ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 γραφειο ωρα 2:45 ..... εβαλα να κατεβει το patch στις 10 το πρωι .... εφυγα πηγα σε πελατες γυρισα μεσα στην τρελλη χαρα να μπω να χαζεψω λιγο με το 3.1 και εχει ωρα εναρξης των server 3 paris time .... FFS Καλο βραδυ δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 γραφειο ωρα 2:45 ..... εβαλα να κατεβει το patch στις 10 το πρωι .... εφυγα πηγα σε πελατες γυρισα μεσα στην τρελλη χαρα να μπω να χαζεψω λιγο με το 3.1 και εχει ωρα εναρξης των server 3 paris time .... FFS Δηλαδή στις 4 local time ανοίγουν ε? Ευτυχώς που δεν δουλεύω απόγευμα Ikaruga και Sorath, tx για τις info περί respec. Μόλις διάβασα στο insider ότι μάλλον οι Prot Palas θα είναι οι νέοι θεριστές στα BGs, παραγκωνίζοντας έτσι τους Retri... Μάλλον η Blizz διαπίστωσε τη μεγάλη έλλειψη tank specced, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να raidάρει ο κοσμάκης και να έχει γεμίσει ο κόσμος Retri μόνο και μόνο για το PvP. (κι εγώ για το PvP παρέμενα Ret) Θα κλαίω και τα g που έσκασα σε enchants και τα gems στο PvP gear... Το μέγεθος του patch το γνωρίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το μέγεθος του patch το γνωρίζουμε? Κοντα στο 1giga (850mb~) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 χμ....κάποιος είχε πει ότι θα το σταματήσει το wow λόγο ότι πανρευοταν και δεν ήταν πια για τέτοια, πούλαγε τον λογαριασμό του, οτι του φάνηκε λαλακία το WOTLK κλπ κλπ..και περιμένει first in line το νεο patch!..δεν θυμάμαι όμως....ποιός..... αχχααχχαχαχααχχα εισαι οργιο μεγαλο !!! χαχαχαχαχαχαχαχα Παντως δεν παιζω πολυ 2-3 ωρες / βδομαδα παιζω ρε ενταξει δεν ειναι οπως pro wrath η κατασταση μου . Ασε που εμεινε 1 μηνας για τον γαμο οποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κοντα στο 1giga (850mb~) Μας πέδηξες Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 αχχααχχαχαχααχχα εισαι οργιο μεγαλο !!! χαχαχαχαχαχαχαχα Παντως δεν παιζω πολυ 2-3 ωρες / βδομαδα παιζω ρε ενταξει δεν ειναι οπως pro wrath η κατασταση μου . Ασε που εμεινε 1 μηνας για τον γαμο οποτε.... χεχεχε...και εγω παθών εδω. Ξέρω ξέρω. Με δυο παιδιά και μου είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω guilds για raid κλπ. HC's με την άνεση μου βέβαια pugs πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 χεχεχε...και εγω παθών εδω. Ξέρω ξέρω. Με δυο παιδιά και μου είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω guilds για raid κλπ. HC's με την άνεση μου βέβαια pugs πάντα. Στο πολυ χαλαρο και ηρεμο . Κανα hc κανα bg κανα quest Και τουμπαλιν μεχρι να γυρισει η κυρα απο την δουλεια οταν δουλευει απογευματα επειδη εγω σχολαω 4:30 και αυτη 9 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ώρα 16:24 και δεν μου εμφάνιζει @ realm list τον Karahzan....grgrggrgrggr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ώρα 16:24 και δεν μου εμφάνιζει @ realm list τον Karahzan....grgrggrgrggr Ειπαμε καλο βραδυ Δεν ειναι και Εγγλεζοι οι ανθρωποι. Λιγο υπομονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ξεκινήσαμε..... προς το 1ο boss πεθάναμε μερικοί που είχαμε siege vehicles από bug.....πέσαμε κάτω από το instance. Χάσαμε και 7 άτομα από dc's και δεν τους ξαναείδαμε. Ουσιαστικά δηλαδή πρώτο try με 14 άτομα \0/Το κλειστό beta testing τους μάρανε. Πάμε 2 try όσοι είχαμε απομείνει, αφού διαβάσαμε τι δεν έπρεπε να κάνουμε για να αποφύγουμε το bug και ο server κάτω για extend maintenace Ωραία πράγματα Το ready when its done, το πολυδιαφημιζόμενο moto της blizz δεν φαίνεται να ισχύει για το world of warcraft. Αηδίασα με το που είδα vehicles, πραγματικά δηλαδή, ας το έκαναν optional όσοι παίζουμε xclass παίζουμε για το xclass και όχι για το xμηχανάκι/tank/siege weapon......... Ο Chill παραμένει πιστός στην λατρεμένη του συνήθεια το QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ Και μόλις άρχισα \0/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Καλή αρχή....10 wipes @ VoA (2nd Boss) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ο Chill παραμένει πιστός στην λατρεμένη του συνήθεια το QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ Και μόλις άρχισα \0/ χαχα <3 Πάντως με τον retri σπέρνω τρόμο exorcism ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν δεν είχε τα bugs πως θα χαρακτηρίζατε το ulduar από άποψη δυσκολίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αυτή η εταιρεία , τοχουμε ξαναπεί , τεχνικά είναι ένα μεγάλο μηδενικό . Με τα talents γίνεται χαμός , το τουρναμέντ , μάλλον απευθείνεται σε μικρά παιδ'ακια , που σιγά σιγά φαίνεται ότι γίνονται πλειοψηφία στο παιχνίδι , αλλιώς γιατί να καταναλώσει η blizz τόση φαιά ουσία για μια σαχλαμάρα , το ulduar ποτέεεε δεν θα το δούμεεεεε (άσμα σε παράφραση του "τα κύθηρα ποτέ δεν θα τα δούμε" , χάλια , χάλια χάλια . Αν ήταν να κάνουμε μάχες με αυτοκίνητα , θα παίζαμε need for speed και όχι WoW. Τώρα , ο Yogg Saron με μερσεντές θα έρθει , με τζίπ 4χ4 θα έρθει , θα σας γελάσω . Θα δούμε , καιρός φέρνει τα λάχανα , καιρός τα παραπούλια (ελληνική δημώδης παροιμία ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αν δεν είχε τα bugs πως θα χαρακτηρίζατε το ulduar από άποψη δυσκολίας? Δυσκολο... Ακόμα και τα mobs που κάθονταν στην πύλη πριν το 2ο boss και εκαναν silence ηταν δύσκολα.. Το 1ο με τα αυτοκινητάκια βγήκε με την 1η και εντάξει είχε λιγη πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις