Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tanking trinket?? Αυτο το trinket το θελω και γω για τον priest μου :P:P

Δεν υπαρχει περιπτωση ο leader του group να ηταν saved μεχρι εκει και να σας πηρε στο λαιμο του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tanking trinket?? Αυτο το trinket το θελω και γω για τον priest μου :P:P

Δεν υπαρχει περιπτωση ο leader του group να ηταν saved μεχρι εκει και να σας πηρε στο λαιμο του?

Στάνταρ αυτό έχει γίνει, δεν παίζει να μην υπάρχει το boss (εκτός βέβαια αν τον παίζει η Blizz πάλι..), προφανώς ήταν saved το παλικάρι και το έπαιζε "δήθεν".

Το Essence of Gossamer ήθελες προφανώς ε? Χθες το πρωι πάντως το farmαρα κανονικά. Αν είσαι saved, μπορείς να μπεις στο instance?

Ρωτάω, γιατί ήμουν saved σε UP HC και το είχα ξεχάσει. Μπήκα μέσα και ήμουν μόνος μου, ενώ οι άλλοι ήταν ήδη μέσα...

Αν εισαι leader μπαινεις κανονικα αλλα περνεις τους αλλους στο λαιμο σου και τους σωζεις και αυτους. Αν εισαι απλο member του party γινεται αυτο που ειπες.

Προφανως ηταν bugαρισμενο το συγκεκριμενο παντως.

Πάντως το αγαπημένο μου σπόρ στα Bgs είναι το Healer hunting, σταμπάρω πιο bitch είναι αυτό που healαρει πιο πολύ και τον κάνω να μην τολμάει να φύγει απο το GY στο τέλος, έ στη διαδρομή θα σφάξω και κανά lock/mage/warrior για να σπάσω και τη μονοτονία :devil:

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ενίοτε και shadow priests... Τα εχεις φαει τα βρυσιδια σου σε ενα EoS lvl 70.. :-)

Αν εισαι leader μπαινεις κανονικα αλλα περνεις τους αλλους στο λαιμο σου και τους σωζεις και αυτους. Αν εισαι απλο member του party γινεται αυτο που ειπες.

Προφανως ηταν bugαρισμενο το συγκεκριμενο παντως.

Το αλλάξαν στο 3.1 αυτό.Πλέον σε ρωτάει αν θες να γίνεις saved ή όχι.

Ρε παιδιά εγώ πάω σήμερα AN HC για ένα tanking trinket απο Hadronox και το boss δεν υπήρχε... Φάγαμε τα trash και πουθενά το boss...

Πρώτη φόρα που βλέπω κάτι τέτοιο...

παίζει ένα χαζό bug και καμμιά φορά το boss ψοφάει απο τα adds. το είχα δει να συμβαίνει 2 φορές όταν πήγαινα για το %$&^%trinket. δεν το πήρα ποτέ τελικά..

Προγραμματισμένο raid σήμερα, 18 άτομα online.......τι να πεις. Το καταλάβαινα κάπως για naxx/os/malygos λόγο της επανάληψης αλλά τώρα σε νέο instance και μάλιστα vs νέων boss απορώ. Αν δεν γουστάρεις τα repairs πάνε σε ένα casual guild και άντε γεια. Ή έστω μην υπογράφεις το γαμώ invite ώστε να μην αναγκάζεις όλους τους υπόλοιπους να είναι στην ώρα τους ακυρώνοντας οποιαδήποτε άλλη ασχολία την συγκεκριμένη ημέρα. Και μου λέγανε τώρα να πάμε 10man......για να σκοτώσω τα bosses που έχω σκοτώσει σε heroic φάση. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω γιατί κάποιος που ασχολείται με 25άρια να κάνει τον κόπο να μπει στο 10άρι. Δεν το έκανα ούτε στο αρχικό content (μια φορά μπήκα σε κάθε ένα) και δεν προτίθεμαι να το κάνω και τώρα. Εφ εφ ες, κωλοslackέρια του κερατά :lol:

Παιδιά στον main μου έχω profs, Mining και BS 450 και τα δυο, αλλα πλεον τπτ δεν πουλάει πολύ...

Λέω σε εναν alt να αρχίσω κανένα άλλο prof για να βγάλω κανα g.

Τι μου προτείνετε να αρχίσω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...