Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ticket μου που απαντήσανε μέσα στο παιχνίδι , η απάντηση ήταν να σβήσω τα περιεχόμενα των φακέλων WDB και WTF. Είχε αποτέλεσμα, αλλά ακόμα τρέχω με τα addons...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

re paidia paizw wow edw kai liges meres se free server alla exw poli megalo lag,peripou 1-2 seconds kai einai diskolo na paixw.exw adsl 384 otenet kai ISP hol.pws mporw na dw ti ping kanw kai mipws xerete tipota rithmiseis gia veltistopoiisi???

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ένα addon με το οποίο αποφεύγεις τα ενοχλητικά μηνύματα του τύπου need more rage , my mana is low, την ώρα του combat;

Δημοσ.
Εγώ για κάνα 5λεπτο που μπήκα αφού έβαλα το patch δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα, μόνο που πλέον δεν δουλεύει καθόλου το CTmod :-(

Κατεβασε την νεα εκδοση απο το site του ctmod.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς ένα addon με το οποίο αποφεύγεις τα ενοχλητικά μηνύματα του τύπου need more rage , my mana is low, την ώρα του combat;

λές σ'αυτούς που είναι στο party και τα έχουν ενεργοποιημένα να τα κλείσουν αλλιώς κάντην...

έχω φύγει απο πάρτυ έτσι και τρέχουν και δε φτάνουν μετά (priest βλέπετε :grin: )

Δημοσ.

Νομίζω λεει τα μηνυματα που εμφανίζονται στη μέση της οθόνης... Ο Rogue έχει τo Not enough energy :P

PS: Εγω που εχω και τα απειρα addons, μόνο το BAROPTIONS είχε πρόβλημα που να μην μπορούσα να παίξω....και το Moving Frames "χτυπάει",αλλά ακόμα δεν ξέρω τις επιπτώσεις του..

Αυτό που με πόνεσε πραγματικά ήταν το Auctioneer...

Εχει κανείς καμία λύση???? :(

Δημοσ.

και όχι μόνο. Σου λέει και τις τιμές απο κάθε αντικείμενο που πέφτιε και πόσο πουλιέται στο vendor ειδικά κάτι γκρι αντικείμενα πχ σπαθιά που πουλιούνται 1.5g ή τίποτα rewards απο quest που δε μπορείς να τα φορέσεις και βλέπεις πιο θα πουλήσεις ακριβότερα

Δημοσ.
και όχι μόνο. Σου λέει και τις τιμές απο κάθε αντικείμενο που πέφτιε και πόσο πουλιέται στο vendor ειδικά κάτι γκρι αντικείμενα πχ σπαθιά που πουλιούνται 1.5g ή τίποτα rewards απο quest που δε μπορείς να τα φορέσεις και βλέπεις πιο θα πουλήσεις ακριβότερα

Nαι, απλα αυτο που δεν λειτουργεί ειναι το κομμάτι του ΑΗ.. δηλαδή τις τιμές στα αντικείμενα τις βλέπω κανονικά!!

Δημοσ.

With today's 1.8 patch Blizzard introduced some major changes to the UI. As such Auctioneer will refuse to work. However we have a work-around, replace your current \Interface\AddOns\EnhTooltip\EnhTooltip.toc with the one posted here (use rightclick - Save As). Please be advised that this is only a band-aid work-around, please check back here for a complete patch hopefully tomorrow. Thanks a lot for your understanding.

http://norganna.org/EnhTooltip.toc

Δημοσ.
With today's 1.8 patch Blizzard introduced some major changes to the UI. As such Auctioneer will refuse to work. However we have a work-around' date=' replace your current \Interface\AddOns\EnhTooltip\EnhTooltip.toc with the one posted here (use rightclick - Save As). Please be advised that this is only a band-aid work-around, please check back here for a complete patch hopefully tomorrow. Thanks a lot for your understanding.

http://norganna.org/EnhTooltip.toc[/quote']

EΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το βάλω επιγόντως!!! :D

Οσο για τη μνήμη που τρώει, εντάξει το δέχομαι αλλά δεν καταλαβαίνω τί είδους μνήμη επιρρεάζει? Του συστήματος? Γιατί με τα σημερινά συστήματα δε νομίζω ότι είναι και τρελό μειονέκτημα αν όντως δεσμέυει συνέχεια τόση RAM... :)

(έχω δωσει 48mb για addons)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...