ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εχει ακουσει κανεις τιποτα για τα νεα textures που λενε οτι θα βαλουν για high end συστηματα? Αυτο που το ειδες? Παντως λιγο δυσκολο να ειναι δουλεια της ιδιας της Blizzard αυτο, μαλλον fan made δουλεια μου μυριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πάντως, όντως θα έχει μια νέα επιλογή την οποία την συνιστούν να την ενεργοποιήσετε μόνο σε high-end συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κανένας να κατέβασε το νέο patch να μας πει λεπτομέρειες και εντυπώσεις? Μέγεθος, πόσο απλό είναι το dual specc κλπ. Ποιος περιμένει μέχρι τις 5 για να καεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το dual spec, στην τεστ που το είδα, απλά τα σπάει!! Και είναι τρομερά απλό. Μπορώ να πω οτι πιο πολύ για αυτό ανυπομονούσα παρά για το Ulduar. Πλέον στην ταμπέλα talents, έχεις δύο κουμπάκια αριστερά που λένε Primary & Secondary Spec. Εκεί επιλέγεις ποιό θες, και πάνω υπάρχει ένα κουμπί που στο ενεργοποιεί. Το καλό είναι οτι μπορείς να το κάνεις όπου θες, εκτός κι αν είσαι in combat και στο preparing time των BG/Arena. Στο ίδιο tab φαίνονται και τα glyphs, και αλλάζουν ανάλογα με το spec που ένεργοποιείς. Το καλύτερο είναι οτι ακόμα και οι μπαρες αλλάζουν, οπότε δεν χρειάζεται κάθε φορά να ξαναφτιάχνεις τα κουμπιά! Απλά τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Νεα για το high resolution texture pack. http://img12.imageshack.us/img12/9827/forms.jpg Μα το Χριστο δεν ξερω τι να κανω πλεον. Μαλλον θα χρειαστω ενα Crossfire η SLI συστημα για να μπορεσω να δω αυτες τις τρελες διαφορες μεταξυ του απλου και high res WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το dual spec δεδομενου οτι εχεις τα gold, απο τι lvl μπορεις να το ενεργοποιησεις? Ειναι μονο για τους 80αρηδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το dual spec δεδομενου οτι εχεις τα gold, απο τι lvl μπορεις να το ενεργοποιησεις?Ειναι μονο για τους 80αρηδες? απο 40lvl και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Nice... WTS 20 Rugged leather 1000g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Nice... WTS 20 Rugged leather 1000g 1000 g? Ε Λ Ε Ο Σ 1500 έχω όλα κι όλα και τα ήθελα για tanking gear... Πάλι θα με φάνε οι γύρες Icecrown για saronites... Κάθε φορά που κάνεις respecc πόσα g κοστίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 1000 g? Ε Λ Ε Ο Σ 1500 έχω όλα κι όλα και τα ήθελα για tanking gear... Πάλι θα με φάνε οι γύρες Icecrown για saronites... Κάθε φορά που κάνεις respecc πόσα g κοστίζει? Μια φορα πληρωνεις και τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μια φορα πληρωνεις και τερμα. Εννοώ, αν θέλω να έχω Prot PvE/Ret PvP και ξαφνικά μου καπνίσει να είμαι Prot PvE/Prot PvP, δεν μπορώ να κάνω respecc? Δεν μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Στο site της Blizz, στα patch notes γράφει οτι πρέπει να είσαι 80lvl για το Dual-Spec Erwdios: Εννοεί οτι μια φορά μαθαίνεις να έχεις 2 specs. Μετά κάνεις respec σε όποιο θες όσες φορές θες. Κάθε φορά που κάνεις respec, ανεβαίνει το κόστος +5gold με max κόστος τα 50g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εννοώ, αν θέλω να έχω Prot PvE/Ret PvP και ξαφνικά μου καπνίσει να είμαι Prot PvE/Prot PvP, δεν μπορώ να κάνω respecc? Δεν μπορεί... Αν δεν κανω λαθος μπορεις να κανεις respec οσες φορες θελεις στα spec που διαλεξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 γραφειο ωρα 2:45 ..... εβαλα να κατεβει το patch στις 10 το πρωι .... εφυγα πηγα σε πελατες γυρισα μεσα στην τρελλη χαρα να μπω να χαζεψω λιγο με το 3.1 και εχει ωρα εναρξης των server 3 paris time .... FFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 χμ....κάποιος είχε πει ότι θα το σταματήσει το wow λόγο ότι πανρευοταν και δεν ήταν πια για τέτοια, πούλαγε τον λογαριασμό του, οτι του φάνηκε λαλακία το WOTLK κλπ κλπ..και περιμένει first in line το νεο patch!..δεν θυμάμαι όμως....ποιός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις