Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά μια απορία

Γιατί τσακώνεστε για ένα παιχνίδι το οποίο μετα το τελευταίο patch και με τις αλλαγές στα battleground έχει καταντήσει χειρότερο και πιο εύκολο απο το warhammer ? τόσο στο pve όσο και στο pvp μέρος του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
ρε παιδιά μια απορία

Γιατί τσακώνεστε για ένα παιχνίδι το οποίο μετα το τελευταίο patch και με τις αλλαγές στα battleground έχει καταντήσει χειρότερο και πιο εύκολο απο το warhammer ? τόσο στο pve όσο και στο pvp μέρος του

Γιατί έτσι μας αρέσει ! ... Amstel :P ...

χαχα βαριομουνα εχτες και διαβαζα τα πρωτα ποστ που εχετε κανει σε αυτο το τοπικ.

Επεσα λοιπον πανω σε αυτο..

Η καλύτερη λύση θα ήταν να υπάρχουν δυο builts που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται με κάποιο μεγάλο διάστημα cooldown(π.χ. 24ώρο). Και έτσι να μπορεί καθένας να αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις του την συγκεκριμένη μέρα. Θέλει ο παπάς pvp έχει το shaodw built του, θέλει να πάει dungeon έχει το holy built του κλπ. Καλό θα ήταν έτσι, αλλά απο την στιγμή που δεν γίνεται αν ποτέ 60αρίσω τον παπά αφού ντυθώ θα το γυρίσω shadow και σε όποιον αρέσει.

Μεντιουμ/μελοντολογος chill :-D

edit : 2005 το συγκεκριμενο μηνυμα

χαχα βαριομουνα εχτες και διαβαζα τα πρωτα ποστ που εχετε κανει σε αυτο το τοπικ.

Επεσα λοιπον πανω σε αυτο..

Μεντιουμ/μελοντολογος chill :-D

edit : 2005 το συγκεκριμενο μηνυμα

Τελικά όμως 80άρισε και ακόμα Holy είναι. :P Κοίτα απελπισία για το 60άρισμα. Φαντάζομαι τότε, για να Xpάρεις έπρεπε κάθε βδομάδα να κάνεις 40άρια raids σε BRD και να ρίχνεις Onyxia όποτε σου δινόταν η ευκαιρία.

PS Ανεβάζω μάγο... Δεν ανεβαίνει ο φούστης με τίποτα... Την πίστη μου έχει βγάλει. Που να ανέβαζα και priest... :lol:

Και η blizz μάλλον διαβάζει insomnia :P. HAI GHOSTCRAWLER!!!

Ήμουν και εγώ shadow......το 2005 :lol:

@erwdios : όταν παίζεις lolret, ένα από τα πιο εύκολο class για lvl up όπως ο mage σου φαίνεται δύσκολο. Tυχαίο :P? Όταν εγώ λέω ότι το nabclass, είναι op γίνομαι κακός.......

Και η blizz μάλλον διαβάζει insomnia :P. HAI GHOSTCRAWLER!!!

Ήμουν και εγώ shadow......το 2005 :lol:

@erwdios : όταν παίζεις lolret, ένα από τα πιο εύκολο class για lvl up όπως ο mage σου φαίνεται δύσκολο. Tυχαίο :P? Όταν εγώ λέω ότι το nabclass, είναι op γίνομαι κακός.......

όταν παίζεις lolprot?? :P

http://www.blizzard.com/blizzcon/?rhtml=y

ντροπή...

use the google Luke :P

Σωστός, ήμουν άκυρος τελείως :o

Α και για όσους δεν το πήραν πρέφα....

In the next major content patch, we intend to adjust mount requirements to further improve the leveling experience in World of Warcraft. In addition, cast times for summoning all mounts will be reduced to 1.5 seconds, down from 3 seconds. The following is a breakdown of the upcoming cost and level requirement changes we are making for each riding skill.

Apprentice Riding (Skill 75)

• 60% land mount speed
  • Requires level 20
  • Cost: 4 gold
  • Mount cost: 1 gold
  • Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer

Journeyman Riding (Skill 150)

• 100% land mount speed
  • Requires level 40
  • Cost: 50 gold
  • Mount cost: 10 gold
  • Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer

Expert Riding (Skill 225)

• 150% flying mount speed; 60% land mount speed
  • Requires level 60
  • Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
  • Mount Cost: 50 gold
  • Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)

Artisan Riding (Skill 300)

• 280% flying mount speed; 100% land mount speed
  • Requires level 70
  • Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply)
  • Mount Cost: 100 gold

Πάντως από humor έχουν στην blizzard.

Θυμάται κανείς έναν warlock Kralnor που είχε κάνει ένα post στα forum και κατάντησε να γίνει legend -500+ σελίδες- με αφιερώσεις σε σελίδες, ποιήματα, μπλουζάκια κτλπ;

Οποιος δεν το θυμάται, google> Kralnor warlock

Στην σελίδα http://www.worldofwarcraft.com/info/items/tinfoilhat.xml

αν κάνετε highlight με Ctrl-A θα εμφανιστεί αριστερά ένα ποιηματάκι αφιερωμένο στον Kralnor :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...