Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια μέρα χαμένη αυτό έχω να πω μόνο. Η blizzard απαράδεκτη (extended maintenace σε μας και το guild κλειδωμένο για 2 ώρες στο VOA - μιας και είχαμε την φαεινή ιδέα να πάμε όταν πήραμε την wg, την στιγμή που η ulduar έτρεχε κανονικά και η οποία δεν επηρεάστηκε καθόλου από το προβλήμα στο Voa), οι subs στο guild απαράδεκτοι (θυμάμαι τι tanks είχαμε στις αρχές και δακρύζω), οι holy paladins ανίκανοι (δεν μπορούσαν να κρατήσουν ένα MT στον Ignis με της παναγιάς τα hot επάνω, ΑΧΡΗΣΤΟΙ) και το dps wtf ανίκανο να ρίξει τα overcharged adds intime στο VOA (2 tries κάναμε γιατί μετά κολλήσαμε μέσα).

Τώρα δοκιμάζουν 10man μετά από μια εξαντλητική μέρα, στις 2 το πρωί.........Από τα tanks με τα οποία ξεκινήσαμε ένα μας έχει μείνει, τα υπόλοιπα είναι καινούργια, οι holy paladins....ο ένας ήταν friend μέχρι πριν λίγο καιρό, ουσιαστικά τα βρήκε όλα έτοιμα μιας και του κάναμε gear up και ο άλλος είναι άλλη :lol: γκόμενα ενός παιδιού από το guild και ok δεν έχω απαιτήσεις από γυναίκα που ανακάλυψε το gaming και το wow εξαιτίας της σχέσης :P.

Και όλα αυτά σε ένα guild που ονειρευόταν server firsts :lol:. Δεν ξέρω τι ήμασταν τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη του 2008, αλλά με τόσες απουσίες από το βασικό line up και τόσους αναξιόπιστους και μη ψημένους αντικαταστάτες καλό θα ήταν να αρχίσουν να συνειδητοποιούν την πραγματικότητα.

Moar

QQ

αύριο

Καληνύχτα

Ο Μάρθα Bούρτσης του topic :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεχρι και το πρωτο boss ειναι αρκετα ευκολο θα ελεγα. Αμεσως αφου το ριξεις(αμεσως ομως) αρχιζει και δυσκολευει.

chill Το νεο PoH system ΣΠΕΡΝΕΙ!!

Δηλαδη αν εξαιρεσεις τα οποια mana regen προβληματα(που δεν ειχα με το φτωχο πλεον 656 mana regen μου) κατα τα αλλα μιλαμε για sex.

Απιστευτο boostarisma :D

Γενικα το rampage group θα ειχε maintenace χτες. Μπηκα κατα τις 21.30 και ουτε τα spec μου δεν εχω φτιαξει ακομα....QQ.

Χαμος με τα glyphs στο ΑΗ. Ουτε καν ξερω τι εδωσα. Ταμειο μονο απο glyphs κοντα στα 10k. Μια χαρα! Αντε σημερα να φτιαξω specs κλπ....ειχα γκρινια χτες και το εκλεισα νωρις...03.00...:P

Ιδιαίτερα δύσκολο δεν είναι. Μου θυμίζει κάτι απο ΤΚ/SSC. Δηλαδή πρέπει να έχεις και λίγο το νου σου, δεν είναι απλά pew pew.

Πάντως σταθερή στις αξίες της η Blizz. Όλα πάνε χάλια την 1η ημέρα του patch. Ατελείωτα bugs (το μισο raid δεν μπορούσε να ξαναμπεί στο instance), servers down σε τυχαίες στιγμές, κτλ....

Εγώ θα τα πάρω λίγο ανάποδα. Το νέο boss στο VoA δεν το έχει βγάλει κανείς μέχρι τώρα, τουλάχιστον από αυτούς που μιλάω.

4 ώρες το πάλευαν οι περισσότεροι χθες το βράδυ και στο τέλος το παράτησαν...

Είπαμε ότι ήταν εύκολο, αλλά αυτοί το έκαναν αδύνατο...

Για κάποιο λόγο χθες όλο το WG ήταν γεμάτο από titaniums... Μέσα σε 1 ώρα πρέπει να μάζεψα ores για 60 titanium bars συνολικά. Απίστευτα πράγματα...

Πολύ καλή φάση το CD του HS σε 30 λεπτά από 1 ώρα. :-D

Μας ξετίναξε η Blizz με το reset των talents που έκανε. Έχασε η μάνα το παιδί κανονικά χθες το βράδυ...

Απαράδεκτη γενικά η Blizz. Μπαίνω μετά από 5 discs συνεχόμενα, πάω και αγοράζω dual spec και πέφτει ο realm. :-(

Βγάζει ανακοίνωση ότι θα έχει extended maintenance από 17.30-18.30 (Paris time) περιμένω κι εγώ να πάει 19.30 (Athens time) να παίξω και στις 19.40 αλλάζει την ανακοίνωση και την κάνει "extended maintenance from 17.30 to 19.30 (Paris time)...:mad:

Ο νέος βασιλιάς των BGs είναι ο Warlock. Ο retri χθες πέθανε, αν και όσοι ξέραμε να PvPάρουμε, κάπως την παλεύαμε, αλλά το γεγονός ότι ο lock δεν nurfαρίστηκε καθόλου είναι τραγικό. Έδωσαν ranged attack στον Pala και μας πήραν το dmg... Απλά τραγικοί. Να το χέσω το ranged dmg, όταν για να κατεβάσω μάγο πρέπει να τρέχω δεξιά αριστερά σαν το βλάκα...

Το καινουριο content ειναι πραγματικά αστείο. Αν δεν ειχαμε server crashes καθε 10 λεπτα θα είχαμε καθαρίσει μέχρι general χτες άνετα.

Για να υποστηρίξουμε και την blizzard λίγο πάντως, χτες έξω από την Ulduar ήταν ο κάθε πικραμένος που ήθελε να δει πως είναι μέσα. Μιλάμε για άτομα που δεν είχαν καν gear απο heroics και έμπαιναν και wipe-αραν στο FL. Ε πως να μην κρασάρουν οι servers.

Κρατάω μια πισινή για τον Yogiee, αλλά φαίνεται για clear σε 1-2 raids ακόμα η Ulduar, αν ο server δεν μας σπάσει τα νεύρα.

Δεν παλεύεται το wow παιδιά. Μακριά όσοι μπορείται...Κάψιμο...Ασχοληθείτε με κάτι άλλο...

Παν μέτρον άριστον αδερφέ.

Αν δεν μπορείς να το τηρήσεις, μείνε μακρυά από τα πάντα, όχι μόνο από το WoW. ;)

Ο νέος βασιλιάς των BGs είναι ο Warlock. Ο retri χθες πέθανε, αν και όσοι ξέραμε να PvPάρουμε, κάπως την παλεύαμε, αλλά το γεγονός ότι ο lock δεν nurfαρίστηκε καθόλου είναι τραγικό. Έδωσαν ranged attack στον Pala και μας πήραν το dmg... Απλά τραγικοί. Να το χέσω το ranged dmg, όταν για να κατεβάσω μάγο πρέπει να τρέχω δεξιά αριστερά σαν το βλάκα...

Άσε τους lock, το WOTLK δεν είναι το patch μας.

Έχω πάει Lock, DK, Druid, Shaman στα 80 επειδή δεν μου πάει καρδιά να παίξω Lock main πια. Θα έρθει το επόμενο xp και θα έχω 20 χαρακτήρες στα 80, 10 horde 10 alliance :-)

Τι άλλο να κάνεις χωρίς guild. BG δεν έχει νόημα πλέον, τίποτα δεν μπορείς να πάρεις. Arena σιχαίνομαι και θέλει να βρεις και άλλον 1-2 που να νιώθει. PUG θεωρώ χάσιμο χρόνου. Οπότε welcome to World of Altcraft. Στα 80 ο χαρακτήρας, μπλε crafted pvp set και κανέναν weapon crafted αν υπάρχει και πάμε φτου και απ' την αρχή :-)

Άσε τους lock, το WOTLK δεν είναι το patch μας.

Έχω πάει Lock, DK, Druid, Shaman στα 80 επειδή δεν μου πάει καρδιά να παίξω Lock main πια. Θα έρθει το επόμενο xp και θα έχω 20 χαρακτήρες στα 80, 10 horde 10 alliance :-)

Τι άλλο να κάνεις χωρίς guild. BG δεν έχει νόημα πλέον, τίποτα δεν μπορείς να πάρεις. Arena σιχαίνομαι και θέλει να βρεις και άλλον 1-2 που να νιώθει. PUG θεωρώ χάσιμο χρόνου. Οπότε welcome to World of Altcraft. Στα 80 ο χαρακτήρας, μπλε crafted pvp set και κανέναν weapon crafted αν υπάρχει και πάμε φτου και απ' την αρχή :-)

Και ερχομαι εγω ο αδαης και ρωταω, γιατι το παιζεις ακομα τοτε? Ειπες τους λογους για τους οποιους παρατησα το παιχνιδι δηλαδη το εντελος αστειο PvP του. Απο που να το πιασω δεν ξερω για να αρχισω να εξηγω ποσο χαλια ειναι.

Και ξαναματαρωταω, γιατι πληρωνεις ακομα γι αυτη τη μπουρδα? :confused:

κάτι άσχετο,

το σύστημα μου είναι:

ASUS P5K Deluxe Wifi/AP

Core 2 Duo E6750 @ 2.66Ghz

2GB RAM @ 1066

ATi RADEON HD2600 Pro 512MB RAM

θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικώ γιατί αν έχω τα γραφικά στο High,παίζω με 15-20fps.

Ποια κάρτα μου προτείνετε ? Προτίμηση κόστος very MAX 150 euros

Είμαι ο μόνος που του άρεσε το νέο patch? Καταρχας έλυσε το πρόβλημα του Lag μου.Δεύτερον το LFG εγινε μαματο.Ο δρουιδης με τον οποιον παιζω owns..τι αλλο να θελήσω?

P.S πηρα τον Frosty.

Είμαι ο μόνος που του άρεσε το νέο patch? Καταρχας έλυσε το πρόβλημα του Lag μου.Δεύτερον το LFG εγινε μαματο.Ο δρουιδης με τον οποιον παιζω owns..τι αλλο να θελήσω?

P.S πηρα τον Frosty.

Μαλλον δεν περιμενεις πολλα απο τον druid σου και εμφανως δεν ασχολεισαι με PvP καθολου γι αυτο σου αρεσει.

Μαλλον δεν περιμενεις πολλα απο τον druid σου και εμφανως δεν ασχολεισαι με PvP καθολου γι αυτο σου αρεσει.

Ξεχασα να πω οτι δεν 80 αλλα 46(just dinged),διοτι το acc ειναι προσφατα ανοιγμενο.Παντώς γενικα το Patch μου φενεται ωραιο.Ισως στα 80 lvl να υπάρχουν τεραστιες διαφορες.(μην με θεωρειται noobaki εχω αρκετη εμπειρια,απο το account του αδελφου στο οποιο είχα φτασει 70 μεχρι,που βγηκε το wotlk και ανοιξα αcc μέσα μαρτιου.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...