Spyrot Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει, ποια addons ξεχωρίζει από αυτά που χρησιμοποιεί ο τύπος? Ειδικά αυτό με το inventory, που τα ταξινομεί κατά είδος σαν την guild vault, μαμεί... Γενικά, όλο του το interface να δείχνει τόσο προσεγμένο και καθαρό... ναι ρε παιδια ας μας πει καποιος το interface του.Ειδικα εκείνο κατω δεξια που προφανως on mouseover και δειχνει πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Combuctor λέγεται το addon για το inventory http://wowinterface.com/downloads/info8113-Combuctor.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μπορείς να με αποκαλέσεις noob, μπορείς να με αποκαλέσεις carebear ή όπως αλλιώς θέλεις, αλλά plz εξηγησέ μου τι το τόσο φοβερό κάνει αυτό το trinket? Ανεβάζει κάποια stats για 15 secs με cd 45 secs απ' ότι διάβασα, αλλά έναν prot Pala σε τι θα τον βοηθούσε? Amazing δεν βρίσκεις?+300 strength να procάρει σχεδόν κάθε 45sec δεν θα το χαρακτήριζα άσχημο, κάθε άλλο. Το δικό μου αντίστοιχο με αυτό στο link αλλά σε spirit, εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ ακόμα και μετά την nerfα του spirit και έχω όλα τα trinkets που υπάρχουν ingame........... Εγώ που ξεκίνησα να tankarω Old Kindom HC χθες, πλήρωσα 95 g σε repairs... Ok μαλακίες συμβαίνουν μερικές φορές, τα repairs σου σίγουρα θα είναι περισσότερα από τα δικά μου γιατί είσαι tank Αλλά επειδή πρέπει να μάθω, πηγαίναμε ξανά και ξανά... Μέχρι να μάθω θα φάω αρκετά g σε repairs αν και πρέπει να βρω το λόγο που τρώω τόσα crits, όπως προανέφερα. Ε άμα μαθαίνεις ακόμα τα instances λογικό δεν είναι? Αν είσαι critable tank....get better gear. Αυτό πάλι πώς γίνεται? Γίνεται να βάλεις auctionings σε ΑΗ των Hordes? Θα μπουν στο neutral AH, σε τιμή 1cooper, θα τα αγοράσει ο xvipes και θα τα πουλήσει στο Horde AH για πολλά gold. Και vise versa μετά θα βάλω ένα συμφωνημένο item με τιμή το X ποσό που θα έχουμε κερδίσει από το Horde AH και θα πάρω το gold Οι τιμές των herbs θα πέσουν λες chill; Λέω να πάω τον Druid μου herbalist να μαζεύω με το flight form. Από πλευράς scribes δεν θα υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ούτε darkmoon faire cards πλέον και σε λίγο καιρό εξαιτίας του dual spec ούτε καν glyphs. Από πλευράς alchemist, με το νέο patch για κανένα δίμηνο-τρίμηνο θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Μετά νέκρα μέχρι το επόμενο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) inscription ε? Μια χαρά πάει για εμένα πάντως. Με το που βγήκε το 3.1 είχα έτοιμα στο AΗ κάπου στα 200-300 glyphs (με τιμές πάνω από 29,95), τα είχα βάλει ξημέρωματα Τετάρτης pre patch. Την Τετάρτη πρέπει να έβγαλα πάνω από 10κ απο παλία scribes και τα ανανεώνω ακόμα μέχρι και σημέρα, συνέχεια. Δεν ξέρω πραγματικά πόσα εβγάλα απο την Τρίτη, το μόνο που μπορώ να πω έιναι ότι ήμουν στα 120k και ΄τώρα είμαι στα 135k... ΟΜΩΣ (!!!!) μου κάθησε μια φάση και πήρα κάπου στα 300 stacks saronite ore στα 15g per stack και επομένως χρειάστηκα και πήρα κάπου στα 100 eternal earth απο 5g-7g το 1, πήρα και 5ο tab στην guild bank μου 2,5κ εκεί αν θυμάμαι καλά, τα adder's tongue έπεσαν και απο 33g τα έβρισκα με 21-23 per stack επομένως χτύπησα καμία 100αρία και εκεί για τα glyphs που φτιάχνω, καθώς και καβατζάρω τα snowfall ink για κάρτες αργότερα, για να καταλάβατε έχω για την ώρα 110 snowfalll ink και δεν έχω κάνει mill όλα τα herbs μου. έχω ακόμα στο mailbox μου καμία 10αρία 12δες....πάνω κάτω δηλαδή πρέπει να μου έφυγαν γύρω στα 10k σε υλικά αλλά έιμαι οκ....και δυστηχώς έκανα και την πιο μαλακία αγορά ever, έτσι για το γαμώτω με book of glyph mastery και ακόμα κλαίω το 1000άρικο που έδωσα(τσιφουουουουούτη!!!)..αρε Chill. στερνή μου γνώση....δεν έμπαινα νωρίτερα να δω το post σου....έπρενα να έρθω στη δουλειά γμτ για να μπω να το δω...με έφαγε το milling, το prospecting....lol με περιμένει de κάπου στα 800 greenies....OMG! όσο για nobles. ναι βλέπω να πέφτουν οι τιμές αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τις θέλουν και ειδικά αν η παραγωγή πέσει τότε οι τιμές θα ανέβουν πάλι. Την τελευταία nobles deck την έδωσα γύρω στα 10k, ενω είχα και ένα 7αρι το οποίο το είχα ΄βάλει στα 3κ την τελευταία μέρα και κάποιος μου έκανα /w ότι το ήθελε στα 1,7κ και τον έγραψα /ignore. 5-6 ώρες αργότερα, πριν λήξει το df, το αγόρασε στη τιμή που ήθελα ! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2009 από christos_75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 στον server που παίζω ένας τύπος έφτασε το limit στα λεφτά που είναι 250κ. Τα έβγαλε από τα titanium items , που εδικά στην αρχή ήταν αρκετά ακριβά . Το ανακοίνωσε στην orgri και αμέσως άλλαξε server . BTW , την τετάρτη νέο επείγον patch , με μπαλώματα (στα talents γίνεται το έλα να δεις, πο΄λλοί παίκτες δεν μπορούν να δουν τα τάλεντς τους , άλλοι τα έχουν χάσει τελείως) και κυρίως με γερό ντοπάρισμα κάποιων Bosses στο Ulduar. Άντε παιδιά , καλό κουράγιο , καλά ξενύχτια και να μας πείτε να σας στείλουμε και καφέ για να αντέξετε (τι είχες γιάννη τι είχα πάντα δηλαδή ) και καλό φαρμάρισμα για τα repair bills . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 limit στα 250k? και τι τα έκανε τόσα λεφτά έμειναν πίσω? υπάρχει limit στα g που έχεις στα transfer. 20k νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ΟΜΩΣ (!!!!) μου κάθησε μια φάση και πήρα κάπου στα 300 stacks saronite ore στα 15g per stack... Ποιός ηλίθιος πουλάει saronites gia 15g/stack, όταν οι vendors αγοράζουν τα bars 25g/stack? Κάτι τέτοιοι τύποι έχουν μαμήσει την αγορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ξέρετε πόσο περίπου καιρό κάνει να σταλεί το mail για Scroll of Resurrection? Έχει σταλεί ένα από χθες το βράδυ και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο Inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ποιός ηλίθιος πουλάει saronites gia 15g/stack, όταν οι vendors αγοράζουν τα bars 25g/stack? Κάτι τέτοιοι τύποι έχουν μαμήσει την αγορά... call them chinese farmer!! χεχεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ποιός ηλίθιος πουλάει saronites gia 15g/stack, όταν οι vendors αγοράζουν τα bars 25g/stack? Κάτι τέτοιοι τύποι έχουν μαμήσει την αγορά... Ασε ασε. Δεν ειναι μονο αυτα αλλα και πολλα αλλα. Βεβαια μπορεις ανετα να τα αγορασεις για την παρτυ σου και να τα ξαναπουλησεις αμεσως με την "φυσιολογικη" τους τιμη. Ειναι αληθεια παντως οτι τα ζωα θα ειναι παντα ζωα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Amazing δεν βρίσκεις?+300 strength να procάρει σχεδόν κάθε 45sec δεν θα το χαρακτήριζα άσχημο, κάθε άλλο. Το δικό μου αντίστοιχο με αυτό στο link αλλά σε spirit, εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ ακόμα και μετά την nerfα του spirit και έχω όλα τα trinkets που υπάρχουν ingame........... Το είδα χθες εν δράσει. Το φορούσε ένας warrior που tankαρε Old Kingdom. Πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά... Την τελευταία nobles deck την έδωσα γύρω στα 10k, ενω είχα και ένα 7αρι το οποίο το είχα ΄βάλει στα 3κ την τελευταία μέρα και κάποιος μου έκανα /w ότι το ήθελε στα 1,7κ και τον έγραψα /ignore. 5-6 ώρες αργότερα, πριν λήξει το df, το αγόρασε στη τιμή που ήθελα ! 10k για μία κάρτα, no thanx, δεν θα πάρω. Κάποιος πουλούσε πρόσφατα όλο το set στον realm μου για 10 k. Λογικότατη τιμή. Τώρα, για τον Χρήστο, πρέπει να έχει πολλά κορόιδα ο realm σου φίλε μου, αλλά αφού υπάρχουν αγοραστές, καλά κάνεις και ρίχνεις στ' αυτιά. Άκου εκεί 15g/stack τα saronites... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- Ε άμα μαθαίνεις ακόμα τα instances λογικό δεν είναι? Αν είσαι critable tank....get better gear. Πόσο καλύτερο gear να πάρω? Έχω όλα αυτά που περιγράφονται εδώ στην κατηγορία για το pre-raid gear (μόνο τα trinkets μου λείπουν) και τα έχω φορτώσει με gems για dfense και για stamina + τα enchants που αναφέρονται... (Μόνο head και shoulders enchants μου λείπουν γιατί πρέπει να grindάρω rep με Argent Crusade και Sons of Hondir) Συμπέρασμα πάντως είναι ότι όποιος δεν έχει tankάρει ή δεν έχει healαρει καλύτερα να το παρατήσει το άθλημα... Τόσο καιρό lolret και έμπαινα HCs και κοπανούσα, χωρίς tactics, χωρίς premades, χωρίς τπτ. Σαν να έπαιζα άλλο παιχνίδι νιώθω πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) κάποια screenshots για να γίνουν και πιο χειροπιαστά αυτά που λεω.... saronites απο ah με τιμή κάτω του 16g. άλλη φάση αυτή ξέχωρη απο αυτό που είπα με τα 15g. nobles deck sold... 5 tab guild bank BANKER tab! τi εχω βγάλει απο το ΑΗ απο τότε που μπήκε το 3.0 τα gems που έκανα απο prospect τουλάχιστον 200 stacks απο saronite και λειπουν και πολλα ακομα.... saronites στο ah μισοτιμης το θέμα είναι φιλε Erwdios κατά πόσο μπορείς να το ρισκάρεις, διότι ο τύπος προχτες με τα 15g per stack ειχε 300 stacks και εγω τα σκουπισα όλα. Δεν ξερω όμως αν την άλλη μέρα του την βαρέσει και τα βάλει 13g per stack και έχει πάλι 300 stacks....μιλάμε τότε για 600g loss για μένα σε mats. Nobles deck, είναι όλο το σετ ετσι, μην μπερδευομαστε Επεξ/σία 21 Απριλίου 2009 από christos_75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 erwdios, nobles deck ειναι ολο το σετ, αρα 10κ για ολο το σετ λεει ο φιλος. Btw και γω κερδισμενος ειμαι με το inscription καλα λεφτακια και μαγκια μου που το παρατησα ακριβως τη στιγμη που επρεπε. Τωρα απλα αγοραζω je'tze's bell οταν τα βρισκω κατω απο 3 και τα πουλαω 4,5-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 το θέμα είναι φιλε Erwdios κατά πόσο μπορείς να το ρισκάρεις, διότι ο τύπος προχτες με τα 15g per stack ειχε 300 stacks και εγω τα σκουπισα όλα. Δεν ξερω όμως αν την άλλη μέρα του την βαρέσει και τα βάλει 13g per stack και έχει πάλι 300 stacks....μιλάμε τότε για 600g loss για μένα σε mats. Nobles deck, είναι όλο το σετ ετσι, μην μπερδευομαστε Soz, δεν το ήξερα. Συνεπώς, ναι, 10 k, όντως είναι fair price... ΑΛΛΑ ο ηλίθιος που λιώνει να μαζεύει saronites και τα πουλάει για 15g/stack πρέπει να διαγραφεί και να του απαγορέψουν να παίζει WoW. 300 stacks X 25 g, μας κάνει 7500g και ο πανηλίθιος τα πουλάει για 4500g. (μην πω και λιγότερα, γιατί ένα ποσό κρατάει και το AH) Καταλαβαίνετε όλοι για τι μέγεθος βλακείας μιλάμε εδώ? Γιατί να μην υπάρχει κι ένα τέτοιο κορόιδο στον realm μου? Θα σταματούσα το gathering και θα έβγαζα 10g απλά από τη μεταπώληση... BTW ξέρει κανείς ο παρακάτω τυπάς ποια addons χρησιμοποιεί? Κάπου διάβασα για ένα addon το οποίο κάνει μεγαλύτερο zoom out από το επιτρεπόμενο και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος το έχει. Το ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 παντως ακομα το scribe εχει πολυ ψωμι....μεσα σε 6 ωρες εδωσα γυρω στα 40 glyphs ολα διαφορετικα, γιατι τα βαζω απο 1 ατο ah, και ολα pre 3.1. Τιμες παντα πανω απο 19 εως 49. Λιγη ερευνα χρειαζεται. ενα 800αρι στο ρελαντι μεσα σε 4 ωρες, που βγηκα βολτα με τα πιτσιρικια δεν ειναι και ασχημα. Herbs παντα αγοραστα, adders tongue κατα προτιμηση. Η τιμη αυτες τις μερες περιεργως εχει πεσει και εδω στα μισα. Σημερα επερνα το stack στα 18g !!! ενω το επερνα 40 και ημουν ευχαριστημενος. Το ενα stack δινει 5 ink of the sea και 1 snowfall ink περιπου. αρα......απλα μαθηματικα.....ας πουμε 20g το stack και χτυπαω 5 glyphs με minimum, 20g το ενα = 100g -20 mats=80g profit μονο απο 5 glyphs. καλα ειναι .....για βαλτε κατω για 40 glyphs.....640 g, χωρις καμια γυρα sholazar μεσα σε 10-15, ποσο θελει να τα φτιαξεις τα μαμιδια... Μου φαινεται θα γραψω κανα ebook να βγαλω γκαφ irl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις