polaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 lvl 39 gia undead mage...kala ta pao sxetika kai me ti doulia mou...file sarisn de mou dineis ton 60 ari sou fire mage? kai ego apo fire meria eimai loltha yparxei rest day logo tou update? Rest day δε νομίζω, δεν έχει και νόημα..To rest είχε δωθεί παλιότερα λόγω τρελών lags, disconnects etc... Πάντως εγώ δεν βλέπω πουθενά για καινούριο patch, οπότε σίγουρα το 1.8 δεν θα πάει live σήμερα. Καλύτερα, γιατί την προηγούμενη φορά είδα κ έπαθα να φτιάξω τα addons.... Επίσης ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω, για τον rogue που λέει ότι τα items θα έχουν προκαθορισμένο τρόπο για το damage calculation... Εγώ που είμαι με 2 μαχαιράκια τί διαφορά θα δώ...? Τα μαχαίρια μου είναι το ένα 1.5 και το άλλο 1.6 νομίζω, ή 1.4, δεν θυμάμαι καλά.. Αλλά βλέπω ότι είναι προκαθορισμένο στο 1.7. Τί σημαίνει αυτό για μένα?Μεγαλύτερη ή μικρότερη ζημιά από πρίν??? PS: Αυτό καθιστά άσκοπο το φαρμάρισμα του Barman's Shanker...?
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 LOL ρε συ, ξέρεις τι αίμα έχω φτύσει για να τον φτάσω εκεί που είναι? (και δεν μιλάω μόνο για το lvl 60). Αν αποφάσιζα ποτέ να τον δώσω θα πρέπει να ξηλωθεί ο τυχερός που θα τον πάρει :razz:
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ενας φιλος ηρθε και καναμε setup το WOW στο δικο μου pc ...αν φτιαξω account και αγορασω μια καρτα μπορω να μπω να παιξω και εγω με δικο μου λογαριασμο ? η θελει το cd μεσα στο pc ?
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Χρειάζεσαι καινούργιο serial number (κάνε ένα search στο google, πουλάνε σκέτα serial). Τα cd δεν χρειάζεται να είναι μέσα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 που βρισκω serial number ? αν παρω μια καρτα ανανεωσης WoW 2 μηνων δεν μπορω ε ?
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δεν γνωρίζω που τα πουλάνε αλλά κάπου το είχα διαβάσει. Πάντως μην φαντάζεσαι ότι θα σου κοστίσει λιγότερο από το να αγοράσεις το παιχνίδι με τα cd του. 14 Οκτώβρη βγαίνει η νέα φουρνιά.
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 οκ τοτε να περιμενω αλλες 2 μερες υπομονη....thanks
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 http://cgi.ebay.com/WOW-World-of-Warcraft-1000-Gold-Any-US-EU-UK-DE-Server_W0QQitemZ8225608089QQcategoryZ4596QQrdZ1QQcmdZViewItem Αλήθεια γίνεται να σε τσακώσει η Blizzard αν πάρεις έτσι gold?? Γιατί θα έδινα χαλαρά 15 λίρες για 200 gold!! Όχι τίποτ' άλλο αλλά χρωστάω καμιά 100ριά gold και δεν θα με χάλαγε να έχω άλλα τόσα για να περνάω χαλαρά :razz: Απ' ότι κατάλαβα με λίγο ψάξιμο που έκανα, αυτά τα λεφτά στα δίνει κάποιος άλλος character ο οποίος έχει λιώσει το κορμί του για να μαζεύει λεφτά και μετά να τα πουλάει για real money... δεν είναι και άσχημη δουλειά αν το καλοσκεφτείτε :razz:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Πάντως εγώ δεν βλέπω πουθενά για καινούριο patch' date=' οπότε σίγουρα το 1.8 δεν θα πάει live σήμερα. Καλύτερα, γιατί την προηγούμενη φορά είδα κ έπαθα να φτιάξω τα addons...[/quote'] ahahahaha den 3erw ti les alla to evala prin ligo(ase pou apo x8es htan stous US Servers ara htan autonohto oti 8a mpei kai stous EU)...oi servers vevaia einai akoma down logo provlhmatwn...aa kai vghke new Nurfed UI gia 1.8
andrip Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ε λογικά όταν 60αρίσεις για την πλάκα θα τα χεις τα gold, φανταζομαι δηλαδή. Δεν ξέρω μπορεί και να σαι βέβαια 60. Εγω προς το παρών (55) έχω ~350g αλλα μέχρι να μαζέψουμε για το epic mount έχουμε ακόμα. Αυτοί βασικά πρέπει να είναι αρκετοί καμμένοι γιατί ένας μόνος του να έχει μαζέψει τόσο gold χλωμό μου φαίνεται
whiteman7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 denkatalabaino gia poio logo na exeis problima apo blizzard...trade na ginetai basika...ego pantos eimai 39lvl kai exo 109g etsi gia plaka...opote to proto mou mount eukola se ligo lol
whiteman7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ante tora na briskeis ta update ton addons...paidia peste kapoio site na ta katebaso
andrip Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 αναλόγως τι addon έχεις. denkatalabaino gia poio logo na exeis problima apo blizzard...trade na ginetai basika...ego pantos eimai 39lvl kai exo 109g etsi gia plaka...opote to proto mou mount eukola se ligo lol απαγορεύεται απο την blizzard αυτό το πράμα και αν βρουν οτι έχουν γίνει trade μεγάλα ποσά gold σου κλείνουν το account!
Προτεινόμενες αναρτήσεις