chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν διαφωνώ BUT pve wise και τους 3 τους βλέπεις με κιάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Με κατατρόπωσες...γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Noes! ο χαρακτήρας μου έχει ΟΤΙ υπάρχει στο παιχνίδι απο θέμα pve και κατάφερε σε 1 boss να πιάσει πρωτιά και σε άλλα 2 πρώτος με δεύτερος (πάντα για ΝΑΧΧ) μιλάμε. Ο rogue τελικά δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε (ειναι χειρότερα :/ ). Και για να προλάβω αυτούς που θα πούνε την εξυπνάδα τους παίζω τον χαρακτήρα αυτόν 4 χρόνια και γράφω κάθε εβδομάδα ej. Αν δεν κάνουν κάτι τρομερά γρήγορα βλέπω να αφαιρούν το class καλύτερα μιας και δεν θα το παίζει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε retro-doodz σας είπα εγώ το τρελό new? Άραζα με το allianz σε κάτι χόρτα και βαρεθήκαμε και πήγαμε σε ένα τρελό IMBA Instance λιγότερο φρικτό σε γραφικά από όλα τ' άλλα σημεία του Game! AWSUM, NOT? O_O /Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 troll detected τρολ ντιτεκτεντ! (επειδή δεν χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 But but . . . . . . . BUT Wow got gnomes!!! We dont care about graphs Go back to your linAIDS pl0x!!! Υπάρχουν τόσο και τόσοι λόγοι να κράξει κανείς το wow.....και κάποιος διαλέγει τα γραφικά TROLL DETECTED!!!! Και όχι και κανένα όμορφο σαν τον xvipes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε retro-doodz σας είπα εγώ το τρελό new?Άραζα με το allianz σε κάτι χόρτα και ..... /Koritsi_Gia_PC και κάπως έτσι άρχισαν όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 troll detected Στον toufas αυτά.. Εγώ είμαι απλά μια τόσο άσχημη Warlock (με Skills Necromancer), μα ΤΟΣΟ άσχημη που οι Horde δεν μπορούν να με κοιτάξουν για να με κάνουν Target! yarrrrrrrrr skillz.. /Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ο rogue τελικά δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε (ειναι χειρότερα :/ ). Αν δεν κάνουν κάτι τρομερά γρήγορα βλέπω να αφαιρούν το class καλύτερα μιας και δεν θα το παίζει κανείς Τίγκα τα BGs από δαύτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Koritsi_Gia_PC ξεκίνησες το wow ή απλά trollaris(και μας πέρνεις και την δουλειά)? Γιατί αν θέλεις να ξεκινήσεις αντιπαραθέσεις σε αυτό το thread θα σου έλεγα να πας εδώ,έχεις περισσότερες ελπίδες να βρεις το δίκαιο σου p.s epic photo chill χαχααχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Noes! ο χαρακτήρας μου έχει ΟΤΙ υπάρχει στο παιχνίδι απο θέμα pve και κατάφερε σε 1 boss να πιάσει πρωτιά και σε άλλα 2 πρώτος με δεύτερος (πάντα για ΝΑΧΧ) μιλάμε. Ο rogue τελικά δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε (ειναι χειρότερα :/ ). Και για να προλάβω αυτούς που θα πούνε την εξυπνάδα τους παίζω τον χαρακτήρα αυτόν 4 χρόνια και γράφω κάθε εβδομάδα ej. Αν δεν κάνουν κάτι τρομερά γρήγορα βλέπω να αφαιρούν το class καλύτερα μιας και δεν θα το παίζει κανείς Εχεις μπει σε κανενα BG τελευταια? Ολο DKs, rogues k Paladins ειναι γεματα. Γιατι αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Hmmmm DK βλέπεις παντού όχι μόνο στα bgs. Paladins επίσης βλέπεις παντού. Οι καθολικοί έχουν μεγάλη εβδομάδα άρα όλα τα παιδάκια θα έχουν άφθονο χρόνο να logάρουν στον skillpala τους )))) Rogues βρίσκεις στα bg γιατί τρώνε πόρτα από το pve ε.....και κάτι πρέπει να κάνουν Immortal failed άλλη μια φορά :< Αυτή την φορά δεν ξεκίνησε καν μιας και ήμασταν μόλις 17 άτομα. Μέχρι και η πλειοψηφία των officers slackάρει. Άμα το guild όπως είναι τώρα κάνει server first όταν έρθει η ulduar υπόσχομαι να παίξω.........paladin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν έχει μπει σε BG ο νουμπάς και μιλάει.. /Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ε ρε συ chill υπαρχει και κανεις που δε slackαρει αυτο το καιρο? Εμεις εχουμε να μαζεψουμε 25αδα κανα μηνα. Σκεφτομαι και γω να το κοψω μεχρι το ulduar γιατι πλεον μπαινω απο συνηθεια και οχι επειδη το διασκεδαζω. Και φυσικα τις περισοτερες φορες με πιανουν τα διαολια μου μαυτα που ακουω. Σημερα heroic cos tank DK με το μυθικο hp που δε ξεπερνουσε τα... 19κ... Λεω δε μαμιεται, δεν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω και πηγα. Εφυγε 2χιτος(ουτε GS δε προλαβα να κανω) και του εφταιγα εγω. Η που ξερω γω το 10αρι το OS δε το κανουμε με τη guild οποτε το κανω με random οταν βαριεμαι.. Και μαντεψτε.. Τυπακια με μπλεδακια λεγανε να το κανουν με τα 3 δρακακια πανω..ποιο? το sarth3d10.. Οτι ναναι γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε ο revil!!!! Παιζει να ειχε 15χρονια να γραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις