ganto Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Σωστός. Η ευθύνη για το πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου ξεφεύγει από τα όρια ενός παιχνιδιού. Δέξου όμως και την δική μου άποψη, όντας 30 χρονών γαιδούρι, πως το παιχνίδι αυτό κατάφερε να επιρρεάσει την δική μου ζωή, ενός θεωρητικά ώριμου και συνειδητοποιημένου ατόμου και να το κάνει να χαθεί για 2 χρόνια από την πραγματική ζωή. Συμπέρασμα; Δεν υπάρχει. Παν μέτρον άριστον. Αλλά με το WoW είναι πολύ εύκολο να χαθεί αυτό το μέτρο. Στο λέω και πάλι εντελώς καλοπροαίρετα και με βάση την δική μου βιωματική εμπειρία. Στο θέμα μας τώρα. Αποκλειστικά σε επίσημο server. Οι private servers πάσχουν από άπειρα bugs, hacks και γενικά μεταφέρουν μια πετσοκομένη εμπειρία του παιχνιδιού. Τα 12-15 Ευρώ τον μήνα σου εξασφαλείζουν την ιδανική gaming εμπειρία. Αν παίξεις σε private server, χωρίς υπερβολή, παίζεις άλλο παιχνίδι. Στην επιλογή server τώρα, γνώμη μου είναι πως οι PvE servers προσφέρουν μια πιο user friendly εμπειρία παιχνιδιού. Όπως είπαν και άλλοι Genjuros έχει αρκετούς Έλληνες, twilight hammer έχει μερικά πολύ καλά Ελληνικά guilds, και προτείνω και τον Hellfire που έπαιζα μέχρι πρόσφατα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως παραπάνω σε σχέση με το αρχικό μου post:) Βοήθησες αρκετά και όπως προείπα ακούω με προσοχή τις απόψεις σας. Δεν ξέρω τελικά αν θα γράψω το παιχνίδι. Συζήτησα με το γιο μου, του εξήγησα και κατάλαβε ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι. Του έδειξα και μερικές από τις συμβουλές σας. Είναι 11 ετών και επειδή προσπαθώ να μην τον περιορίζω αλλά να του μεταφερω την εμπειρία μου δείχνει μεγάλη κατανόηση για την ηλικία του. Η σχέση μας βασίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και προσπαθώ κατά το δυνατόν να μη του χαλάω χατίρι. Μέχρι στιγμής πετυχαίνει σε μεάλο βαθμό. Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ και όσους άλλους απάντησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Με τα βιβλια για inscription τι γινεται? Ηρθε η ωρα να ξεκινισω να αγοραζω ή οχι ακομα? Στον genjuros κοστιζουν 800g το ενα ,επεσαν οι τιμες απο 1000 που κανανε. Πειτε καμια γνωμη, εχω καπου 5Κ αξιζει να τα δωσω για τα βιβλια? Κριμα δεν ειναι να μην εχω ολες τις συνταγες για glyphs? OXI!!!! Δεν θα βγάλεις τα λεφτά σου πίσω! 2 εβδομάδες active το dual spec, οι περισσότεροι έχουν αγοράσει τα glyphs τους, τελειωμένη υπόθεση το inscription. Εκτός αν είσαι κανένας κινέζος και δεν κάνεις τίποτε άλλο ingame από το να παρακολουθείς το AH και να κάνεις undercut. Τότε ναι αξίζει αλλά πιο ηλίθιος τρόπος για να περνάει κάποιος το game time του δεν νομίζω να υπάρχει Εγώ έσκασα άλλα 4k σήμερα, για τον απλούστατο λόγο ότι χρειάζομαι αλλαγή στα glyphs μου εν ώρα raid ανάλογα το boss, γιατί έχουμε μείνει μόλις 2 priests και χρειαζόμουν απαραιτήτως το Guardian Spirit Glyph. Το ανακάλυψα!!!!! ευτυχώς και τέλος δεν ξανασχολούμαι με το θέμα. Σημείωση βασική : Αν δεν έχεις τελειώσει με το northrend glyph research, δεν έχεις δηλαδή όλα τα glyphs πριν το 3.1. υπάρχει πιθανότητα να ανακαλύψεις ένα από αυτά! Και να σκάσεις φράγκα για ένα τέτοιο glyph απλά δεν λέει. Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να τρέξουμε μόνο 2 από τα 5 προγραμματισμένα raids. Progress μηδέν 9/14 από την πρώτη εβδομάδα και απλά φτάσαμε p4 mimiron όπου εξαιτίας ενός bug παίρναμε το πούλο καθώς και μερικά tries στον thorim(μέχρι να βρούμε ποιοι μένουν έξω και ποιοι πάνε στο διάδρομο νυχτώσαμε.....)Το γυρίσαμε στο 10man τώρα, το οποίο σύντομα θα γίνει το νέο LFM NAXX25, μιας και συγκριτικά με το 25 είναι επιεικώς gtp. Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση, τέτοιο slack δεν έχω ξαναδεί και οι officers πέρα βρέχει. Ας μείνουμε στα 10man για λίγο καιρό και ας κάνουμε recruit άλλα άτομα. Το να μην έχει γίνει ούτε ένα kick από το guild το θεωρώ απαράδεκτο. Άτομο μέσα σήμερα με τον alt του μας λέει ότι σε λίγο θα φύγει και δεν μπορεί να έρθει για raid........Τελειώνουμε το 10man και αυτός ακόμα να μην έχει κάνει log-off. Και τον ανεχόμαστε. Αρχίσαμε summer vacations από τον.... Απρίλη. Καλά κρασιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Με τα βιβλια για inscription τι γινεται? Ηρθε η ωρα να ξεκινισω να αγοραζω ή οχι ακομα? Στον genjuros κοστιζουν 800g το ενα ,επεσαν οι τιμες απο 1000 που κανανε. Πειτε καμια γνωμη, εχω καπου 5Κ αξιζει να τα δωσω για τα βιβλια? Κριμα δεν ειναι να μην εχω ολες τις συνταγες για glyphs? Είναι δίκοπο μαχαίρι... κάθε μέρα που περνά πέφτουν και οι τιμές των books. Γιατί; Προσφορά και ζήτηση. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερα άτομα στον server μαθαίνουν τα περιζήτητα inscriptions. Άρα πέφτουν και οι τιμές του τελικού προιόντος(των glyphs). Άρα μπορεί μεν να αγοράσεις το βιβλίο φιηνότερα, αλλά όπως έχει προσαρμοστεί η αγορά θα πουλήσεις και φθηνότερα το glyph. My 2 copper:p Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να τρέξουμε μόνο 2 από τα 5 προγραμματισμένα raids. Progress μηδέν 9/14 από την πρώτη εβδομάδα και απλά φτάσαμε p4 mimiron όπου εξαιτίας ενός bug παίρναμε το πούλο καθώς και μερικά tries στον thorim(μέχρι να βρούμε ποιοι μένουν έξω και ποιοι πάνε στο διάδρομο νυχτώσαμε.....) Εμείς καθαρίσαμε και Yogg-Saron 25-man την πρώτη εβδομάδα και μετά ξεκίνησε το farm και τα hard modes. Για εμένα αυτό ήταν και η τελεία. Δεν μπορώ άλλο farming!!! Ζητώ συγγνώμη από τον Arthas, αλλα WoW τέλος για εμένα Έπιασα το Aion:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 FIRST !!!!!!! Και αν δεν έβαζα και δόση QQ στο τέλος θα είχα postάρει ώωωωωρα πριν SERVER first στο reply!!!!!! Tο έκανα NAI NAI NAI γιατί σε ulduar ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 [sorry για το offtopic] Θα παω και εγω στο Aion οπως ειχα παει και στο connan και στο warhammer. Παιζεις σε κορεατικους σερβερς ε? Δωσε κανενα λινκ να ξεκινισω αν μπορεις. chill ευχαριστρω πολυ για τις συμβουλες σχετικα με το inscription. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Με τα βιβλια για inscription τι γινεται? Ηρθε η ωρα να ξεκινισω να αγοραζω ή οχι ακομα? Στον genjuros κοστιζουν 800g το ενα ,επεσαν οι τιμες απο 1000 που κανανε. Πειτε καμια γνωμη, εχω καπου 5Κ αξιζει να τα δωσω για τα βιβλια? Κριμα δεν ειναι να μην εχω ολες τις συνταγες για glyphs? Οχι οχι οχι.. Εκτος αν σου κατσει κατι καλο.. 2 φορες αγορασα και πηρα τα @@ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εμείς καθαρίσαμε και Yogg-Saron 25-man την πρώτη εβδομάδα και μετά ξεκίνησε το farm και τα hard modes. Για εμένα αυτό ήταν και η τελεία. Δεν μπορώ άλλο farming!!! Ζητώ συγγνώμη από τον Arthas, αλλα WoW τέλος για εμένα Έπιασα το Aion:) Το θέμα δεν είναι να αφήσεις το ένα mmo και να πιάσεις το άλλο. Το θέμα είναι να πεις "γεια σας" στην κατηγορία mmo γενικά. Και εγώ 6 μήνες κοντά ήμουν μακριά αλλά............ Αν δεν χάσεις "οικειοθελώς" τους κωδικούς σου/ πουλήσεις το account σου σε 6 μήνες θα γράφεις για τον Arthas. ΜΟΝΟ Ο THRESH είπε τέλος και τελείωσε. Αλλά από την άλλη αφότου τελείωσε άρχισε το nonstop post στο insomnia . 10.000g ότι αν ο GabrielConnor σταματήσει σε 1 χρόνο από τώρα θα έχει 30.000 μηνύματα στο insomnia χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και ακόμα δεν το πιστεύω πως το έκοψα τόσο εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και ακόμα δεν το πιστεύω πως το έκοψα τόσο εύκολα... 8/7 που φεύγω θα το κόψω και εγώ εύκολα ρε......για ενάμιση μήνα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Με το noblegarden βγήκαν όλα τα κουνελάκια του Playboy τσάρκα στην πλατεία φορώντας μόνο... το άρωμά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ βλέπω να φοράνε και άλλα πράγματα εκτός από το άρωμα τους Ακόμη ένα άθλιο event...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ρε γαμω δε γινεται αυτο, μας δουλευουν ολους κανονικοτατα ετσι? The effectiveness of the Priest spell Divine Hymn has been reduced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ βλέπω να φοράνε και άλλα πράγματα εκτός από το άρωμα τους Ακόμη ένα άθλιο event...... Όντως, εντελώς άθλιο... Το έκανες όμως, παραδέξου το Ειδικά το κομμάτι που πρέπει να βρεις θηλυκά orcs και κολοκύθια για να τους βάλεις τα αυτιά, είναι απαράδεκτο. Πέρασα 1 ώρα στην πλευρά των Hordes, στη Dalaran για να βρω θηλυκό tauren... Ζαλίστηκα να κάνω γύρες για να βρω τα αυγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 βριστε με κραξτε με αλλα θα το ξανα κανω ! Επειδη δεν παλευετε και αν δεν σταματησω να παιζω θα με χωρισει η γυναικα μου 20 μερες πριν τον γαμο και δεν λεει ! Πληρωσαμε τοσα εξοδα :Ρ ΟΛΟΙ GENJUROS Πουλαω : Shaman Lvl 80 ( Duel Spec Resto - Elemental ) Ονομα : Shamanakos ( Epic Flight Mount ) Mage Lvl 80 Ονομα : Magissa ( Epic Flight Mount ) Druid Lvl 80 Ονομα : Theopula ( Epic Flight Form ) Rogue Lvl 74 Ονομα : GaGaS ( Normal Flight Mount ) Death Knight Lvl 72 Ονομα : Tourio ( Normal Flight Mount ) Priest Lvl 70 Ονομα : Papagagas ( Normal Flight Mount ) Warlock Lvl 70 Ονομα : Shelovesme ( Νormal Flight Mount ) Warrior Lvl 46 Ονομα : Gagoulis Μια guild bank με περιπου 600 ακομα gems Το account εχει μεσα 25.000 gold O Shaman εχει Enchanting ( 445 με Mongoose ) - Engineering ( 450 - Με την Chopper για recipe ΔΕΝ την εχει φτιαξει ) Fishing 450 Cooking 435 O Mage εχει Tailoring 440 - Herbalism 450 O Druid εχει JewlCrafting 450 - Mining 450 O Rogue εχει Skinning 442 - Herbalism 420 ( περιπου δεν θυμαμαι ακριβως ) O DK εχει μονο herbalism λιγο και αυτο γιατι βαριομουν Priest - Lock tailoring 370 και ο Priest Alchemy 450 με ολα τα Discovers και ο Warrior εχει Blacksmith 300 και Mining 229 Αν ενδιαφερετε καποιος εδω ειμαι να μου πει . Υπαρχουν ολα τα CD - CD key κτλπ κτλπ του παιχνιδιου αν τα θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Το θέμα δεν είναι να αφήσεις το ένα mmo και να πιάσεις το άλλο. Το θέμα είναι να πεις "γεια σας" στην κατηγορία mmo γενικά. Και εγώ 6 μήνες κοντά ήμουν μακριά αλλά............ Αν δεν χάσεις "οικειοθελώς" τους κωδικούς σου/ πουλήσεις το account σου σε 6 μήνες θα γράφεις για τον Arthas. ΜΟΝΟ Ο THRESH είπε τέλος και τελείωσε. Αλλά από την άλλη αφότου τελείωσε άρχισε το nonstop post στο insomnia . 10.000g ότι αν ο GabrielConnor σταματήσει σε 1 χρόνο από τώρα θα έχει 30.000 μηνύματα στο insomnia χαχα Πές ότι άφησα την ηρωίνη και μπήκα σε πρόγραμμα με μεθαδόνη ρε παιδί! To Account έφυγε για μια 300-άρα, και ας είχε της παναγιάς τα μάτια επάνω (βλέπε 310% black proto drake). Μακριάααααα. Άλλωστε το endgame του Aion είναι πιο PvP oriented, χαλαρά πράγματα. Άσε που το βαριέμαι το PvP:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις