Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Πάντως από humor έχουν στην blizzard.

Θυμάται κανείς έναν warlock Kralnor που είχε κάνει ένα post στα forum και κατάντησε να γίνει legend -500+ σελίδες- με αφιερώσεις σε σελίδες, ποιήματα, μπλουζάκια κτλπ;

Οποιος δεν το θυμάται, google> Kralnor warlock

Στην σελίδα http://www.worldofwarcraft.com/info/items/tinfoilhat.xml

αν κάνετε highlight με Ctrl-A θα εμφανιστεί αριστερά ένα ποιηματάκι αφιερωμένο στον Kralnor :)

Αυτο ειχε γινει το 2007 αν θυμαμαι καλα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α και για όσους δεν το πήραν πρέφα....

In the next major content patch, we intend to adjust mount requirements to further improve the leveling experience in World of Warcraft. In addition, cast times for summoning all mounts will be reduced to 1.5 seconds, down from 3 seconds. The following is a breakdown of the upcoming cost and level requirement changes we are making for each riding skill.

Apprentice Riding (Skill 75)

* 60% land mount speed

* Requires level 20

* Cost: 4 gold

* Mount cost: 1 gold

* Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer

Journeyman Riding (Skill 150)

* 100% land mount speed

* Requires level 40

* Cost: 50 gold

* Mount cost: 10 gold

* Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer

Expert Riding (Skill 225)

* 150% flying mount speed; 60% land mount speed

* Requires level 60

* Cost: 600 gold (faction discounts now apply)

* Mount Cost: 50 gold

* Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)

Artisan Riding (Skill 300)

* 280% flying mount speed; 100% land mount speed

* Requires level 70

* Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply)

* Mount Cost: 100 gold

Πότε μπαίνει το επόμενο major patch?

WTB mount for my lvl 20 Mage NOW

Με έχει φάει ο ποδαρόδρομος...

Επιτέλους, κατάλαβαν εκεί στη Blizz ότι δεν βγαίνουν 30 lvls με τα πόδια. Τώρα θα μπορούμε να ανεβάσουμε πιο εύκολα περισσότερους χαρακτήρες και να πετάμε outlands - Northrend από την αρχή που θα πηγαίνουμε εκεί.

Chill, ξεκόλλα με τον Priest, fanboy έχεις γίνει. Όλοι οι άλλοι είναι gtpk, πέρα από τους priests, ήμαρτον :P

Chill, ξεκόλλα με τον Priest, fanboy έχεις γίνει. Όλοι οι άλλοι είναι gtpk, πέρα από τους priests, ήμαρτον :P

Με είδες ποτέ να τον εκθειάζω :o? Εγώ 2 class κράζω, το ένα γιατί το playstyle του μου φαίνεται παιδικό και το άλλο γιατί είναι τόσο της πλάκας που μόνο σε nabs απευθύνεται :lol:

8 μέρες χωρίς raid και δεν προβλέπω να κάνω anytime soon. Επιστροφή στις 21 του μήνα για συμμετοχή στο event για το drake mount και μετά 3μηνο break μέχρι το event του Σεπτεμβρίου - αν φυσικά ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι -. Στο τελευταίο raid μας είχαμε 6 άτομα από το αρχικό μας guild και 19 "newcomers" (πρόσφατα μέλη μας 2-3μηνών οι παλιότεροι). Βαρέθηκα τη ζωή μου στο raid..... Είδα και τα τελευταία μας recruit και thats it. Ο ένας έλεγε ότι το pc του ότι είναι gtp και τρώει dc όταν ξεκινάει η μάχη με τα boss, ο άλλος ότι η σύνδεση του είναι χάλια, ο άλλος ούτε καν epic gear (φανταστείτε δηλαδή να έχεις blue κομμάτια σε αυτό το παιχνίδι) ε παίζεις για να διασκεδάσεις όσο για να σου σπάνε τα @@. Ούτε καν τα dkp μου δεν θα μπω στον κόπο να ξοδέψω και έχω ένα σορό.......δεν έχω κουράγιο για άλλο raid με αυτά τα άτομα.

Επιτέλους, κατάλαβαν εκεί στη Blizz ότι δεν βγαίνουν 30 lvls με τα πόδια.

Καποτε το επερνες στα 40 και πολλα απο τα μομπακια που σκοτωνεις γτπ τωρα, ηταν elite ;)

Γενικα το κανουν οσο δεν παει ευκολο το να ανεβασεις χαρακτηρα.

ναι ενω αν τον πας 80 ειναι ολα δυσκολα .... Φερτε μας πισω Onyxia - MC - BWL - AQ40 και καντε μας παλι level 60 και αφηστε τους 80ριδες να σκοτωνουν στο νεο Naxxramas για πλακα τα boss....

χαλαρα συμφωνω απολυτα με τον ThReSh . Θελω να δω ξανα Ragnaros ρε γαμωτο .... αλλα να παω και να φαω wipe . Να παιδευομαι 1 βδομαδα να ριξω BWL οχι 3 ωρες ολο το naxxramas .

I WANT TO BE 60

χαλαρα συμφωνω απολυτα με τον ThReSh . Θελω να δω ξανα Ragnaros ρε γαμωτο .... αλλα να παω και να φαω wipe . Να παιδευομαι 1 βδομαδα να ριξω BWL οχι 3 ωρες ολο το naxxramas .

I WANT TO BE 60

Και να μην έχεις δουλειά, οι φίλοι σου να σε έχουν κλ@σμένο και να σε θεωρούν (και με το δίκιο τους) καμμένο χαρτί και bb Real Life. No thanx, δεν θα πάρω...

Γιατι πρεπει να ισχυει η το ενα η το αλλο?

Μια χαρα πηγαινα BWL,MC,AQ και μια χαρα κοινωνικος ημουν, με τους φιλους μου,την κοπελα μου,τη δουλεια μου.

Γιατι πρεπει να ισχυει η το ενα η το αλλο?

Μια χαρα πηγαινα BWL,MC,AQ και μια χαρα κοινωνικος ημουν, με τους φιλους μου,την κοπελα μου,τη δουλεια μου.

Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Για να βρεις σωστο guild επρεπε να αφιερωνεις το λιγοτερο 4 ωρες την ημερα καθε μερα και αν ησουν και PvPer και ηθελες και τιτλο GM, HWL αστο καλυτερα, η καταστροφη η ιδια.

Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Για να βρεις σωστο guild επρεπε να αφιερωνεις το λιγοτερο 4 ωρες την ημερα καθε μερα και αν ησουν και PvPer και ηθελες και τιτλο GM, HWL αστο καλυτερα, η καταστροφη η ιδια.

Αυτο δε σημαινει οτι επρεπε να ησουν ερημίτης αλλά επρεπε να κόψεις σίγουρα πολλά σημαντικά πραγματα και να αφοσιωθείς στο παιχνίδι.

Μας εχει μπιπ λιγο απο χθες το log in του WOW?? :-(

διαφωνω φιλε, η guild στην οποια ημουν( το εχω παρατησει εδω και 2 μηνες περιπου) εκανε raids 3 μερες τη βδομαδα απο 4-5 ωρες το βραδυ, 21,00-01,00. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μην χτυπαμε server's first και τετοια αλλα χαιρομασταν το παιχνιδι σε ολο το μεγαλειο του(αυτο δε μετραει στην τελικη? :) ) και παρολα αυτα ηταν αρκετα ευκολο ο καθενας να κανει τη ζωη του.

Περιττο να πω οτι οταν βαλανε επιπλεον μερα για raids η guild αρχισε να χανει μελη και να "πεφτει" σιγα σιγα

Τεσπα, απλα δε συμφωνουμε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...