chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μη μιλάς LOLRETίστικα ρε . BG's κάνω ahem από την 1η μέρα που έφτιαξα τον priest (Οκτώβρης 2005) αλλά το wsg το απέφευγα όσο δεν φαντάζεσαι γιατί είναι κουραστικό,παίρνει τρελό χρόνο και δεν είναι και το κατάλληλο bg για να grindάρεις honor. ΑΒ, ΑV ανεβάζεις rep για πλάκα, wsg alliance side στο rampage battlegroup καληνύχτα. Όχι για να το παινευτώ αλλά μπορώ να πω πως το rep το farmαρα μόνος μου. Έπαιρνα το flag το πήγαινα base το άφηνα σε κανένα n00bίδι και μετά βουρ μόνος για flag return. Ναι ακούγεται τρελό να το λέει κάποιος priest αλλά το έκανα και εξαιρετικά καλά. Χρησιμοποίησα flask, φαγητά και τρελά amounts potions!!!!! Όλοι τους και μόνος μου στην κυριολεξία αλλά άξιζε. Όσες φορές έλεγα πάω για justicar το παράταγα γιατί δεν άντεχα. AB παίρνεις rep με league of arathor. Ανεβαίνει εξαιρετικά εύκολα όπως και το rep με stormpike. Το μόνο δύσκολο - τραγικά δύσκολο - είναι οι silverwing sentinels. Το rep το βλέπεις στο text chat ή από οποιοδήποτε scrolling combat text (νομίζω ότι και της blizz το default στο εμφανίζει στο screen). Την τετάρτη παίρνω και το crusader title αλλά θεωρώ απίθανο να αποχωριστώ το justicar τόσο άχτι που το χα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 gz chillακο για το Justicar . Ειναι ενας τιτλος που ζηλευω απο την πρωτη μερα που τον ειδα σε παιχτη κανα 3 χρονια πριν ...Απο τα πιο δυσκολα κομματια του παιχνιδιου εδικα στο WSG . Συγχαρητηρια φιλε μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Thanx Gagas. Εντάξει δεν είναι και ο πιο σπάνιος τίτλος ingame αλλά όσοι γνωρίζουν τι εστί βερίκοκο (στην περίπτωση μας wsg) καταλαβαίνουν. Επόμενος στόχος........Loremaster, κάποια στιγμή στο μέλλον. 50 questάκια μου λείπουν από eastern kingdoms και 400 από kalimdor για να το πάρουν. Όταν βαρεθώ το justicar θα το επιχειρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μη μιλάς LOLRETίστικα ρε . BG's κάνω ahem από την 1η μέρα που έφτιαξα τον priest (Οκτώβρης 2005) αλλά το wsg το απέφευγα όσο δεν φαντάζεσαι γιατί είναι κουραστικό,παίρνει τρελό χρόνο και δεν είναι και το κατάλληλο bg για να grindάρεις honor. ΑΒ, ΑV ανεβάζεις rep για πλάκα, wsg alliance side στο rampage battlegroup καληνύχτα. Όχι για να το παινευτώ αλλά μπορώ να πω πως το rep το farmαρα μόνος μου. Έπαιρνα το flag το πήγαινα base το άφηνα σε κανένα n00bίδι και μετά βουρ μόνος για flag return. Ναι ακούγεται τρελό να το λέει κάποιος priest αλλά το έκανα και εξαιρετικά καλά. Χρησιμοποίησα flask, φαγητά και τρελά amounts potions!!!!! Όλοι τους και μόνος μου στην κυριολεξία αλλά άξιζε. Όσες φορές έλεγα πάω για justicar το παράταγα γιατί δεν άντεχα. AB παίρνεις rep με league of arathor. Ανεβαίνει εξαιρετικά εύκολα όπως και το rep με stormpike. Το μόνο δύσκολο - τραγικά δύσκολο - είναι οι silverwing sentinels. Το rep το βλέπεις στο text chat ή από οποιοδήποτε scrolling combat text (νομίζω ότι και της blizz το default στο εμφανίζει στο screen). Την τετάρτη παίρνω και το crusader title αλλά θεωρώ απίθανο να αποχωριστώ το justicar τόσο άχτι που το χα. Τα βρήκα Δεν μπορείς να πεις, καθόλου άσχημα για lolret που PvPάρει σε BGs, 5 μήνες τώρα. Κι εγώ το βαριέμαι το wsg, αλλά όταν βρίσκω καλό group που να ξέρει να παίζει (πράγμα δύσκολο όταν είσαι Alliance με τα τόσα ζωάδια που έχεις για συμπαίκτες) του δίνω και καταλαβαίνει. Ιδού και τα achievements στο wsg. Ειδικά το ironman το ανέθεσα σε holy pala. 10 με βαρούσαν κυριολεκτικά και δεν κατάφεραν να με ρίξουν. Είχα και Lay on Hands και την τρίτη φορά το χρησιμοποίησα, γιατί σκούρυναν τα πράγματα. Το βαρετό στο wsg είναι ότι δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει και πόσο θα κρατήσει. Έχω βρεθεί σε wsg να παίζουμε 2 ώρες. Κερδίσαμε με 3-2, αλλά φτύσαμε αίμα... Σε PvE βέβαια δεν σε φτάνω με τπτ. 5700 achievement points ρε θηρίο? Που να σε φτάσουμε? Τα frames που βλέπω με ποιο addon είναι? Έχω το XPearl και έχει πολύ μεγάλα εικονίδια, με αποτέλεσμα να χάνω πολλα infos...(ούτε που ξέρω πως να τα ρυθμίσω και βαριέμαι κιόλας να ψάχνω) Tankαρα π.χ. 4 horsemen και δεν έβλεπα πότε συμπληρώνω 3 debuffs για να κάνω swap και τους έβαλα και μου έφτιαξαν ένα macro για raidwarning για να τους βγάλουμε... Και το minimap, με ποιο addon τετραγωνίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Χpearl είναι το addon ναι. Εσύ ορίζεις το μέγεθος, το φέρνεις στα μέτρα σου δηλαδή. Tα buffs και τα debuffs δεν τα βλέπω με xpearl γιατί δεν βολεύει. Πίσω από το charter των achievement και κάτω από το recount είναι το mod που χρησιμοποιώ γι'αυτήν την δουλειά.Εlkanos buff bars λέγεται. Για το map χρησιμοποιώ το mappy. Εδώ φαίνεται καλύτερα το elkanos 5700 achievement points δεν είναι τίποτα. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με achievements tbh. Απλά το παιχνίδι παίζω και τα κερδίζω. Το ironman το έκανα πριν λίγες ημέρες, χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Ήταν εντελώς gtp τα hordάκια που βρήκα και τους έκανα πλάκα. Helpαρα άλλους δυο μάλιστα να το κάνουν. Έκανα τα πάντα δηλαδή και απλά στο τέλος τους έδινα το flag . Η μαλακία είναι ότι του απάντησα "I know" αλλά δεν το χω στο screen Γενικά έκανα όργια το τελευταίο 10ήμερο στο wsg. Από εδώ και πέρα όμως......καλή τύχη στους alliance, εγώ τέλος!!!!! Edit: Το νέο mount των loladins Κότα πάνω σε κότα Πέρα από την πλάκα, θέλω κοτόπουλο mount και murloc Starcraft look σαν τρελός. Τα σπάνε!!!!! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2009 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ελεος... http://www.wowinsider.com/2009/04/29/player-receives-developer-item-in-the-mail-one-shots-ulduar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 χοχοχχο , ρε τους αθεόφοβους , δεν έχουν όρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Κι ας μου πει τώρα κάποιος, ποιος από εμάς θα είχε λάβει το Martin Fury στο mail του και δεν θα έμπαινε σε πειρασμό να το χρησιμοποιήσει... Ίσως η βλακεία τους ήταν που μπήκαν Ulduar και έκαναν world's first achievements και έτσι τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους. Θα καθάριζα 10 φορές Naxx και EoE, θα κωλοντυνόμουν και μετά θα το διέγραφα ή θα το ανέφερα στη Blizz σφυρίζοντας αδιάφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 LoL +φωνω με τον Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Καποιος προτεινομενος για να μου στηλει και εμενα scroll ? Θα τον ευνομονουσα , θελω να δω το patch ... Και αν βαλω καρτα μετα θα παρει και 1 μηνα τζαμπε .. Ας μου στηλει pm να του πω το εμαιλ και να του πω ποτε να το στηλει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Οποιος θελει εχω 5 scrolls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ομοίος και εγώ όποιος θέλω έχω 5 scrolls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Για το scroll πρεπει να περιμενο λιγο καιρο ... Ωστοσο εκανα ενα δευτερο account για να παιξω και λιγο αλλου . Προτεινετε μου εναν καλο server με κοσμο για να παω και αν ειναι να μιλαμε και λιγο για να μην βαριεμαι . Επισης θελει κανεις αλλος να ανεβασει κανεναν παικτι καινουργιο ? Ας μου το πει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 εγώ θέλω να ανεβάσω αλλά χωρίς RAF παίρνει αρκετό καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 sleepy , ψηνεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις