πολλών νέων quest klp. Υπάρχει βέβαια ο νέος κόσμος των μεγάλων dungeon, αλλά εκεί έχουμε ένα ατελείωτο κύκλο επανάληψης για να μας πέσουν επιτέλους τα epic κομμάτια. Κοντεύω να βλέπω το UBRS και το Stratholme στον ύπνο μου! Δεν έχω πάει ακόμη MC, αλλά η αίσθηση παραμένει της συνεχούς επανάληψης. Επίσης αν και το farming είναι τώρα πιο εύκολο λόγω ισχύος, οι οικονομικές απαιτήσεις είναι τεράστιες. Μπορώ πχ. να βγάζω 30gold την μέρα για πλάκα αλλά ένα epic όπλο κοστίζει 300-500g.... Για ένα εργαζόμενο νέο που δεν μπορεί να παίζει όλη τη μέρα το παιχνίδι έχει αρχίσει να γίνεται αδιέξοδο. Δεν απογοητεύομαι όμως καθώς μέχρι τώρα είναι το μόνο παιχνίδι που με κράτησε σε ένταση για σχεδόν 5 μήνες. Και βέβαια να μην αναφέρω τις ατελειώτες ώρες αναμονής για να μπείς στα Battlegrounds, ή τις ώρες που χρειάζεται για να συγκεντρωθεί ένα καλό group ή raid. Σίγουρα εδώ είναι σε καλύτερη θέση όποιοι ανήκουν σε μεγάλα guilds, αλλά αυτά που εγώ ξέρω, στον Terenas που παίζω, έχουν και μια μιλιταριστική οργάνωση που δεν μου ταιριάζει.
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Στον Genjuros που είναι και low population server η αναμονή για τα BG είναι ελάχιστη.. μερικά λεπτά ουσιαστικά! Φαντάζομαι εννοείται προσπαθείς να μπεις Arathi Basin, οτιδήποτε αλλο δεν παίζει να μπεις απλά, οταν 60αρίζεις μόνο AB πας. Τα μεγάλα guilds όντως έχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες να χαρούν το "end game content", μιας και τα raids συνήθως κανονίζονται ενδο-guild-ιακά! Ουσιαστικά πρέπει να βάζεις στόχους για να μην βαρεθείς, εγω ως rogue ας πούμε έχω στόχο το Shadowcraft set και μετά βλέπουμε. Kαι εγώ εχω βαρεθεί τα random groups, γι'αυτο και πλεον πηγαίνω μονο με το guild που είμαστε μια παρέα και περνάει και ευχάριστα ο χρόνος..
sarisn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ψιλοπαράτησα τον, εδώ και 4 μήνες lvl 60, mage μου και έχω αφοσιωθεί στον lvl 50 priest που σκοπεύω να τον φτάσω πολύ ψηλά! Αφήστε που μόλις είδα το epic quest του στο lvl 60 έπαθα πλάκα με τον βαθμό δυσκολίας του! http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/ Αφήστε που ο priest, σε σύγκριση με τον mage τουλάχιστον, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον γιατί ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα να αφαιρεθείς από κάποιο high lvl instance το wipe (και το κράξιμο :razz: ) δεν το γλυτώνεις χεχε, ενώ με τον mage σιγά τα λάχανα, το πολύ πολύ να έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο το instance ;-) Όποτε με χρειάζεται βέβαια το guild μου κάνω logout κατευθείαν και login με τον mage αλλά για οτιδήποτε άλλο priest και μόνο priest :grin:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 mhn 3exnate oti apo xristougenna exoume kai to expansion...kai an diavasate rumors gia to ti 8a exei den pisteuw na sas xalaei...pantws epishma (kai sigoura) pragmata gia to expansion 8a exoume to savvatokyriako pou mas erxetai sthn Blizzcon
ennatos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Διαβάζοντας τo post του sarish πρέπει να πω και το παράπονο μου: Οι priests-druids έχουν μεγάλη ζήτηση σε raids μετά οι warriors/pallas και οι μάγοι. Οι υπόλοιποι πέφτουμε χαμηλότερα στη "ζήτηση" και ειδικά οι Hunters (όπως εγώ) μάλλον την έχουμε πατήσει. Δεν αδικώ βέβαια τους χρήστες, καθώς πολλοί Hunters δείχνουν μεγάλη επιπολαιότητα μέσα στα dungeon, ειδικά στην χρήση του pet. Συμβαίνει και το ανάποδο, πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τις δυνατόητες μας για δευτερεύων tanking, για μεγάλο DPS και την αρκετή αντοχή μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέσα στο παιχνίδι ειδικά στο level 60 υπάρχει ένα στύλ το οποίο "χωράει" περισσότερο κάποια classes και λιγότερο κάποια άλλα. Οπότε και πάλι πίκρα. Και εγώ βέβαια έχω ξεκινήσει ένα μάγο ως αντίβαρο της βαρεμάρας! Οσο για τα BG, οι αναμονές είναι μεγάλες σε όλα, (στον server μου) τα οποία όλα αξίζουν για level 60 (αφού και οι αντίπαλοι είναι ίδιου level). To Arathi Basin έγινε λίγο μόδα επειδή είναι καινούργιο (και ενδιαφέρον) αλλά όλα έχουν την πλάκα τους. Προσωπικά προτιμώ Alterac Valley γιατί είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και έχει στρατηγική, αλλά και το Warsong με το ανελέητο σφάξιμο πέρα δώθε σε ξεκουράζει!
thefirestarta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 mhn 3exnate oti apo xristougenna exoume kai to expansion...kai an diavasate rumors gia to ti 8a exei den pisteuw na sas xalaei...pantws epishma (kai sigoura) pragmata gia to expansion 8a exoume to savvatokyriako pou mas erxetai sthn Blizzcon Μήπως (λέω μήπως) να κάναμε topic για το expansion?
polaki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μήπως (λέω μήπως) να κάναμε topic για το expansion? Μηπως (λεω μηπως) να περιμέναμε τα official news γιατι τωρα ακομα ειναι λίγο ραδιο-αρβήλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις