sleepy_head Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ναι αλλά αναλόγος και τι ώρες παίζεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το summer ειμαι ελευθερος οποτε θες . Και για ολονυχτια . Και απο τωρα μην σου πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν έρχεστε και οι 2 Venture Co που έχω έναν mage και έναν priest να ανεβάσω, να κάνουμε χαβαλέ? Εγώ βέβαια παίζω τις μεγάλες ώρες (συνήθως 11 το βράδυ και μετά, μέχρι όσο πάει) αλλά θα τη βρούμε την άκρη. Έχει και πολλούς Ελληνάρες ο realm οπότε θα είστε σαν στο σπίτι σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω οπως ειπα και σε pm με του sleepy head δεν εχω προβλημα με τις ωρες τον server κτλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω οπως ειπα και σε pm με του sleepy head δεν εχω προβλημα με τις ωρες τον server κτλ . Είναι H Sleepy Head... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Γαμωτο , και το σκεφτηκα καποια στιγμη ρε π....η μου !! ! Συγνωμη Sleepy . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Έχει και πολλούς Ελληνάρες ο realm οπότε θα είστε σαν στο σπίτι σας... Απαπα μακρία από Έλληνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ελάτε Nagrand η dentarg να παίξω μαζί σας και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Απαπα μακρία από Έλληνες Ο συγκεκριμένος server πάντως είναι ο καλύτερος από όσους έχω δοκιμάσει στα 3-4 χρόνια μου με το wow. Οι Ελληνες εκεί δεν είναι σαν του Genjuros κτλπ. Μιλάω για hordes...δεν ξέρω τι γίνετε στους alliance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Neptulon ftw.Εεε chill? Horde side πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 μπα Twilight's Hammer alliance μεριά μας βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Η Horde Side του Twilight's Hammer σας καλως ορίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Η Horde Side του Twilight's Hammer σας καλως ορίζει welcome to the Dark Side... ...ok that sounded gay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Η Horde Side του Twilight's Hammer σας καλως ορίζει Μην στεναχωριεσται θα με μαθετε γρηγορα στην horde side .... Μεχρι και black list θα μπω :devil: ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tenoros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ρε παιδες εχω αρχισει wow αλλα δεν ξερο τι μου γινετε να τα παρατισω ή να ποροθω για να μάθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις