user-64 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ρε παιδιά μια απορία Γιατί τσακώνεστε για ένα παιχνίδι το οποίο μετα το τελευταίο patch και με τις αλλαγές στα battleground έχει καταντήσει χειρότερο και πιο εύκολο απο το warhammer ? τόσο στο pve όσο και στο pvp μέρος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ρε παιδιά μια απορίαΓιατί τσακώνεστε για ένα παιχνίδι το οποίο μετα το τελευταίο patch και με τις αλλαγές στα battleground έχει καταντήσει χειρότερο και πιο εύκολο απο το warhammer ? τόσο στο pve όσο και στο pvp μέρος του Γιατί έτσι μας αρέσει ! ... Amstel ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pete35 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 guyz το recruit a friend σου δινει την ευκαιρια να δωσεις lvl στον αλλον κ ποσα?και οταν εννοω να δινεις lvl οχι grind xp αλλα κατευθειαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για κάθε 2 lvl που κερδίζει ο recruit σου, μπορεί να σου κάνει grant ένα lvl μέχρι και το lvl60. Άρα συνολικά 30 lvl's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 χαχα βαριομουνα εχτες και διαβαζα τα πρωτα ποστ που εχετε κανει σε αυτο το τοπικ. Επεσα λοιπον πανω σε αυτο.. Η καλύτερη λύση θα ήταν να υπάρχουν δυο builts που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται με κάποιο μεγάλο διάστημα cooldown(π.χ. 24ώρο). Και έτσι να μπορεί καθένας να αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις του την συγκεκριμένη μέρα. Θέλει ο παπάς pvp έχει το shaodw built του, θέλει να πάει dungeon έχει το holy built του κλπ. Καλό θα ήταν έτσι, αλλά απο την στιγμή που δεν γίνεται αν ποτέ 60αρίσω τον παπά αφού ντυθώ θα το γυρίσω shadow και σε όποιον αρέσει. Μεντιουμ/μελοντολογος chill edit : 2005 το συγκεκριμενο μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 χαχα βαριομουνα εχτες και διαβαζα τα πρωτα ποστ που εχετε κανει σε αυτο το τοπικ.Επεσα λοιπον πανω σε αυτο.. Μεντιουμ/μελοντολογος chill edit : 2005 το συγκεκριμενο μηνυμα Τελικά όμως 80άρισε και ακόμα Holy είναι. Κοίτα απελπισία για το 60άρισμα. Φαντάζομαι τότε, για να Xpάρεις έπρεπε κάθε βδομάδα να κάνεις 40άρια raids σε BRD και να ρίχνεις Onyxia όποτε σου δινόταν η ευκαιρία. PS Ανεβάζω μάγο... Δεν ανεβαίνει ο φούστης με τίποτα... Την πίστη μου έχει βγάλει. Που να ανέβαζα και priest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και η blizz μάλλον διαβάζει insomnia . HAI GHOSTCRAWLER!!! Ήμουν και εγώ shadow......το 2005 @erwdios : όταν παίζεις lolret, ένα από τα πιο εύκολο class για lvl up όπως ο mage σου φαίνεται δύσκολο. Tυχαίο ? Όταν εγώ λέω ότι το nabclass, είναι op γίνομαι κακός....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deos24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και η blizz μάλλον διαβάζει insomnia . HAI GHOSTCRAWLER!!! Ήμουν και εγώ shadow......το 2005 @erwdios : όταν παίζεις lolret, ένα από τα πιο εύκολο class για lvl up όπως ο mage σου φαίνεται δύσκολο. Tυχαίο ? Όταν εγώ λέω ότι το nabclass, είναι op γίνομαι κακός....... όταν παίζεις lolprot?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 μια χαρά είναι ο mage στο ανέβασμα. ειδικά αν είσαι frost ανεβαίνεις γρήγορα. L2aoe grind xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Άσχετο, η Blizzcon πότε ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://www.blizzard.com/blizzcon/?rhtml=y ντροπή... use the google Luke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Threshoogle wins google any time ελληνιστί Θρεσουκγλ γουινς γκουγλ ενυ ταημ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ορ εβρυ ταιμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 http://www.blizzard.com/blizzcon/?rhtml=y ντροπή... use the google Luke Σωστός, ήμουν άκυρος τελείως Α και για όσους δεν το πήραν πρέφα.... In the next major content patch, we intend to adjust mount requirements to further improve the leveling experience in World of Warcraft. In addition, cast times for summoning all mounts will be reduced to 1.5 seconds, down from 3 seconds. The following is a breakdown of the upcoming cost and level requirement changes we are making for each riding skill. Apprentice Riding (Skill 75) 60% land mount speed Requires level 20 Cost: 4 gold Mount cost: 1 gold Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer Journeyman Riding (Skill 150) 100% land mount speed Requires level 40 Cost: 50 gold Mount cost: 10 gold Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer Expert Riding (Skill 225) 150% flying mount speed; 60% land mount speed Requires level 60 Cost: 600 gold (faction discounts now apply) Mount Cost: 50 gold Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde) Artisan Riding (Skill 300) 280% flying mount speed; 100% land mount speed Requires level 70 Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply) Mount Cost: 100 gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πάντως από humor έχουν στην blizzard. Θυμάται κανείς έναν warlock Kralnor που είχε κάνει ένα post στα forum και κατάντησε να γίνει legend -500+ σελίδες- με αφιερώσεις σε σελίδες, ποιήματα, μπλουζάκια κτλπ; Οποιος δεν το θυμάται, google> Kralnor warlock Στην σελίδα http://www.worldofwarcraft.com/info/items/tinfoilhat.xml αν κάνετε highlight με Ctrl-A θα εμφανιστεί αριστερά ένα ποιηματάκι αφιερωμένο στον Kralnor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις