Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Shadow? Καλύτερα να ήσουνα Moonkin...λιγότερο στόχο θα μου έδινες γμσ τα αιμοδιψη rogue... Μη δειτε cloth αμέσως να πεσετε πανω του... :mad: δεν σου καηκε το τροφοδοτικο ή η μητρικη εεε;;; Μου εχει τυχει να αφησει rogue αφυλακτη σημαια σε ΑΒ για να πλησιασει και να με σκοτωσει.. Πλεον ομως δεν κανω τιποτα ξερω οτι δεν εχω ελπιδες οποτε αφηνω το πληκτρολογιο και περιμενω.. Μεχρι και ΑFK γραφω.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Απο που ρε αγόρι? Edit: Άμα είναι τόσο καυλωμένοι με την %$&Ο&*)(*%$Arena και τo γαμoe-sport τους ας τα κάνουν μόνο στα arena servers και να τελειώνουμε...αλλά ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ θα raidαρεις με το ζόρι να δείς τη νέα πίστα Mario Cart vs Ulduar ή θα πας Arena να ZOMGHAMMERICYTOUCHICYTOUCHOBLITERATEPILLARHUMPINGMANABURNTOETERNITYBUBBLECYCLONESAPTNTBOOMDEATHGRIP/release για ένα γαμοweapon... Απο ενα bg αν θυμαμαι καλα EOTS με τον Shaman μου που δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ αλλο σε ολο το bg εκτος απο το να τρεχεις πισω μου για να με σφαξεις . Τιποτα αλλο ομως . Απο διπλα σου περνουσαν alliance με 100 life και εσυ κυνηγουσες εμενα που ειμουν στον αλλο πυργο ... :Ρ Μεχρι που εσπασα το πληκτρολογιο και βγηκα d/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Άμα είχες κανά name τύπου Psolaras...πές μου εσύ στη θέση μου τι θα 'κανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Άμα είχες κανά name τύπου Psolaras...πές μου εσύ στη θέση μου τι θα 'κανες? Σωστος :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Άμα είχες κανά name τύπου Psolaras...πές μου εσύ στη θέση μου τι θα 'κανες? Xaxaxaxaxa ακριβως!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με αυτες τις κάρτες? Κυκλοφορούν στην Ελλάδα? http://www.killernic.com/products/killerm1.aspx Αν ισχύουν όσα λένε, λέτε να βρούμε την ηρεμία μας στα raid τουλάχιστον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 @@ καπαμά θα έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ganto Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γεια σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω για τον γιο μου το world of warcraft αλλά δεν ξέρω πως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με ποιον server να επιλέξω και πως να συνδεθώ σ'αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω για τον γιο μου το world of warcraft αλλά δεν ξέρω πως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με ποιον server να επιλέξω και πως να συνδεθώ σ'αυτόν; Αυτό 1η φορά το βλέπω.... δεν το αγαπάς καθόλου το παιδί σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω για τον γιο μου το world of warcraft αλλά δεν ξέρω πως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με ποιον server να επιλέξω και πως να συνδεθώ σ'αυτόν; Αν δεν ξερει καλα Αγγλικα βαλτον genjuros που εχει κατα 70-80% Ελληνες. Σερβερ επιλεγεις στην αρχη και μετα φτιαχνεις τον χαρακτηρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω για τον γιο μου το world of warcraft αλλά δεν ξέρω πως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με ποιον server να επιλέξω και πως να συνδεθώ σ'αυτόν; Είναι σαν να δίνεις στο γιο σου ναρκωτικά. Ξανασκέψου το πριν τον βοηθήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Είναι σαν να δίνεις στο γιο σου ναρκωτικά. Ξανασκέψου το πριν τον βοηθήσεις! QFT Κάνε στον γιο σου μια χάρη και κράτα τον μακριά απο το WoW:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σαν πατέρας και παίκτης του WOW θα σου πρότεινα να μην μάθεις ποτέ πως να συνδεθείς σε server για να παιξει. Κάνε του τη χάρη και πρότεινε του να ασχοληθει με κατι αλλο, ενα άθλημα ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω για τον γιο μου το world of warcraft αλλά δεν ξέρω πως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με ποιον server να επιλέξω και πως να συνδεθώ σ'αυτόν; Μην κανεις το λαθος φιλε μου. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις για το παιδι σου. Καλυτερα να τον βαλεις να παιζει με τη φωτια παρα με αυτο. Παντα πιστευα και παντα θα πιστευω οτι τα MMO παιχνιδια γενικα δεν θα επρεπε να παιζονται απο ατομα μικροτερα των 17 και υπαρχουν πολλοι και σοβαροι λογοι ομως δεν θα τους πω εδω. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι αν "μαθει" ο γιος σου ετσι τοτε θα χτυπας το κεφαλι σου αργοτερα. Μακρια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SS Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 lol τι λέτε ρε παιδιά? Είναι καλύτερα να πάει να ψαχτεί μόνο του το παιδί ή να τον βοηθήσει ο πατέρας του όπου θα ξέρει και τι να προσέξει και τι όχι? δλδ αν δεν του δείξει ο πατέρας του τώρα, το παιδί δεν θα ψάξει μόνο του? που ζείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις