Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

auto gia ta gold paides isxiei ean eksaskeis ta proffecions sou omws..... dld me farming mono diskola tha bgaleis lefta ( bebaia tha bgaleis polla lefta apo drops alla EAN sou pesoun ) . Me leatherworking mporeis polli aneta me kapsimo un goro na poulas kathe mera ena devilsaur set ( 100 me 120 g to olo set) . Me mining bgazeis arcane crystals kai me enganding kaneis enhand arcane . Genika ola ta proffecions se plirwnoun ean ta eksaskeis kai psilo liwneis ( to epic mount mou etsi to pira ston rogue me mining kai 2 epic drops pou eixa apo ta opoia ebgala 100 g sto sinolo )

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Shit...

Εδω και μιση ωρα και δεν εχει κατεβάσει τίποτα...

Για να δουμε.. το προηγουμενο patch με εκανε να μην παίξω για 2.5 βδομάδες... Παίζω 10 μέρες, και μου σκάει νέο patch. Ετσι για να γουστάρω. Και μου το λέει και στη μάπα οτι θα μου κάνει τα addons κόλαση! :P

Που να το βάλω κιόλας! :D :D :D

Δημοσ.
δεν είναι και άσχημη δουλειά αν το καλοσκεφτείτε :razz:

Με βασικό μισθό βγάζεις καθαρά γύρω στα 22 ευρω, ανά 8ωρο... :P

Προφανώς και δεν συμφαίρει το gold farming, γι'αυτο και το κάνουν κινέζοι :)

Δημοσ.
αναλόγως τι addon έχεις.

απαγορεύεται απο την blizzard αυτό το πράμα και αν βρουν οτι έχουν γίνει trade μεγάλα ποσά gold σου κλείνουν το account!

Καλά ρε συ δεν είπα ότι θα αγοράσω και 1000g :-P

Δημοσ.

Prosfata filos agorase 200g apo e-bay. Meta apo 15 meres tpta den exei ginei.Gia 5000g den ksero.Tora omos an pas sto ah kai valeis kati 5000g kai o farmer sto agorasei den einai ligal??

Δημοσ.

basika den pezei fasi na sto agorasei alla tespa. opoios pantws sxeftetai gia gold as parei 1000g kai einai ok. dld ta lefta gia ta 2 mount kai to riding skill. etsi ki alliws meta to 55 ola ta opla ta kala einai apo drops mono kai to ah einai oligon axristo ....

Δημοσ.

exei orismena alla liga epic to AH pou kati lene.. H' na ksekiniseis allo character kai me polu gold na kaneis power leveling (best armor & weapons apo AH gia to kathe level) oste na deis kai allo character..

Apla ego pistevo xalaei ti diki mas apolafsi, kai tin "k@vla" tou na peftei ena ble item kai na leme "posa na to sprokso tora afto...?"

Δημοσ.

ε ναι αλλα μερικες φορες που εχω δοκιμάσει δεν με εχει αφήσει να το κατεβασω στο παρελθόν, οπότε και δεν πολυασχολούμαι! :D

Το αφήνω στη δουλειά μες το 8ωρό μου να κατέβει!!! :D

Δημοσ.

Αν πηγαίνεις να το κατεβάσεις πρωί πρωί μπορεί να έχει πρόβλημα λόγω big traffic αλλά εγώ που το κατεβάζω συνήθως βράδυ πιάνω 50άρες για τη πλάκα :razz:

Δημοσ.
Αν πηγαίνεις να το κατεβάσεις πρωί πρωί μπορεί να έχει πρόβλημα λόγω big traffic αλλά εγώ που το κατεβάζω συνήθως βράδυ πιάνω 50άρες για τη πλάκα :razz:

Μπα έχω πάψει να ασχολούμαι την πρώτη μέρα του patch.. :P

Πάντα την επόμενη, σημερα το έβαλα το πρωί και βάραγε κόφτες :D :D :D

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα fonts στο παιχνίδι;

Είναι όλα διακεκομένα και σπαστά , σχεδόν δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, αυτό έγινε μετά το patch

Δημοσ.

Εγώ για κάνα 5λεπτο που μπήκα αφού έβαλα το patch δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα, μόνο που πλέον δεν δουλεύει καθόλου το CTmod :-(

Δημοσ.
Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα fonts στο παιχνίδι;

Είναι όλα διακεκομένα και σπαστά ' date=' σχεδόν δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, αυτό έγινε μετά το patch[/quote']

Ναι και ενας φίλος μου που δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ add on.....

Θα τσεκάρω κ εγω σημερα και θα σου πω..........

Αν καταφερω και βγαλω ακρη, εχω 347289498723 add ons....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...