Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xereto

Exo ena provlimataki me to wow ;) Apla den pezi, error 132. Sigoura kapios exei rotisi giafto pio prin alla 73 selides einai ligo diskolo na psakso kai i kopela mou tha me skisi an argiso opote ... exo dokimasi ta panta kai exo kataliksi sto simperasma oti to provlima einai oti i mnimes doulevoun pio grigora apoti prepei, me ti savoura tin albatron kx18d pro pou exo ti na perimeno, opote afto pou me soni einai na katevaso ligo tis mnimes apo 400 sta 333 kai edo erxete to provlima mou, den ksero pos :P

As mou pi kapios pos na tis downclockiaso kai ton perimeno ston silvermoon gia ksilo ;)

Efxaristo

Δημοσ.
EΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το βάλω επιγόντως!!! :D

Οσο για τη μνήμη που τρώει' date=' εντάξει το δέχομαι αλλά δεν καταλαβαίνω τί είδους μνήμη επιρρεάζει? Του συστήματος? Γιατί με τα σημερινά συστήματα δε νομίζω ότι είναι και τρελό μειονέκτημα αν όντως δεσμέυει συνέχεια τόση RAM... :)

(έχω δωσει 48mb για addons)[/quote']

vgale ola ta addons pou exeis kai tha dis diafora sta fps :)

Δημοσ.

Mounted χτες, (lvl 40 χωρίς καμία δυσκολία).Δε με χάλασε και το τζάμπα αλογάκι!

Χτες μήπως το παράκανε η blizzard με το lag?Ο Maelstrom είχε φοβερό κόλλημα ανά στιγμές!Με τα άλλα realms τι γινόταν;

Δημοσ.
vgale ola ta addons pou exeis kai tha dis diafora sta fps :)

Mε τα addons έχω γύρω στο 59-64..

Οπότε ειναι playable και προτειμαω να έχω τις ανέσεις των addons, βασικα το μονο που καθηστερει λιγο ειναι στο αρχικο φορτωμα πχ οταν πατας Enter World η κατι τέτοιο..

Αλλα αυτη η μνημη που λεει οτι χρησιμοποιεί, ποιά μνημη ειναι? απτη RAM? γιατι αν ειναι ετσι δεν θα επρεπε να βλέπω καμια διαφορα λόγω 2gb...

Δημοσ.

apla osa programmata grafoune sinexos stin database einai pio varia...

ego me to sell value kano tin idia doulia me to auctioneer....

episis to items matrix anti tou lootlink.

Δημοσ.

υπαρχει προβλημα και θα το αποκαταστήσουν λεει σε 4 ωρες (απτις 5.15, οποτε δοκίμασε κατα τις 9.15)

Η πλακα ειναι οτι ο Genjuros εχει προβλημα, ενω ο Crushridge απτον οποιο φυγαμε ειναι ΟΚ! :D

Δημοσ.

panta einai etsi sto wow official server???giati prospathw na mpw apo to prwi stis 11.twra

katafera na ftiaxw account alla den mporw na paixw akoma...afisa tous free servers kai irtha sta xeirotera mou fainetai...elpizw na einai mono gia simera!

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παίζει με τα rankings??? Γιατί δεν ανανεώθηκαν??? Μέσα στο παιχνίδι πήρα rank αλλά η official page με δείχνει με το προηγούμενο rank και στην ίδια θέση. Ακόμα και εκεί υπάρχει πρόβλημα?? ΈΛΕΟΣ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...