Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι ακριβώς απάντηση περιμένεις?

Το game είναι καλό ειδικά στα μικρά lvls.Πήγαινε μέχρι το 20 lvl και αν δεν σου αρέσει παράτησέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι ακριβώς απάντηση περιμένεις?

Το game είναι καλό ειδικά στα μικρά lvls.Πήγαινε μέχρι το 20 lvl και αν δεν σου αρέσει παράτησέ το.

Παλια ηταν ωραιο οπου ειχε πολυ κοσμο και επεφτε σφαγη. Λογικα τωρα οι low level areas θα ειναι ερημωμενες

ρε παιδες εχω αρχισει wow αλλα δεν ξερο τι μου γινετε να τα παρατισω ή να ποροθω για να μάθω?

Παντως εγω θα σου ελεγα να πας κατα Guild Wars μερια. Ειναι τζαμπα και κατα πολυ ανωτερο απο το WoW ειδικα στον τομεα του PvP που ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ειδους. Πολυ καλυτερος κοσμος επισης. Στο WoW θα βαρεθεις να βλεπεις καθυστερημενα.

και Stormrage Horde έχουμε αρκετούς έλληνες και γενικά ο server είναι μια χαρά από σταθερότητα. είναι PVE server με όλα τα καλά και τα κακά που έχει αυτό :-)

Γενικά βρίσκεις εύκολα groups και help στο lvling, είναι ήσυχος server.

Aν και οι Alliance μας τρώνε κατα κράτος στο πληθυσμό, στο world PVP (ότι έχει απομείνει) τους έχουμε χαλαρά όταν έχουμε κέφια :devil: Από Arena δύσκολο να βρείτε καλούς partners και να προχωρήσετε δεν το έχει ο server. Απο PVE αν ξέρεις να παίζεις θα βρεις guild για raids (αρκεί να μην είσαι DK !!!). Αυτά, αν ανεβάσει κανείς ή έχει κανένα χαρακτήρα εκεί ας αφήσει pm να φέρω τις ενισχύσεις :)

Καλά μιλάμε έχουμε πιάσει ΠΑΤΟ, ως guild. Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε και δεν έχουμε κάνει clear ulduar, για γέλια πραγματικά. Κάθε φορά που φτάνουμε yogg, ο κόσμος εξαφανίζεται και όσες μέρες μετά προσπαθούμε να φτιάξουμε raid αποτυγχάνουμε σφοδρά. Οι περισσότεροι από το guild σταμάτησαν πριν από την Ulduar, πολλοί τους ακολούθησαν την πρώτη εβδομάδα του patch. Η πλειοψηφία των officers μας είπε τα λέμε σε 6 μήνες, κάναμε merge με ένα μετριότατο για τα δικά μας (στις αρχές του wrath τουλάχιστον) standards, έχουμε κάνει recruit τον κάθε ΑΠΙΘΑΝΟ που νομίζει ότι μπορεί να raidάρει και προσπαθούμε ματαίως. Από το guild όπως ξεκίνησε τον Νοέμβρη έχουμε μείνει λιγότεροι από 10 raiders και όλοι οι υπόλοιποι είναι νέο αίμα μέτριας ποιότητας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Πλήρης απογοήτευση. Και σε όλα αυτά και χάλια setup γαμώ τους κομπάρσους melee. Θες καλό guild. Περιόρισε τις θέσεις για τα melee. Τέλος! Όποτε πηγαίναμε range dps στα raids κάναμε πάρτι! Τώρα ένας mage ή και κανένας, έκανα AI buff από τα scrolls του inscription και χάλασα μια περιουσία :lol:, ένας lock ή κανένας, ένα b00mkins ή κανένα......Για hard modes δε όταν έρθει η ώρα δεν το συζητώ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ευτυχώς ένα άλλο καλό guild του server είναι κοντά στο disband, με τις ευχές μου μπας και τσιμπήσουμε κανέναν που να νιώθει γιατί αλλιώς το πούλο.

Ο neptulon από top realm έχει πραγματικά καταντήσει άθλιος! Μαύρα χάλια!

το πρόβλημα με τα end game duilds δεν είναι μόνο δικό σας , υπάρχει γενικά σε όλους τους servers και είναι απόλυτα λογικό , δεν κάθεται ο άλλος κάθε βράδυ στημμένος μπροστά στον υπολογιστή του για να φάει τον yog paparon κλπ . Τόκανε ο κόσμος στο vanilla , τοκανε στο TBC , αντε και κάνα Nax , ε δεν πάει άλλο καταντάει πλέον γραφικό . Οι καινούργιοι που έχουν μπει (πολλοί από αυτούς τρίτης γενιάς παίχτες , μην το ξεχνάμε αυτό , δεν δίνουν ....μια για end game είναι και ψιλοάχριστοι εδώ που τα λέμε) , πρόσθεσε ότι και το ULDUAR απότι λέγεται στα forum δεν ήταν και από τις καλύτερες στιγμές της Blizz , ε δεν θέλει και πολύ .

Το παιχνίδι δύσκολα κρατιέται πλέον σε high standarts , αυτό φαίνεται καθαρά , (εδώ κάλεσαν εμένα με απλή μπλεδούρα και δυο χαζο items αγορασμένα από τον Μπατζοβέντορα , να πολεμήσω τον Χ 0025 Boss , που θέλει τόνους dps , γιατί δεν είχαν άλλα άτομα .(Που πα ρε καραμήτροοοοο)

Μα εγώ δεν μιλάω για κάθε βράδυ. 2 raids την εβδομάδα έχουμε, άντε τρία το πολύ. Στα 12 bosses έχουμε κόσμο, τελειώνει το πρώτο raid στον general και μετά στο δεύτερο εξαφανίζονται όλοι. Το game είναι για να wipάρεις και να γίνεσαι master σε νέες μάχες, όχι για να σκοτώνεις τις ίδιες παπαριές ξανά και ξανά. Στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει αυτή η λογική, βρες ένα casual guild να σκοτώνεις τον flame leviathan κάθε εβδομάδα και άντε γεια. Τα περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται για το loot και μόνο, επιδιώκοντας μάλιστα να το αποκτήσουν όσο το δυνατόν ευκολότερα μπορούν.

Βλέπω το guild μου και μιλάω με όσα αρχικά μέλη έχουμε απομείνει και θλιβόμαστε. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Το guild ξεκίνησε με AA ποιότητας μέλη και τώρα έχει καταντήσει kingdom of n00bs. Από τον Φλεβάρη ξεκίνησαν τα προβλήματα με αρκετές αποχωρήσεις, raidάραμε το αρχικό content με 18-20 άτομα και το κάναμε μια χαρά. Οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν και η Ulduar μας έπιασε εξ απηνής. Και τα νέα recruits όχι μόνο αδιαφορούν αλλά είναι και κακοί παίχτες. Και όταν ρωτάω τους άλλους τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση, μου απαντάνε αυτούς έχουμε. Ε να kickάρουμε όλα τα τρελόn00ba λοιπόν και ας αφοσιωθούμε στο 10man content, στο οποίο παρεμπιπτόντως μια φορά πήγαμε, τα παλιά μέλη του guild και το κατεβάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Στο 25man όλοι θέλουν να τους πάρεις από το χεράκι και να τους δείξεις τι πρέπει να κάνουν. Μιλάμε ο raid leader μας, ουσιαστικά δεν παίζει, κοιτάει την μάχη και καθοδηγεί τα κωλόζωα.

Sorath ευχαριστώ αλλά τον Ιούλη φεύγω για διακοπές οπότε μάλλον θα σταματήσω και εγώ για καλοκαιράκι. Και λέω για καλοκαιράκι γιατί μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι αν δεν φάω Arthas δεν σταματάω οριστικά.

Μα εγώ δεν μιλάω για κάθε βράδυ. 2 raids την εβδομάδα έχουμε, άντε τρία το πολύ. Στα 12 bosses έχουμε κόσμο, τελειώνει το πρώτο raid στον general και μετά στο δεύτερο εξαφανίζονται όλοι. Το game είναι για να wipάρεις και να γίνεσαι master σε νέες μάχες, όχι για να σκοτώνεις τις ίδιες παπαριές ξανά και ξανά. Στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει αυτή η λογική, βρες ένα casual guild να σκοτώνεις τον flame leviathan κάθε εβδομάδα και άντε γεια. Τα περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται για το loot και μόνο, επιδιώκοντας μάλιστα να το αποκτήσουν όσο το δυνατόν ευκολότερα μπορούν.

Έτσι είναι παντού δυστηχώς. Λίγοι έχουν μείνει που να τους αρέσει κάποια δυσκολία. Έχω βαρεθεί το easy loot. Εχθές ρίξαμε τον hodir μετά από αρκετά wipes και το ευχαριστηθήκαμε. Όποτε πάμε για καινούριο boss ή raid οι περισσότεροι είναι άφαντοι. Μετά από λίγες φορές θέλουν όλοι να έρθουν χωρίς να ξέρουν tactics, πεθαίνουν και δεν ξέρουν από τι...που πας ρε καραμήτρο έτσι?:mad:

/qq

Έφτιαξα μια παπαδιά με όνομα nerfmemore:lol:

Το game είναι για να wipάρεις και να γίνεσαι master σε νέες μάχες

Ναι,ερμ..... δεν νομίζω οι περισσότεροι το βλέπουν έτσι ακριβώς , μάλλον μασιμένη τροφή θέλουν με μηδενικό κόστος , αυτό θέλουν , και επειδή στην blizz είναι γατώνια σε αυτά , τόχουν καταλάβει και όσο περνάει ο καιρός το casual gaming θα επεκτείνεται σαν την .....plague και οι hard core θα είναι μια θλιβερή μειοψηφία .

Φαντάζομαι να μάθατε ό,τι η απαριά το tournament είχε τελικά μεγάλη επιτυχία (απρόσμενα μεγάλη ) , έτσι για να πάρετε μια ιδέα προς τα που πάει το πράγμα .

Δυστυχώς οι περισσότεροι gamers έχουν μάθει να παίζουν με Easy Mode τα games και #cheat mode ON.

Που είναι οι γαμάτες εποχές που μέτραγες 30 wipes στο MC.

Το αστείο με το Wotlk είναι ότι όλοι ξέρανε τι loot ρίχνει αλλά δε ξέρανε το tact. FFS k 3 LOL

Για μένα παίρνεις τα 10 καλά άτομα που έχεις, και ξεκινάς από την αρχή. Φτιάχνεις ένα καινούριο guild και ξεκινάς τα 10-man και χτίζεις αργά και σταθερά με ποιοτικά recruits.

Δώσε μου ένα τέτοιο guild και ξαναπαίζω WoW :)

Δυστυχώς οι περισσότεροι gamers έχουν μάθει να παίζουν με Easy Mode τα games και #cheat mode ON.

Που είναι οι γαμάτες εποχές που μέτραγες 30 wipes στο MC.

Το αστείο με το Wotlk είναι ότι όλοι ξέρανε τι loot ρίχνει αλλά δε ξέρανε το tact. FFS k 3 LOL

Δεν ειναι δυνατον να εχεις απαιτηση σε ενα παιχνιδι το οποιο το χαλασαν πολυ μα ΠΟΛΥ γρηγορα και το φτιαξαν για να μπορουν να το παιζουν -επιτυχως- 12καχρονα να βρεις καλο και ποιοτικο κοσμο. Αυτος ο κοσμος που λες εχει αλλαξει καραβι και δεν βρισκεται πλεον στο WoW.

Αν δεν με πιστευεις απλα θα σου δειξω την γενικη σχεδιαση του παιχνιδιου, το class balance και development, το gear και οτι αλλο θελεις που διχνει αυτο ακριβως το πραγμα. Πρεπει να το καταλαβουν ολοι επιτελους οτι το WoW ειχε φτασει στο pick του στο TBC. Οτι εγινε, εγινε. Ο κοσμος ο οποιος επαιζε απο την αρχη το παρατησε και ο νεος κοσμος εμαθε με αυτο το νεο design, ολα ευκολα-μονο χρονο, και φυσικα απαιτει ακριβως και αυτο.

Πιστεψε με, δεν εχει το WoW 11 μυρια κοσμο επειδη ειναι "καλο" παιχνιδι. Εχει τοσο κοσμο γιατι ειναι για καθε καρυδιας καρυδι που μπορει να αφιερωνει περισσοτερο απο 3-4 ωρες την ημερα. Βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...