Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 η επανάληψη είναι μητήρ μαθήσεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ---------- η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως... Fixed ( και 10 chars ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ουτε μετοχες εχω ουτε fanboy ειμαι ουτε τιποτα . Παρα πολλες φορες εχω βαρεθει το wow και το εχω σταματησει και για αρκετους μηνες . Ναι , πιστευω και εγω πως ειμαστε σε ενα ανοιχτο forum και ειναι σεβαστη η γνωμη του καθενος οπως και να μπορει να γραψει ελευθερα αυτο που θελει . Παρολα αυτα την γνωμη του για την καταντια του wow απο τον φιλο μας τον Ikagoura24 την εχω ακουσει τοσες πολλες φορες που εχει καταντησει να με φτασει σε σημειο εκνευρισμου . Δεν διαφωνω για την αποψη που εχει ουτε μπορω να του στερησω τον δικαιωμα να την εχει , ειναι ομως το ποιο σπαστικο πραγμα καθε του ποστ εδω περα να ειναι και QQ . Πιστευω οτι καποιοι θα συμφωνησουν μαζι μου . Ενταξει την ειπες τη γνωμη σου , τωρα ειναι αναγκη να την γραφεις σε καθε ποστ και να μας λες ποσο σκατα ειναι το παιχνιδι που παιζουμε ? Επισης εχω παιξει τα strategy games του Warcraft και ξερω οτι το lore ειναι παραλλαγμενο και με ενοχλει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο . Τωρα αμα θες να κανεις QQ συνεχισε τη να πω , μαλλον εγω ειμαι ο μ@λ@κ@ς που πρεπει να σε ανεχεται εδω . Φιλικα as always . Ρε παλικαρι εσυ δηλαδη θα πρεπει να "ανεχεσαι" εμενα επειδη λεω αυτο που πιστευω? Μπορω να το γυρισω αλλιως αυτο αμα θελω ακριβως εχωντας το δικο σου σκεπτικο, δηλαδη να πω οτι θα πρεπει να σε "ανεχομαι" και να μου σπας τα "@@" με τα fanboi post σου (ετσι καταλαβαινει καποιος απο τα ποστ σου) και οτι ολα ειναι καλα και ενταξει και θα πρεπει να "ακολουθησουμε" το παραδειγμα σου και να μιλαμε μονο για τα καλα του παιχνιδιου η οτιδηποτε αλλο δεν σπαει τα δικα σου νευρα. Σε ειπα εγω ποτε τιποτα που παιζεις αυτο το παιχνιδι? Ειπα εγω ποτε οτι "μας τα εχεις πρηξει με το να ωραιοποιεις την κατασταση σε βαθμο αηδιας" οποτε κανε μας τη χαρη τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια? Οχι. Καθομαι και διαβαζω ολα τα ποστ και ειναι ολα σεβαστα, ειτε καλα ειτε κακα. Θελει καποιος να πει οτι το WoW ειναι παπαρα μεγαλη? Με γεια του με χαρα του. Θελει να πει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει παιξει ποτε? Παλι με γεια του. Αποψεις ειναι και ειναι σεβαστες. Το αν εσενα σπανε τα νευρα σου δεν φταιω εγω σε αυτο, μαλλον εσυ φταις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ναι ρε σι αλλα εχει μια διαφορα ετσι ? Ενταξει να ακουσουμε την αποψη σου και να τν δεχτουμε αλλα οχι καθε σου ποστ να ειναι whine και QQ δηλαδη στο κατω κατω για να μας ευχαριστει το παιζουμε οχι για να μας αγριευει και να μας κανει να whinaroume και να το κραζουμε συνεχως ? Συμφωνεις η οχι ? Τωρα αν εσυ το βαρεθηκες η το σταματησες για οποιοδιποτε λογο δεν ειναι κακο να μας το πεις , και εγω εχω βρει απειρα λαθοι στο wow αλλα δεν κανω ολοι μερα αυτην τη δουλεια να spammaro με QQ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ξεκίνησε ήδη και στην Ευρώπη, το merge των battlenet και wow account σας. Θα γίνει υποχρεωτικό από κάποιο σημείο και έπειτα. Το έκανα ήδη και ξεμπέρδεψα. Εύκολο, απλό και φαντάζομαι άκρως χρηστικό για εμάς τις blizz whores Επεξ/σία 29 Μαΐου 2009 από chill typos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το διαβασα και εγω ... Θα μπω σε λιγο να το κανω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ναι ρε σι αλλα εχει μια διαφορα ετσι ? Ενταξει να ακουσουμε την αποψη σου και να τν δεχτουμε αλλα οχι καθε σου ποστ να ειναι whine και QQ δηλαδη στο κατω κατω για να μας ευχαριστει το παιζουμε οχι για να μας αγριευει και να μας κανει να whinaroume και να το κραζουμε συνεχως ? Συμφωνεις η οχι ? Τωρα αν εσυ το βαρεθηκες η το σταματησες για οποιοδιποτε λογο δεν ειναι κακο να μας το πεις , και εγω εχω βρει απειρα λαθοι στο wow αλλα δεν κανω ολοι μερα αυτην τη δουλεια να spammaro με QQ . E αυτο μου βγαινει ρε φιλε αυτο κανω. Αισθανομαι αδικημενος. Πληρωνω λεφτα 4 χρονια στο παιχνιδι αυτο και ηταν ως και το τελος του TBC γενικα μια υψηλης ποιοτητας MMO σε γενικο βαθμο. Βγαινει το WotLK και τα κανουν ολα πορνη απ ακρη σε ακρη, δεν αφησαν τιποτα ορθιο. Μπερδεψαν τα μπουτια τους, πηραν αποφαση οτι το παιχνιδι θα πρεπει να ειναι προσβασιμο και για τα 12αχρονα με επιτυχια κιολας και γενικα ολους εμας που παιζαμε καιρο μας εριξε μια τσαπου στα μουτρα και μας αφησε στη μοιρα μας (παντα για εντως παιχνιδιου μιλαω οκ?). Εγω σπαμαρω QQ, εσυ σπαμαρεις ψαλμοδιες εξυψωσης. Τα φερνουμε στα ισια του οπως ακριβως χρειαζεται. Δεν προκειται να με ακουσεις ποτε να λεω σε καποιον αμεσα η εμεσα οτι "η γνωμη σου ειναι παπαρα και επειδη μου σπας τα νευρα σηκω και φυγε για να μην σε βλεπω". Δημοσιο forum ειναι τι να κανουμε τωρα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Βρες μου 10 ποστ που λεω οτι το παιχνιδι γαμαει και δεν προκειται να σου ξαναπω τιποτα . Εγω μπορω να βρω 10 δικα σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Βρες μου 10 ποστ που λεω οτι το παιχνιδι γαμαει και δεν προκειται να σου ξαναπω τιποτα . Εγω μπορω να βρω 10 δικα σου . Δεν ειναι αυτο το θεμα, γενικος ορος ηταν το "εσυ". Το θεμα ειναι οτι σε ενα δημοσιο forum ο καθενας λεει οτι θελει και οπως θελει εφοσον δεν προσβαλει κανεναν και καμια. Εσυ ηδη "προσεβαλες" 2 ατομα. Δεν ειναι αναγκη ξερεις να διαβαζεις τα ποστ μου η τα ποστ οποιουδηποτε αλλου που δεν συμφωνουν με τα δικα σου. Και το αλλο το παλικαρι 1 ποστ εκανε και τον πηρες αμεσως απο τα μουτρα. Αν σου σπανε τα νευρα, σιγουρα δεν σου εβαλα μαχαιρι στο λαιμο για να τα διαβαζεις με το ζορι τα ποστ που ειναι "υπευθυνα" για την κατασταση σου. Μπορω και εγω καλιστα να πω οτι δεν γουσταρω να σε βλεπω να την "λες" στους αλλους σαν και εισαι αστυνομια των φορουμ. Σαν δημοσιο φορουν θα "ανεχτεις" και τη δικη μου αποψη και γνωμη οπως θα ανεχτω και εγω τη δικη σου. Απλα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 θα την ανεχτεί αλλά δεν θα είναι υπεράνω σχολιασμού μιας και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο σχολιάζε, έστω και υποτιμητικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δυστηχως ThReSh καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι εστω και σε ενα δημοσιο forum αναγκαζουν τον αλλο να μην θελει να διαβασει αυτα που γραφουν και να τους εχει σε χαμηλη εκτιμηση . Του αλλονου παλικαριου το ποστ ηταν γελοιο με ολοι την εννοια της λεξης . Το παιχνιδι ξερω οτι δεν ειναι το καλητερο μα εμενα μου αρεσει μιας και δεν ειχα τη να κανω τοσο καιρο (σημ. προσφατα ξαναρχισα), αλλα ξερεις οταν προσπαθουν να με κατεβασουν και να προσπαθησουν με τον λογο τους ισως και αθελα τους να με κανουν να σταματησω να παιζω υποδικνειοντας μονο τα αρνητικα του και κοροιδευοντας το στην ουσια δεν ειναι και το ποιο ωραιο να βλεπεις καθε μερα απο το ιδιο ατομο. Παρολα αυτα αδιαφορο πληρως , ο φιλος απο εδω δεν καταλαβαινει τον λογο αλλα δεν πηραζει γιατι απο εδω και περα δεν θα καταλαβαινω και εγω το δικο του . Συμφωνεις ThReSh ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Να πω κι εγώ λιγό κάτι γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ αυτούς που θεωρούν το WoW γκομενά τους και σιχαίνομαι το QQ. Από το alliance sucks μέχρι το nerf whatever. Το WoW έχει πολλά ελαττώματα. Επίσης μπορεί κάποιος να το βαρεθεί, όπως εγώ που είχα να παίξω 6 μήνες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν νιώθεις οτι δεν περνάς καλά πια στο WoW είναι να μην παίζεις. Aν αυτός που υπερασπίζεται πχ το lore του WoW είναι fanboy, αυτός που συνεχίζει να ασχολείται με κάτι που προφανώς δε γουστάρει τι είναι? Α και αυτός που έκρινε το lore ή οτιδήποτε με 2 ώρες παιχνίδι και είναι τόσο κατηγορηματικός στην αποψή του είναι τουλάχιστον γραφικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Να πω κι εγώ λιγό κάτι γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ αυτούς που θεωρούν το WoW γκομενά τους και σιχαίνομαι το QQ. Από το alliance sucks μέχρι το nerf whatever. Το WoW έχει πολλά ελαττώματα. Επίσης μπορεί κάποιος να το βαρεθεί, όπως εγώ που είχα να παίξω 6 μήνες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν νιώθεις οτι δεν περνάς καλά πια στο WoW είναι να μην παίζεις. Aν αυτός που υπερασπίζεται πχ το lore του WoW είναι fanboy αυτός που συνεχίζει να ασχολείται με κάτι που προφανώς δε γουστάρει τι είναι? Α και αυτός που έκρινε το lore ή οτιδήποτε με 2 ώρες παιχνίδι και είναι τόσο κατηγορηματικός στην αποψή του είναι τουλάχιστον γραφικός Συμφωνω . (failed on 10 chars ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ξεκίνησε ήδη και στην Ευρώπη, το merge των battlenet και wow account σας. Θα γίνει υποχρεωτικό από κάποιο σημείο και έπειτα. Το έκανα ήδη και ξεμπέρδεψα. Εύκολο, απλό και φαντάζομαι άκρως χρηστικό για εμάς τις blizz whores κακώς. Δεν είδες τι χαμός έγινε στους us servers? Εγώ θα περιμένω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δυστηχως ThReSh καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι εστω και σε ενα δημοσιο forum αναγκαζουν τον αλλο να μην θελει να διαβασει αυτα που γραφουν και να τους εχει σε χαμηλη εκτιμηση . Του αλλονου παλικαριου το ποστ ηταν γελοιο με ολοι την εννοια της λεξης . Το παιχνιδι ξερω οτι δεν ειναι το καλητερο μα εμενα μου αρεσει μιας και δεν ειχα τη να κανω τοσο καιρο (σημ. προσφατα ξαναρχισα), αλλα ξερεις οταν προσπαθουν να με κατεβασουν και να προσπαθησουν με τον λογο τους ισως και αθελα τους να με κανουν να σταματησω να παιζω υποδικνειοντας μονο τα αρνητικα του και κοροιδευοντας το στην ουσια δεν ειναι και το ποιο ωραιο να βλεπεις καθε μερα απο το ιδιο ατομο. Παρολα αυτα αδιαφορο πληρως , ο φιλος απο εδω δεν καταλαβαινει τον λογο αλλα δεν πηραζει γιατι απο εδω και περα δεν θα καταλαβαινω και εγω το δικο του . Συμφωνεις ThReSh ? nope, γιατί τα ορθογραφικά με σκοτώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις