Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

RIP Inscription

Το επάγγελμα τελείωσε :/

Μην τολμήσει κανένας να αγοράσει books of glyph mastery με περισσότερα από 5-10g, θα πρόκειται για την πιο ηλίθια κίνηση ever. Ευτυχώς έχασα μόνο 8k g από τα νέα books.....λέω ευτυχώς γιατί υπήρξαν και μερικοί που χρεοκόπησαν. Θα περιμένω και το icecrown patch πριν το ρίξω αλλά μέχρι τότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου μα καθόλου με το proff. Βλέπω nobles cards για 50-100g και δακρύζω :lol:, το nobles deck μετά βίας θα ξεπερνάει τα 1000g στο επόμενο darkmoon faire.

Ο παπάρας που σκέφτηκε την όλη διαδικασία που δουλεύει το inscription στο 3.1. πρέπει να απολυθεί. Τα glyph recipes θα έπρεπε να ήταν συγκεκριμένα glyph drops από συγκεκριμένα mobs και μάλιστα BOP. Ή έστω daily quest ή έστω discovery με μεγαλύτερο cooldown από το northrend research αν ήθελαν να διατηρήσουν το rarity στα glyphs. Σε καμία περίπτωση όμως όπως δουλεύει τώρα. FAIL απλά!!!!!! Μοναδικοί κερδισμένοι οι scribes που δεν ασχολήθηκαν στο ελάχιστο με τα νέα glphs και όσοι αγόρασαν b00ks την πρώτη μέρα που το drop ήταν τραγικό. Όλοι οι άλλοι απλά χαμένοι.......

Ελπίζω οι προβλέψεις σου για nobles να επαληθευτούν, καθώς δεν προτίθεμαι να δώσω 9k για ένα trinket όσο φοβερό κι αν είναι. Ειδικά τώρα με το dual, χρειάζεσαι 2 trinkets, ένα για κάθε specc, οπότε 18k? WTF?

Για το book of glyph mastery, μάζεψα ένα στο CoS και μιας και δεν ήξερα πόσο πωλείται το χάρισα σε έναν DK inscriptionist που ήταν στο group :cry:

Τεσπα, τουλάχιστον δεν μου κόλλησε η ρετσινιά του ninja :P

Χρειάζομαι λίγη βοήθεια με το prot spec για tanking. Ενώ έχω 535 dfnse που είναι αρκετό για τα HCs και έχω το απαραίτητο gear, τρώω πολλά crits και οι healers χαροπαλεύουν να με κρατήσουν ζωντανό χωρίς να τα καταφέρνουν πάντα. Τώρα έβαλα gems για stamina, που βοηθούν στο avoidance και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναδοκιμάσω, αλλά η πρώτη προσπάθεια ήταν τραυματική και η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλοξενερώσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποιος που δεν έχει ιδέα πως κινείται η αγορά ναι θα θεωρεί τα 9k g υπερβολικά. Κάτσε και σκέψου πως βγαίνουν οι κάρτες και μετά πες μου αν τα 9k g είναι πολλά ή όχι. Trust meh είναι πολύ λίγα. Αλλά ως γνωστών η αγορά υπακούει στους νόμους τις προσφοράς και της ζήτησης so......και δυστυχώς στην οικονομία του wow δεν θεωρείτε ως δεδομένος ο ορθολογικός πωλητής.

Με το σύστημα των glyphs τα βάζω και με την blizz, για το γαμημένο hotfix στο droprate των books, που ξέσκισε όλους όσους επένδυσαν χρήμα τις πρώτες μέρες αλλά και εμένα που μπήκα στο τρυπάκι χωρίς σωστή έρευνα αγοράς να εισέλθω (ευτυχώς όχι άκρως επιθετικά) σε μια αβέβαιη αγορά. Είναι εντελώς gambling η όλη υπόθεση του inscription. Και όχι και τίποτε άλλο αλλά χρειάζομαι τρελά χρήματα δεδομένου ότι η guild bank χρεοκόπησε από τα repairs τις πρώτες ημέρες και έχουμε ακόμα 7bosses για clear χωριά τα hard mods όταν έρθει η ώρα τους. Average 400g/day χώρια τα consumables και πως να μαζέψεις φράγκα όταν όλες οι ώρες που παίζεις αφορούν raids. Πάει στο διάολο έχω 20k gold, την βγάζω ακόμα αναρωτιέμαι τα άλλα guild members με 1k gold πως θα αντεπεξέλθουν στα runs από εδώ και πέρα.......

Κάποιος που δεν έχει ιδέα πως κινείται η αγορά ναι θα θεωρεί τα 9k g υπερβολικά. Κάτσε και σκέψου πως βγαίνουν οι κάρτες και μετά πες μου αν τα 9k g είναι πολλά ή όχι. Trust meh είναι πολύ λίγα. Αλλά ως γνωστών η αγορά υπακούει στους νόμους τις προσφοράς και της ζήτησης so......και δυστυχώς στην οικονομία του wow δεν θεωρείτε ως δεδομένος ο ορθολογικός πωλητής.

Με το σύστημα των glyphs τα βάζω και με την blizz, για το γαμημένο hotfix στο droprate των books, που ξέσκισε όλους όσους επένδυσαν χρήμα τις πρώτες μέρες αλλά και εμένα που μπήκα στο τρυπάκι χωρίς σωστή έρευνα αγοράς να εισέλθω (ευτυχώς όχι άκρως επιθετικά) σε μια αβέβαιη αγορά. Είναι εντελώς gambling η όλη υπόθεση του inscription.

Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν οι κάρτες, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ήθελα πρώτα να φτιάξω gear για το prot spec και όλα μου τα λεφτά πήγαν για gems και enchants, ενώ ξόδεψα και πολύ χρόνο να διαβάζω tactics για tanking, οπότε που χρόνος για τις cards...

Οι nobles είναι ο επόμενος στόχος, αλλά αυτό το trinket τόσο πολύ μαμεί πια? :P

χοχοχο,

έχετε 20κ gold και στενοχωριέστε . Τι να πουμε εμείς οι casual που μόλις φτάνουμε το 1κ και είμαστε και ευχαριστημένοι .

Btw , επειδή σταμάτησα τον casual hunter μου , και ξαναγύρισα στον (επίσης casual) shadow priest μου , τι είναι αυτά που έμαθα , το spell rotation λέει άλλαξε , και τώρα προηγείται το ΜΒ και μετά Dp-plague -και τελευταίο το VT , γιατί εγώ αλλιώς τα είχα αφήσει στην ΤBC εποχή . Το Death λέει δεν είναι άλλο τόσο χρήσιμο και σούπερ , ενώ το MF θερίζει ? (γιατί προκάρει με crit , όσο σπελλάρεις ) , ωραία πράματα .

Καμμιά συμβουλή κανένας για spell rotation

Οι casuals δεν χρειάζονται λεφτά.......Oι raiders από την άλλη χρειάζονται τα κέρατα τους. Έχω 20k τώρα ναι, σε δυο εβδομάδες αν έχω 1k ευχαριστημένος θα μαι.

χοχοχο,

έχετε 20κ gold και στενοχωριέστε . Τι να πουμε εμείς οι casual που μόλις φτάνουμε το 1κ και είμαστε και ευχαριστημένοι .

+ όσο δεν πάει

Για το epic mount μου βγήκε ο λώκος και κόστιζε 6K και μετά δεν είχα ούτε για repairs...

Γι' αυτό λέω ότι 9K μου ακούγονται πάρα πολλά...

Έχω βαρεθεί να farmαρω saronites και πάνω από 35 στο AH δεν τα αγοράζει κανείς...

Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν οι κάρτες

Όλες οι κάρτες φτιάχνονται με το ίδιο spell.

Υπάρχουν 4 decks που φτιάχνεις με το συγκεκριμένο spell ήτοι 32 κάρτες.

Τα 3 decks είναι μέτρια πωλούνται κάτω του κόστους aka 24/32 κάρτες έχεις χασούρα.

Για να φτιάξεις μια κάρτα χρειάζεσαι average 8 stakcs από herbs. Στην καλύτερη των περιπτώσεων με 30g/stack=240g +3 eternal life= 270-280g κόστος για κάθε κάρτα.

Έχεις 0,25 πιθανότητα να βγάλεις κέρδος από την κάρτα και 0,75 να χάσεις τα χρήματα που επένδυσες.

Όταν λοιπόν αγοράζεις μια noble κάρτα σε τιμή κατά πολύ υψηλότερη από αυτήν των απαιτούμενων mats για την κατασκευή της, είναι γιατί στην τελική τιμή ενσωματώνεται το ποσοστό κινδύνου του scribe από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Πες μου τώρα πόσο κοστολογείς ένα nobles deck?

Πριν το 3.1. το nobles deck ήταν το καλύτερο trinket ingame για πολλά classes (και θα εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για αρκετό καιρό ακόμα) παρόλο που το ilevel του ήταν 200.

Και ξανά πίσω στα gold. Πείτε μου τι repairs πληρώνεται στα HK? 1-2g? 4 HK έτρεξα το Σαββάτο και πλήρωσα λιγότερο από 5g repairs και δεν usαρα ούτε ένα consumable.

Πάμε στην ulduar. 6 ώρες raid=6flasks+pot/try+ food/fight+repairs/try. 30k g είχε η gbank όταν ξεκινήσαμε και τώρα έχει 470g μετά από 3 raids :lol:. Μέσος όρος 1k g repairs για κάθε raider ήτοι 333,3g/run+consumables=600g/raid αν υποθέσουμε ότι κάποιος τα αγοράζει από το AH (που είναι και η πλειονότητα των raiders λόγο έλλειψης χρόνου για άλλες δραστηριότητες). Και αυτά σε guild με 7 μόνο bosses down........μένουν άλλα 7+hard mods. Ακόμα πιστεύετε ότι 20k g είναι πολλά :lol: δεδομένου ότι δεν θα φαρμάρω τουλάχιστον μέχρι να τα τελειώσουμε όλα (και να ήθελα δεν προλαβαίνω :P) ?

Zfour, Chrisx πως πάει το inscription στους server σας!!!!

WTB[xvipes] online να κάνουμε καμιά μόντα να πουλάω glyphs στους hordάδες να ανακάμψω :lol:. Έλα έλα και θα σου δίνω και το 40% των εσόδων \0/

Πρόσεχε τι λες γιατί αυτές τις μέρες θα ανανεώσω να δω και εγώ το ulduar... άσε που 40% είναι καλό ποσοστό :P

btw άκουσα ότι tailor είναι το καλύτερο prof για pve.

Έλα εσύ και θα τα κανονίσουμε. Να κάνουμε abuse λίγο τα ΑΗ μας ανάλογα τις ανάγκες horde/alliance να βγάλουμε κανένα extra τάλαρο.

Όταν ανανεώσεις και σε περίπτωση που specάρεις fire, έχω το living bomb glyph (2 alliance scribes μέχρι ώρας το φτιάχνουν - ο ένας εγώ - no idea για horde) να στο βάλω neutral ah να το πάρεις τσαμπέ :P.

Tailoring πέφτουν epic recipes από ulduar. ΒOE τόσο οι recipes όσο και τα items αλλά χρειάζονται 6 drop item από τα bosses (100% drop rate από όλα τα bosses heroic mode). Βuffαρίστικαν και τα cape enchants που κάνουν οι tailors.

Όλες οι κάρτες φτιάχνονται με το ίδιο spell.

Υπάρχουν 4 decks που φτιάχνεις με το συγκεκριμένο spell ήτοι 32 κάρτες.

Τα 3 decks είναι μέτρια πωλούνται κάτω του κόστους aka 24/32 κάρτες έχεις χασούρα.

Για να φτιάξεις μια κάρτα χρειάζεσαι average 8 stakcs από herbs. Στην καλύτερη των περιπτώσεων με 30g/stack=240g +3 eternal life= 270-280g κόστος για κάθε κάρτα.

Έχεις 0,25 πιθανότητα να βγάλεις κέρδος από την κάρτα και 0,75 να χάσεις τα χρήματα που επένδυσες.

Όταν λοιπόν αγοράζεις μια noble κάρτα σε τιμή κατά πολύ υψηλότερη από αυτήν των απαιτούμενων mats για την κατασκευή της, είναι γιατί στην τελική τιμή ενσωματώνεται το ποσοστό κινδύνου του scribe από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Πες μου τώρα πόσο κοστολογείς ένα nobles deck?

Mastercard, ήτοι αξία ανεκτίμητη :lol::P

Έτσι όπως το περιγράφεις, ναι, έχεις δίκαιο, σου βγαίνει κι εσένα ο λώκος στα herbs.

Το θέμα είναι αν πραγματικά αξίζει ένα trinket τόσα λεφτά, όσο καλό κι αν είναι... ;)

Πριν το 3.1. το nobles deck ήταν το καλύτερο trinket ingame για πολλά classes (και θα εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για αρκετό καιρό ακόμα) παρόλο που το ilevel του ήταν 200.

Μπορείς να με αποκαλέσεις noob, μπορείς να με αποκαλέσεις carebear ή όπως αλλιώς θέλεις, αλλά plz εξηγησέ μου τι το τόσο φοβερό κάνει αυτό το trinket? Ανεβάζει κάποια stats για 15 secs με cd 45 secs απ' ότι διάβασα, αλλά έναν prot Pala σε τι θα τον βοηθούσε?

Και ξανά πίσω στα gold. Πείτε μου τι repairs πληρώνεται στα HK? 1-2g? 4 HK έτρεξα το Σαββάτο και πλήρωσα λιγότερο από 5g repairs και δεν usαρα ούτε ένα consumable.

Εγώ που ξεκίνησα να tankarω Old Kindom HC χθες, πλήρωσα 95 g σε repairs... :-( :mad:

Αλλά επειδή πρέπει να μάθω, πηγαίναμε ξανά και ξανά... Μέχρι να μάθω θα φάω αρκετά g σε repairs αν και πρέπει να βρω το λόγο που τρώω τόσα crits, όπως προανέφερα.

Γενικά, ως DPS δεν πληρώνω φράγκο στα HCs για repairs, για tank όμως ξέρεις καλά ότι είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα... ;)

Έλα εσύ και θα τα κανονίσουμε. Να κάνουμε abuse λίγο τα ΑΗ μας ανάλογα τις ανάγκες horde/alliance να βγάλουμε κανένα extra τάλαρο.

Αυτό πάλι πώς γίνεται? Γίνεται να βάλεις auctionings σε ΑΗ των Hordes?

Και μιας και μιλάτε για inscription δείτε τι έκανε ένα member από την guild.

Το βάζω σαν spoiler μιας και είναι ψιλομεγάλο :-D

So for the last few days I've been preparing, as I posted in the other thread, for the patch.

Ames and a few others were interested in my little pet project, or, more appropriately put. Rather large gamble.

Starting Gold: 53.7k

Aim: Milk 3.1 for as much as humanly possible.

Started on Sunday night, by buying out the Auction House several times over hours in preparation, then milling/inking with the results.

Listed up the Glyphs I had then and there on the Auction House, rebuying the cheaper ones that will sell well. Listed them on the Auction House in order to store them (not mailing to an alt, and not enough bagspace):

http://i122.photobucket.com/albums/o259/bazd54/Warcraft/Auctions.jpg

They were listed on Sunday for 48 hours, all at 50g. A few sold, not many (understandably). All of them finished earlier tonight, so I had around 1250 mails when I logged in.

Went back through, re-listing them and buying anything cheaper than 50 gold buyout, and then listing all the glyphs at 35g starting, 50g buyout.

Racing against time, as I was at on around 1600-1700 Glyphs at the time (with reselling the cheaper ones), and Auctioneer/Postal were being slow.

It hit 02:48. 12 minutes. Still have 300+ mails in the mailbox at this point, including 30-50 Darkmoon Faire Cards (5-6 Nobles, low priority for the patch) and various other bits.

Main competition will be those people who overlooked the announcement yesterday that the patch was coming, and thus - hadn't stocked up on Inscription mats due to me keeping the AH fairly dry for a couple of days. What was needed now was...

to clear the Auction of Herbs. ;D

Ames and Mai helped me immensely by advertising in trade about glyph prices going up after maintenance finished, as a result a fair few people rush-purchased their Glyphs:

http://i122.photobucket.com/albums/o259/bazd54/Warcraft/AuctionSales.jpg

End Result as the realms went down was:

http://i122.photobucket.com/albums/o259/bazd54/Warcraft/AuctionTotal.jpg

I suspect I still have 300-400 mails in my mailbox, due to it only showing the top 50. Sadly the Herbs I had went to the front of my mailbox rather than the back. ( ???), so I'll list those up if the realms come up in time tomorrow.

Current Gold: 27,474 gold

Current Profit: -25,500 gold (roughly)

I'll keep it updated for those that are interested. Many of you won't be, but a few people expressed a comical interest last night.

If it doesn't work out, then I'll laugh and start again from scratch. Could well go horribly wrong, and if it does, well... T'is only internet pixels.

So for the last few days I've been preparing, as I posted in the other thread, for the patch.

Ames and a few others were interested in my little pet project, or, more appropriately put. Rather large gamble.

Started on Sunday night, by buying out the Auction House several times over hours in preparation, then milling/inking with the results.

Listed up the Glyphs I had then and there on the Auction House, rebuying the cheaper ones that will sell well. Listed them on the Auction House in order to store them (not mailing to an alt, and not enough bagspace):

They were listed on Sunday for 48 hours, all at 50g. A few sold, not many (understandably). All of them finished earlier tonight, so I had around 1250 mails when I logged in.

Went back through, re-listing them and buying anything cheaper than 50 gold buyout, and then listing all the glyphs at 35g starting, 50g buyout.

Racing against time, as I was at on around 1600-1700 Glyphs at the time (with reselling the cheaper ones), and Auctioneer/Postal were being slow.

It hit 02:48. 12 minutes. Still have 300+ mails in the mailbox at this point, including 30-50 Darkmoon Faire Cards (5-6 Nobles, low priority for the patch) and various other bits.

Main competition will be those people who overlooked the announcement yesterday that the patch was coming, and thus - hadn't stocked up on Inscription mats due to me keeping the AH fairly dry for a couple of days. What was needed now was...

Ames and Mai helped me immensely by advertising in trade about glyph prices going up after maintenance finished, as a result a fair few people rush-purchased their Glyphs:

I suspect I still have 300-400 mails in my mailbox, due to it only showing the top 50. Sadly the Herbs I had went to the front of my mailbox rather than the back. ( ???), so I'll list those up if the realms come up in time tomorrow.

I'll keep it updated for those that are interested. Many of you won't be, but a few people expressed a comical interest last night.

If it doesn't work out, then I'll laugh and start again from scratch. Could well go horribly wrong, and if it does, well... T'is only internet pixels.

Μπορεί κάποιος να μου πει, ποια addons ξεχωρίζει από αυτά που χρησιμοποιεί ο τύπος? Ειδικά αυτό με το inventory, που τα ταξινομεί κατά είδος σαν την guild vault, μαμεί...

Γενικά, όλο του το interface να δείχνει τόσο προσεγμένο και καθαρό... ;)

Ας τον σταματήσει κάποιος!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...