chill Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Η blizzard απέτυχε ως προς το θέμα lag. Τρανό παράδειγμα η wintergasp, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Πως λύνουμε το πρόβλημα? Κάνουμε το X Y Z ώστε η WG να τρέχει ομαλά ή κάνουμε τα quest εβδομαδιαία και να πα να μαμηθούν οι pvpers. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ σαφώς !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 μπας και φταίει ο ISP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Όχι σε αυτό o isp δεν φταίει. Όλο το general Chanel της Wintergasp είναι γεμάτο από WTS [LAG] . Τραγική κατάσταση πραγματικά ούτε να ψαρέψεις δεν μπορείς εν ώρα battle . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 lol, κατάλαβα τραγική κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γιατι οπως εχουν πει καπου εχουν δωσει σχεδον ολο τους το "μερτικο" για την αναπτυξη νεων παιχνιδιων και αφησαν μονο μια "μικρη" ομαδα για να λειτουργει το WoW. Αυτο το καταλαβαινεις απο τα παντα μεσα στο παιχνιδι. Milking the cash cow οπως λενε και οι ξενοι. Φάνηκε και από το WotLK. Εμένα μου φάνηκε "μικρό" expansion. Στο επόμενο δηλαδή θα ανοίξουν ένα Emerald Dream, θα βάλουν και 50 quests και τέλος; Το epicness έχει χαθεί αλλά ίσως ο Arthas σώσει λίγο την κατάσταση. Παρακαλάω να τον κάνουν uber hard mode και να μην τον nerfaρουν με το πρώτο whine nihilum/curse Co.Uk. ΕΙΝΑΙ Ο ARTHAS, πάρτε τα @@ του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Στάνταρ θα τον νερφάρουν. Εδώ νερφάρουν ulduar αλλά τουλάχιστον τα fights είναι πιο ενδιαφέρον απ'ότι έχουμε συνηθίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εντάξει, νομίζω λίγο υπερβάλουμε. Δεν είναι και λίγο να συντηρείς 200 servers και 11 εκατομύρια παίχτες σε όλο το κόσμο. Ο λόγος όμως που κυρίως κάθε Τετάρτη γίνεται χαμός μέσα στο game (πχ τρελό lag) είναι γιατί έχει γίνει reset και όλοι ξεχίνονται αβέρτα στα raids. Τι σχεση εχει η διατηρηση και maintenance του hardware με την ποιοτητα του παιχνιδιου? Τα ιδια ατομα που συντηρουσαν τους σερβερ της Blizzard τοτε τα ιδια ειναι και τωρα μετα απο 4 χρονια παιχνιδιου (αριθμητικα φυσικα). Για το ιδιο το παιχνιδι λεω. Δεν ειναι τυχαιο που παλια ηταν ενα μεγαλο κεφαλι πανω απο ολους για να κανει κουμαντο με αλλα τοσα ατομα για το development και πλεον (οπως εχουν πει και οι ιδιοι) το μεγαλο κεφαλι ειναι ενας απο αυτους. Για αρχη θα σου πω οτι 1 ατομο που ειναι και ο lead designer (Ghostcrawler) ειναι υπευθυνος για την εξελιξη και ισσοροπια 3(!!) class. Φυσικα αποφασεις παιρνει και για τις αλλες αλλα δεν ειναι αμεσα υπευθυνος γι αυτες. Αυτο βεβαια που λεω ειναι σταγονα στον ωκεανο ετσι? Ενα παραδειγμα εφερα μονο. Αν κατσουμε να το αναλυσουμε λιγο το θεμα θα δεις οτι τα πραγματα ειναι τραγικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ikaruga24 αναφέρεσαι σε διαφορετικό πράγμα. Εγώ μιλάω για την συμπεριφορά του παιχνιδιού, τα τεχνικά προβλήματα κτλ. Εσύ αναφέρεσαι στην σχεδιαστική πλέον αστοχία του WoW, όπως πχ ισορροπία των κλάσσεων κτλ. Δηλαδή μιλάμε για διαφορά κάτι σαν hardware / software Οπότε λίγο άκυρο το quote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Φάνηκε και από το WotLK. Εμένα μου φάνηκε "μικρό" expansion. Στο επόμενο δηλαδή θα ανοίξουν ένα Emerald Dream, θα βάλουν και 50 quests και τέλος; Μιας που το ανέφερες, η Guild μου λέγεται Emerald Dream και μας ζητήθηκε από την Blizz να το αλλάξουμε, λόγω του επεrχόμενου expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ikaruga24 αναφέρεσαι σε διαφορετικό πράγμα. Εγώ μιλάω για την συμπεριφορά του παιχνιδιού, τα τεχνικά προβλήματα κτλ. Εσύ αναφέρεσαι στην σχεδιαστική πλέον αστοχία του WoW, όπως πχ ισορροπία των κλάσσεων κτλ. Δηλαδή μιλάμε για διαφορά κάτι σαν hardware / software Οπότε λίγο άκυρο το quote. Το οriginal post σου δεν αναφεροταν σε μενα? Αν οχι τοτε συγνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μπορεί κάποιος να στείλει ένα resurrection scroll για έναν φίλο στο rhoedan (at) gmail (dot) com please, γιατί δεν έχω πλέον active WoW Account. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ειδοποίησε το φίλο σου. Το scroll έχει πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ειδοποίησε το φίλο σου. Το scroll έχει πάει Ωραίος θα του το πώ, thanks:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από χρόνια κατάφερα να γίνω justicar. Όλο σχεδόν το rep με wsg από pugs. Μου βγήκε η πίστη Με το που το πήρα η αμέσως επόμενη μου κίνηση φαίνεται στο screen Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου στο wsg ποτέ ποτέ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!! Και φυσικά ελπίζω να μην αλλάξει ο τρόπος που παίρνεις rep....δεν θα το αντέξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από χρόνια κατάφερα να γίνω justicar. Όλο σχεδόν το rep με wsg από pugs. Μου βγήκε η πίστη Πόσο καιρό grindάρεις rep στα BGs? Γιατί κάθε μέρα Arathi είμαι και κοπανιέμαι και βλέπω να ανεβαίνει rep με άγνωστα σ' εμένα factions και δεν έχω βρει ακόμα που βλέπω το rep που grindαρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις