Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3.2 λεει και το Mount θα το περνεις στο lvl 20 4 gold.........το epic mount στο lvl 40.........μαλακες εμεις που περπατουσαμε με τις ωρες....το normal flight mount στο lvl 60 και θα ειναι 150 % .....

Ρε συ Gas, το παιχνιδι μετραει 4.5 χρονια ζωης τωρα. Δεν ειναι λογικο να προσπαθησουν να το φτιαξουν με τετοιο τροπο ωστε να το παιζουν -με επιτυχια- και 12καχρονα για να μπορεσουν να ξεζουμησουν οσο μπορουν και για οσο ζωη του εμεινε? Δεν ειναι λογικο οτι θα κανουν τα παντα για να το πανε οσο μακρια μπορουν?

Εξαλου ας μην παραπονιομαστε, μαλακες δεν ειμασταν αλλα δεν ηταν ο ιδιος σχεδιασμος τοτε. Το παιχνιδι ειχε κατι νεο να προσφερει γενικα στους περισσοτερους, τωρα πλεον το παιχνιδι εχει αλλο focus. Εμεις το ζησαμε αλλιως ενω τωρα οι developers θελουν να "αλλαξουν" την παλια γενια για ευνοητους λογους.

Ειναι σαν να παιρνω εγω μια τηλεοραση τωρα στα 1000 ευρω και μετα απο 1 χρονο την ιδια τηλεοραση να την πουλαν 200. Αυτο σημαινει οτι εγω ημουν μαλακας που την πηρα 1000 πριν 1 χρονο? Σαφως και οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Rogues με axes :o a0x0a0x0ax0ax0a0x00ax0a. ROFL, KEK!!!! ΈΛΑ ΚΑΙ ΜΕ POLEARM ΣΕ ΛΕΩ NEXT PATCH :-)

Το nerf του priest δεν τα σχολιάζω. Nab healers won again. Άντε go go buff palas and shamans moar. 1 button classes W1NS at the end /0\

Όχι nerf στο PoH ρε γαμώτο... οχι... :(

Παιζει να ειναι το σπελ που χρησιμοποιουσα περισσοτερο στο ulduar.. Μετα το mending οφκορς. Αν και με σετ απο t8 θα εχει +10% crit αρα θα εξισορροπηθεί στα τωρινά επιπεδα.

Κοίτα, είμαι full απο Ulduar (2650 sp. power self buffed (innerfire). Με ένα PoH τόπαρα όλο το πάρτυ στο οποίο το castαρα. Δεν λέω healαρει πολύ αλλά μας έχουν πεθάνει στα nerfs απο τότε που βγήκε το WoTLK.

Γενικότερα σε κάθε patch γράφουν και 5 σελίδες patch notes. Έχουν αλλάξει τα φώτα σε όλα τα classes απο 3μηνο σε 3μηνο. Ήμαρτον ρε γαμώτο.... Και απο οτι βλέπω, η μοναδικότητα της κάθε κλάσσης έχει χαθεί. Όλοι θα κάνουν τα ίδια στο τέλος.

Μετά από κάθε patch το παιχνίδι αλλάζει ριζικά. Η λογική του fotm είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ.

Η arena είναι αυτή που προκάλεσε τα μεγαλύτερα προβλήματα στο παιχνίδι. Δεν λέω συμπαθητική ως ιδέα αλλά το τελικό outcome ήταν ένα για τα καλά fucked up wow καθότι δεν μπορεί να υπάρξει balance ανάμεσα σε pve και pvp.

Σήμερα ξεκινάει και το midsummer και είμαι σε δίλημμα. Να μπω να κάνω τα achievements του meta - με τελικό σκοπό το 310% mount - ή να το αφήσω? Έχω να παίξω κοντά 3 βδομάδες πια, δεν έχω καμία διάθεση να παίξω αλλά σκέφτομαι γαμώτο ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να το ξαναπιάσω και θα ναι κρίμα να χάσω το mount. Tροφή για σκέψη στην.....παραλία. Μέχρι το βράδυ θα χω αποφασίσεις :lol:

εγω εχω να μπω 2 βδομαδες και δεν μου κανει καθολου κεφι να μπω . Τα εχει κανει ρδελομπου ολα . Ας καθησει να ασχοληθει με τα παιδακια 10 χρωνων που θελουν να παιξουν το WOW και ας μας δωσει εμας ενα D3 με Pegi 18+ που δεν θα μπορουν να παιξουν παιδακια μικροτερης ηλικιας γιατι θα θελει σε καθε Login να κανεις identify με δαχτυλικα αποτυπωματα $*#!@Θ&*#$!*# να ηρεμισουμε ...

εγω εχω να μπω 2 βδομαδες και δεν μου κανει καθολου κεφι να μπω . Τα εχει κανει ρδελομπου ολα . Ας καθησει να ασχοληθει με τα παιδακια 10 χρωνων που θελουν να παιξουν το WOW και ας μας δωσει εμας ενα D3 με Pegi 18+ που δεν θα μπορουν να παιξουν παιδακια μικροτερης ηλικιας γιατι θα θελει σε καθε Login να κανεις identify με δαχτυλικα αποτυπωματα $*#!@Θ&*#$!*# να ηρεμισουμε ...

Αυτο που το ακουσες? Γινεται κατι τετοιο? Θα ειναι κορυφη αν γινει παντως.

....

Μύνημα προς την διευθυνση του forum. Χρειαζόμαστε [sarcasm] tag :-D

Επισκέπτης

Πόσο καιρό έχεις να χρισημοποιήσεις το μυαλό σου ? :P

Σήμερα ξεκινάει και το midsummer και είμαι σε δίλημμα. Να μπω να κάνω τα achievements του meta - με τελικό σκοπό το 310% mount - ή να το αφήσω? Έχω να παίξω κοντά 3 βδομάδες πια, δεν έχω καμία διάθεση να παίξω αλλά σκέφτομαι γαμώτο ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να το ξαναπιάσω και θα ναι κρίμα να χάσω το mount. Tροφή για σκέψη στην.....παραλία. Μέχρι το βράδυ θα χω αποφασίσεις :lol:

Για πες για το mount :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...