Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν παίζει να πάω shadow, δεν μου αρέσει το dmg.

1 spec : Deep Holy/Disc ----)PvE

2 spec : Deep Disc/Holy ----)PvE

Δεν με εξιτάρει η ιδέα του dmg, το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ εύκολο συγκριτικά με το healing. Ενδεχομένως να φτιάξω και ένα pvp spec στην επόμενη σεζόν αλλά my main concern είναι το pve.

Radiatedsoul, είπα πως κάνει αλλά μετά πρόσθεσα "Θες να δεις το dps μου να γελάς?". Εννοούσα πως ναι μεν έχω offensive spells αλλά είμαι gtp dpser και φυσικά vise versa για τον shadow. Στο παρόν content, ακόμα και χτες που πήγαμε 18 άτομα raid (seriously where is my guild going :S) στα μισά τουλάχιστον bosses έκανα dps. Ηoly smite pew pew :lol:. Όταν έβλεπα βέβαια το recount με έπιαναν τα γέλια :P. Αλλά δεν το σκέφτομαι για shadow ως 2ο spec από την άποψη ότι μπορεί να έκανα το loldmg μου αλλά πέταγα και heals όταν χρειαζόταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να ψωνιστώ και λίγο παραθέτω κάποια quotes που γράψανε στο bb post μου στο guild forum για το dps μου(το πρωην dps έστω :-D )

Come back soon' date=' you need to set a standard for mage dps and without you I fear for the worst. :(

[/quote']

lol :'(

Myself' date=' Joop, and Ish will merge to create a super mage to rival Xvipes Dps!

[/quote']

Ψώνιο mode off

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και είναι απο τα άτομα που θεωρώ ότι είναι overated σα player, το QQ του αυτό είναι spot on:

Quoted by Ming:

Blizzard: Are you done with Rogues in 3.1?

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=8496299587&sid=1

Επεξ/σία από Skia11

Final τελικά έρχεται αύριο, επιβεβαιώθηκε και από blue post.

ΓΑΜΩΤΟ, ούτε δώρα έχω πάρει, ούτε χρόνο έχω για κωλοβάρεμα από πλευράς δουλειάς (αν και κάτι θα κλέψω όπως πάντα xoxo :D).

Τόσο καιρό κράζαμε το ανύπαρκτο content και τώρα που έρχεται αρχίσαμε το QQ..........Ήμαρτον δηλαδή :lol:

Final τελικά έρχεται αύριο, επιβεβαιώθηκε και από blue post.

ΓΑΜΩΤΟ, ούτε δώρα έχω πάρει, ούτε χρόνο έχω για κωλοβάρεμα από πλευράς δουλειάς (αν και κάτι θα κλέψω όπως πάντα xoxo :D).

Τόσο καιρό κράζαμε το ανύπαρκτο content και τώρα που έρχεται αρχίσαμε το QQ..........Ήμαρτον δηλαδή :lol:

:confused:

Oh shit και δεν έχω προλάβει να συμπληρώσω tanking gear set...

Τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος τώρα. :-(

Πάει και το g, θα φύγει σε νέα glyphs...

Ευτυχώς τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψω το Retri tree για PvP.

Εμένα πάντως καλά μου κάθεται, καθώς Πάσχα δουλεύω, οπότε θα καώ λίγο στο WoW αφού από αρνί δεν προβλέπεται... :lol:

Επιτέλους η μέρα ήρθε! θα πάρουμε επιτέλους πίσω το χαμένο 1Κ dps που ψάχναμε τόσοοο καιρό (θα το πάρουμε NOT).

Πέρα απο την πλάκα και τον χαβαλέ έχει τύχει πάρα πολλές φορές να είμαι στην πρώτη θέση και ίσως με διαφορά απο όλους τους άλλους.

Αλλά πάντα μιλάμε για μάχες όπου έτυχε και είχα αυτήν την θέση. Πριν κανά χρόνο όταν ήθελα να παίξω και ήθελα να είμαι πρώτος ήμουν. Τώρα ελπίζω σε μερικά παραπάνω "lucky crits/lucky poison crits" και όλοι οι άλλοι να ψιλό ξύνονται...

Όσο για το θέμα gear μιλάμε για το "θεωρητικά" τέλειο gear με τα καλύτερα pve profs (jc + insc) και έχοντας τα στατιστικά του χαρακτήρα στο ταβάνι. ΌΤΙ μα ΌΤΙ όμως και να γίνει ΟΣΟ και να θέλω αν πούμε ένας ms warrior , surv hunter και εγώ να κάνουμε facerolling στο πληκτρολόγιο επάνω σε όλα τα fights για να δούμε πιος θα βγεί πρώτος (πάντα με το ίδιο gear κτλ κτλ κτλ ) 2/3 φορές θα βγω σίγουρα απο κάτω τους.

Απλά παραπονιόμαστε μιας και ουσιαστικά σε ένα raid σπανιότατα είμαστε χρήσιμοι και κάνουμε κατί και αν μήτι άλλο έστω θα έπρεπε να κάνουμε "θεωρητικά πάντα" το μεγαλύτερο dps από όλα τα άλλα classes, όχι για κανέναν άλλον λόγο, απλά για να έχουμε λόγο ύπαρξης μέσα στο raid.

Στην τελική γιατί να μην πάρει ένας raid leader ένα druid - boomkin / resto spec , shaman - elemental/ench/resto spec όπου θα healarei και τους κόλους του και πια με το dual spec όταν θα χρειαστούνε να κόψει και λίγο (τι λίγο αλλα τέσπα) dps να το κάνει ΑΝ ΟΧΙ τόσο καλά όσο ένα rogue αλλά σχεδόν ισάξια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αλλαγές στους Pala. :-D

Τον βλέπω τον Chill να παρατάει το αρνί και να κράζει την Blizz και τους Pala πάλι, μέχρι τη δευτέρα παρουσία...:lol:

As many of you know the next major content patch will include some very exciting things, such as Ulduar, a new epic raid dungeon, a wealth of new items, and much more. We thought players would especially enjoy reading just a few of the class changes we're currently planning. Please keep in mind, that this list is not at all comprehensive, and more importantly subject to change.

* Blessing of Kings – this spell is now a base ability trainable by all paladins.

* Exorcism – this spell now causes damage to all types of enemy targets. However, it always critical strikes undead or demon targets. This change should make sure paladin damage doesn’t drop when going from Naxxramas to later tiers of content.

* Shield of the Templar now causes your Avenger’s Shield and Shield of the Righteousness to silence targets for 3 sec. The old damage bonus of this talent has been folded into Holy Shield, Avenger’s Shield, and Shield of the Righteousness.

* Ardent Defender, Improved Hammer of Justice, One-Handed Weapon Specialization and more have had their ranks reduced.

* Guarded by the Light – no longer reduces the mana cost of shield spells, but now has a 50/100% chance to refresh Divine Plea duration.

* Judgements of the Just – now also reduces the cooldown of Hammer of Justice by 10/20 seconds and increases the duration of the Seal of Justice stun effect by 0.5/1 second.

Ειδικά οι prot πρέπει να πετάνε τη σκούφια τους τώρα...

Αποκτήσαμε ranged DPS (exorcism) απέναντι σε όλους, επιτέλους!!!! (ήλπιζα ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και το turn evil σε όλους, αλλά τζίφος)

Επεξ/σία από Erwdios

αυτά είναι γνωστά από πριν Erwdios xD Αποκλείεται να μην τα έχει διαβάσει ο chill. Ειδικά με τέτοιο QQ που έριξε στα προηγούμενα posts. Έχω παρκάρει τον pala (71) στο Exodar μπας και ανεβάσω το JC αλλά μου φαίνεται θα τον βγάλω βόλτα αύριο :lol:

Βαριέμαι να ψάχνω τι glyphs να φτιάξω για αύριο:cry:

Πιστεύω πως ένας ποπός έστω και από dranei είναι αρκετός για να μαγνητίσει τους ανθρώπους ώστε να logάρουν :lol:

Chill Presents CoXsutra

Πιο πολύ ώρα έφαγα να βρω το kamasutra παρά να φτιάξω το video :D. And yes i was bored.

Kράξιμο incoming laterz :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...