Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

lol τι λέτε ρε παιδιά? Είναι καλύτερα να πάει να ψαχτεί μόνο του το παιδί ή να τον βοηθήσει ο πατέρας του όπου θα ξέρει και τι να προσέξει και τι όχι?

δλδ αν δεν του δείξει ο πατέρας του τώρα, το παιδί δεν θα ψάξει μόνο του? που ζείτε?

Ναι αλλα θα εχει το φοβο και θα προσεχει. Εξαλου δεν ειπαμε να μην παιξει παιχνιδια. WOW δεν θα πρεπει να παιξει. Οχι με τη βοηθεια του πατερα του τουλαχιστον και να πληρωνει και τις καρτουλες καθε μηνα. Το WoW ειναι απλα σκετη καταστροφη για ενα μικρο παιδι. Εδω βλεπεις μεγαλους ανθρωπους να καταστρεφονται απο αυτο, το μικρο παιδι τωρα που δεν "καταλαβαινει" κιολας και ειναι και ευπλαστο το μυαλο του δεν θα καταστραφει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

While there have been sketchy rumors in the past that this game could find its way to the iPhone, the video seems believable as it shows the game running within the Vollee client application. Vollee is a company that develops software to allow mobile 3G phones to play CPU intensive PC applications over the network. Their first demonstration in 2008 showed Second Life on a mobile device. The software works by essentially streaming video of the game rather than rendering it by the handset itself: The companys VolleeX engine adapts applications for screen size and key layout, and then streams the original application to mobile devices. Vollees interactive video streaming platform optimizes compression to minimize bandwidth requirements and also leverages the 3G mobile networks in such a way that gamers can easily and smoothly navigate virtual worlds. Vollees technology is also extensible to fast paced, high quality video games previously impossible on mobile.

Vollee has also previously announced upcoming iPhone support as well as a partnership with ActivisionBlizzard which would make this client a distinct possibility. The company, however, has been rather quiet lately and their website is currently not resolving.

Περισσότερα εδώ

:rolleyes:

:confused:

lol τι λέτε ρε παιδιά? Είναι καλύτερα να πάει να ψαχτεί μόνο του το παιδί ή να τον βοηθήσει ο πατέρας του όπου θα ξέρει και τι να προσέξει και τι όχι?

δλδ αν δεν του δείξει ο πατέρας του τώρα, το παιδί δεν θα ψάξει μόνο του? που ζείτε?

Με τι ίδια λογική δεν είναι καλύτερο να τον μάθουμε στα ναρκωτικά? Έτσι ώστε να του δείξει ο πατέρας του πως παίρνουμε σωστά τις δόσεις? Ε να μην τρελαθούμε τώρα...

Ευχαριστώ! Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Αλλά πέρα από συμβουλές δεν βοηθήκα καθόλου. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να παίξω σε κάποιον server όπως το lineage (το οποίο είδη το παιζουμε εδώ κα κάτι μήνες) ή πρέπει να αγοράσω προπληρωμένη gamecard.

Θα μπλέξει στα ναρκωτικά,στην βια ή στο αλκοόλ?!?! γιατί έτσι όπως το λες αυτό κατάλαβα :lol:

Αν δεν του δείξει ο πατέρας του τότε ίσως έχει μια ευκαιρία να μην ξεκινήσει το παιχνίδι (λόγο οικονομικού,ελλιπής γνώση αγγλικών ή υπολογιστή,κλπ).Δεν νομίζω να "μπλέξει" κάπου προσπαθώντας να ξεκινήσει το game.Άντε το πολύ πολύ να του δείξει κάποιος φίλος του και end of story.

Ευχαριστώ! Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Αλλά πέρα από συμβουλές δεν βοηθήκα καθόλου. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να παίξω σε κάποιον server όπως το lineage (το οποίο είδη το παιζουμε εδώ κα κάτι μήνες) ή πρέπει να αγοράσω προπληρωμένη gamecard.

Υπάρχουν server ανεπίσημοι που δεν χρειάζεται να πληρώνεις gamecard. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δοκιμάσει το παιδί σου, αφού παίρνεις πιο γρήγορα level και γενικά το παιχνίδι είναι σε fastforward, οπότε και το σταματάς/βαριέσαι πιο γρήγορα. Κάποιος γνώστης τέτοιων server ας βοηθήσει.

που κολλάνε η βία και τα ναρκωτικά δεν το κατάλαβα...

Στο ότι ο εθισμός σε παιχνίδια τύπου WOW είναι ισοδύναμος με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Prive servers

http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft

Στο ότι ο εθισμός σε παιχνίδια τύπου WOW είναι ισοδύναμος με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Τσακάλι είσαι :-D

Για μερικούς που ίσως ξέφυγαν περισσότερο απ' το επιτρεπόμενο όριο θα ήθελα να αναφέρω ότι, ο τρόπος που θα μεγαλώσω το παιδί μου είναι καθαρά δική μου ευθύνη και γενικά μια συζήτηση για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση αλλά σε μια άλλη βάση. Εγώ δεν ρώτησα αν είναι καλό (διάβασα με προσοχή τις γνώμες σας ακόμα και αν δεν τις ασπάζομαι) να παίζει ένα παιδί wow αλλά ζήτησα κάποιες πληροφορίες για το πώς και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν βοηθήσατε και πολύ. Θα συνεχίσω πάντως να παρακολουθώ τις απόψεις σας και αν θέλετε μπορούμε σε κάποιο άλλο θέμα του forum να ανταλλάξουμε απόψεις για το πως πρέπει να μεγαλώνει ένα παδί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ----------

Prive servers

http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft

Τσακάλι είσαι :-D

Μπήκα σε αυτό το site αλλά οι περισσότεροι servers που παραπέμπει δεν δίνουν επαρκείς πληροφορίες για το πως θα συνδεθείς ή είναι ήδη down. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αυτή τη διαδικασία και συνεχίζει ακόμα για περισσότερες πληροφορίες;

Η διαδικασία για private servers συνήθως είναι:

1. Πρέπει να έχεις την ίδια version με τον server - κατεβάζεις τα ανάλογα patch από τα forum/σελίδες τους.

2. Φτιάχνεις account

3. Αλλάζεις το realmlist.wtf με αυτό του server (κρατάς backup το παλιό)

Αυτή ήταν η διαδικασία τουλάχιστον μέχρι πέρσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά στον main μου έχω profs, Mining και BS 450 και τα δυο, αλλα πλεον τπτ δεν πουλάει πολύ...

Λέω σε εναν alt να αρχίσω κανένα άλλο prof για να βγάλω κανα g.

Τι μου προτείνετε να αρχίσω;

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο εκτός από daily quests αν θέλεις να βγάζεις λεφτά. Μπορείς ΠΟΛΥ εύκολα και γρήγορα (1-2 ώρες τη μέρα) να βγάζεις από 300 μέχρι 600+ gold (εξαρτάται από τα πόσα θα κάνεις) κάνοντας τα dailies στην Icecrown (+ Wintergrasp ενδιάμεσα).

Το ΣΚ έβγαλα 2200g περίπου κάνοντας dailies και μερικά quests που μου είχαν μείνει εκεί. Πήρα το epic bird και πλέον δεν χρειάζομαι πάνω από ένα 2ωρο ημερησίως για να κάνω 20 dailies και να χέζομαι στο τάλαρο :P

Μην ξεχνάς ότι μέχρι να φτάσεις σε σημείο με τον alt σου να έχεις κέρδος από όποιο proff επέλεγες, θα έχεις ξοδέψει μια (online) περιουσία για να το φτάσεις στο max (ή αρκετό από τον χρόνο σου) και να πάρεις και καμιά recipie της προκοπής που θα σου αποφέρει κάποια gold ;), ενώ με τα dailies ξέρεις ότι κάθε μέρα πχ. θα βγάζεις στη χειρότερη 150-300g με μισή-μία ώρα παίξιμο.

Επεξ/σία από sarisn

Ganto το gameplay σε prive servers είναι πολύ χάλια. Πολλά bugs, latency και γενικά η μαγεία του WoW πάει περίπατο.

Αγόρασε το κανονικό, έχει 1μήνα δωρεάν συνδρομή μέσα (ξεκίνα με το trial 10 ημερών πρώτα ;) και προτίμησε να πληρώνεις με πιστωτική (έρχεται ποιό φθηνά 12€/μήνα).

Υπάρχουν πολλοί servers να επιλέξετε. Αν θέλτε έλληνες (που δεν το προτείνω, λόγω της καφρίλας που επικρατεί) διαλέξτε τον Genjuros ή τον Twilight's Hammer.

Όσο για το πόση ώρα θα παίζει ο γιός σου, υπάρχει η λειτουργία Parental Control, όπου ορίζεις εσύ με δικό σου ξεχωριστό κωδικό, ποιές ώρες για κάθε ημέρα θα μπορεί να είναι διαθέσιμο το παιχνίδι. :-)

Για μερικούς που ίσως ξέφυγαν περισσότερο απ' το επιτρεπόμενο όριο θα ήθελα να αναφέρω ότι, ο τρόπος που θα μεγαλώσω το παιδί μου είναι καθαρά δική μου ευθύνη και γενικά μια συζήτηση για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση αλλά σε μια άλλη βάση.

Σωστός.

Η ευθύνη για το πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου ξεφεύγει από τα όρια ενός παιχνιδιού. Δέξου όμως και την δική μου άποψη, όντας 30 χρονών γαιδούρι, πως το παιχνίδι αυτό κατάφερε να επιρρεάσει την δική μου ζωή, ενός θεωρητικά ώριμου και συνειδητοποιημένου ατόμου και να το κάνει να χαθεί για 2 χρόνια από την πραγματική ζωή.

Συμπέρασμα; Δεν υπάρχει. Παν μέτρον άριστον. Αλλά με το WoW είναι πολύ εύκολο να χαθεί αυτό το μέτρο. Στο λέω και πάλι εντελώς καλοπροαίρετα και με βάση την δική μου βιωματική εμπειρία.

Στο θέμα μας τώρα.

Αποκλειστικά σε επίσημο server. Οι private servers πάσχουν από άπειρα bugs, hacks και γενικά μεταφέρουν μια πετσοκομένη εμπειρία του παιχνιδιού. Τα 12-15 Ευρώ τον μήνα σου εξασφαλείζουν την ιδανική gaming εμπειρία. Αν παίξεις σε private server, χωρίς υπερβολή, παίζεις άλλο παιχνίδι.

Στην επιλογή server τώρα, γνώμη μου είναι πως οι PvE servers προσφέρουν μια πιο user friendly εμπειρία παιχνιδιού. Όπως είπαν και άλλοι Genjuros έχει αρκετούς Έλληνες, twilight hammer έχει μερικά πολύ καλά Ελληνικά guilds, και προτείνω και τον Hellfire που έπαιζα μέχρι πρόσφατα.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως παραπάνω σε σχέση με το αρχικό μου post:)

Με τα βιβλια για inscription τι γινεται? Ηρθε η ωρα να ξεκινισω να αγοραζω ή οχι ακομα? Στον genjuros κοστιζουν 800g το ενα ,επεσαν οι τιμες απο 1000 που κανανε.

Πειτε καμια γνωμη, εχω καπου 5Κ αξιζει να τα δωσω για τα βιβλια? Κριμα δεν ειναι να μην εχω ολες τις συνταγες για glyphs?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...