Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 loladin lol.Το παλιο ανεκδοτο ελεγε ποσοι rogue χρειαζονται για να σκοτωσουν εναν paladin? 2-ενας να του επιτεθει κ ενας να τον περιμενει στο IF (τοτε ακομα η horde δεν ειχε loladins). Ναι, το έχω ακούσει ξανά. Τώρα όμως /2 [2.Trade] WTF is going on with Blizz? Y don't they nurf those imba Palas? Και κλάμα τα rogακια που δεν βασιλεύουν πλέον στα Bgs (Retri Pala FTW) και κλάμα οι warriors που πλέον δεν tankαρουν ούτε Dmines. Τι να πω...αφού σας αρέσει αυτό!Δλδ δεν σας πειράζει που όταν κάποιος είναι noob και δεν έχει ιδέα,αν φοράει full epic τότε μπορεί να παίζει ισάξια με έναν που το κατέχει?Γιατι έτσι έχει γίνει το game τώρα.Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια κοπέλα φίλη μου ξεκίνησε το wow στο wotlk με έναν hunter και όταν πήγε 80 κ έτυχε να πάμε μαζί raid έβγαζε παραπάνω dps(pre nerf στους hunter) από εμένα που παίζω το game κάποια χρόνια και λέω wtf πως έμαθε να παίζει τόσο καλά?και έτυχε να δω πως παίζει και είδα ότι κουνιόταν με τα βελάκια του keyboard και στα boss πάταγε " 3 , 4 , 3 , 4 , 3 , 4".Ok αν σας αρέσει αυτό πάσο... Το έγραψα και παραπάνω: Σε αυτό συμφωνούμε εν μέρει. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός στο game πλέον, πρέπει να έχεις πολύ καλό gear και να ξέρεις να rollάρεις τον παίχτη σου άψογα. Μόνο ο συνδυασμός των 2 σε καθιστά ικανό παίχτη. Δηλαδή τι να πούμε και για τους DKs που έχουν κατακλύσει το game κι αν βρούν κανένα παλιό παίχτη απεναντί τους με καλό gear τρέχουν να κρυφτούν. Επίσης να πω ότι αν κάποιος είναι noob δεν έχει 80 χαρακτήρα. Thank God σε 3 μήνες παιχνιδιού ξέρω αρκετά ώστε να μη θεωρούμαι noob, εκτός κι αν για εσάς όποιος παίζει λιγότερο από χρόνο είναι noobας. Εκεί πάω πάσο, αλλά sorry για τη guild μου είμαι από τα καλύτερα DPS και αυτό μετράει για εμένα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 loladin lol.Το παλιο ανεκδοτο ελεγε ποσοι rogue χρειαζονται για να σκοτωσουν εναν paladin? 2-ενας να του επιτεθει κ ενας να τον περιμενει στο IF (τοτε ακομα η horde δεν ειχε loladins). Τι κανει ενας Paladin στην τουαλετα? Holy shit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μάλλον δεν διάβασες τι είπα. Δεν είπα ότι ηταν noob γιατί έπαιζε λίγο καιρό αλλά γιατί είδα πως έπαιζε κ έμεινα μλκς.... Δεν γίνεται να κουνάς τον chars σου μόνο με τα βελάκια(όχι awds)το mouse να το πιάνεις μόνο όταν θές να πάρεις target (ούτε το tab δεν μπορούσε να πατήσει)και τo rotation σου να είναι 3 4 3 4 (που ουσιαστικά πλέον όλοι οι παίχτες 2-3 skills spammaroyn γιατί δεν χρειάζετε κάτι παραπάνω) και να μην θες να λέγεσαι noob.Δλδ αν δεν είναι αυτός noob ποιός είναι? Το gear παλία ερχόταν όταν δεν ήσουν noob και άρα είχες θέση σε μια καλή guild και όχι να είσαι full epic γιατί ήσουν κώλος στα rolls που σου έκατσαν με το pug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν διάβασες τι είπα.Δεν είπα ότι ηταν noob γιατί έπαιζε λίγο καιρό αλλά γιατί είδα πως έπαιζε κ έμεινα μλκς.... Δεν γίνεται να κουνάς τον chars σου μόνο με τα βελάκια(όχι awds)το mouse να το πιάνεις μόνο όταν θές να πάρεις target (ούτε το tab δεν μπορούσε να πατήσει)και τo rotation σου να είναι 3 4 3 4 (που ουσιαστικά πλέον όλοι οι παίχτες 2-3 skills spammaroyn γιατί δεν χρειάζετε κάτι παραπάνω) και να μην θες να λέγεσαι noob.Δλδ αν δεν είναι αυτός noob ποιός είναι? Το gear παλία ερχόταν όταν δεν ήσουν noob και άρα είχες θέση σε μια καλή guild και όχι να είσαι full epic γιατί ήσουν κώλος στα rolls που σου έκατσαν με το pug. Soz, misunderstood. Έχεις δίκαιο, αλλά μακάρι να μπορούσα κι εγώ να παίξω με τα βελάκια αντί για wasd και με το αριστερό να spammάρω 2,3,4. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο στο PvP. Αντιθέτως, τώρα το δεξί πιάνει πάντα ποντίκι και με αυτό spammarω και με το αριστερό wasd και tab, F1 για healing και cleanse. BTW ξέρει κανείς πώς μπορώ να μετακινήσω το bartender? Έχει βγεί στη μέση και λίγο δεξιά και δεν βλέπω καθόλου τι γίνεται... οπότε και το απενεργοποίησα. Τι κανει ενας Paladin στην τουαλετα? Holy shit! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2009 από Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το πιο κραχτο παραδειγμα ειναι οτι μεχρι και το tbc καπου χρησιμευαν τα cc του καθε class. Τωρα το παιχνιδι ειναι απλα tank + aoe. Πως να το πω, στο BF ηταν 2(!!!) mobakia και αν ησουν λοκ επρεπε χωρις να σου πουν να κανεις banish το ενα(ναι τους δαιμονες λεω που μοιαζουν με το felguard-θυμαμαι δεν ειχα προλαβει να κανω rebanish εναν μια φορα και μου εσκασε 14αρι ) ενω τωρα δεν εχει σημασια ποσα mobakia ειναι, ορμαει το τανκ και κανει αοε ο mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Κάνει aoe o rogue θες να πεις oO Μέχρι και το aoe μας πήραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cult8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Θυμαται κανεις την εποχη pretbc που ο shadow priest ηταν pvp specc και μαλιστα Imba? Wsg 10 sp να εχουν τη σημαια και να ισοπεδωνουν οτι επεφτε μπροστα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Θυμαται κανεις την εποχη pretbc που ο shadow priest ηταν pvp specc και μαλιστα Imba?Wsg 10 sp να εχουν τη σημαια και να ισοπεδωνουν οτι επεφτε μπροστα τους Ναι, το έζησα κιόλας. Shadow priest wsg premaid το απόλυτο fun. Ολοι οι αντίπαλοι γεμάτοι dots και vampiric embrace που ήταν imba τότε και απλά κάναμε τρεις βόλτες μέχρι τη σημαία. Συνήθως το αντίπαλο group τα παρατούσε μετά την πρώτη σημαία. Βρήκα και ένα αρχαίο screenshot. http://img103.imageshack.us/img103/7624/shadowpxz9.jpg Προσέξτε τα ranks των alliance που ήταν όλοι full pvp specs ενώ εμείς απλά κάναμε τυχαίο recruit με green/blue geared οτιναναι shadow priests Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιοδικο WoW. Εστω και ξενογλωσσο (αγγλικα). Ας πουμε οτι εκδηδεται στην Αγγλια η την Αμερικη. Ενδιαφερομαι να το παραγγηλω γι'αυτο αν υπαρχει κανεις που να γνωριζει αν υπαρχει περιοδικο WoW ας μου πει παρακαλω. Και δεν ενοω κομικ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaiowas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Θυμαται κανεις την εποχη pretbc που ο shadow priest ηταν pvp specc και μαλιστα Imba?Wsg 10 sp να εχουν τη σημαια και να ισοπεδωνουν οτι επεφτε μπροστα τους Η καλυτερη μου αναμνηση απο το wow. Ειχα λιωσει στο pvp, exhaulted με ολα τα pvp factions. Να παιζεις τοτε SP ηταν απολαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cult8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Απλα lol .Αυτες ηταν εποχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το ίδιο με αυτό που περιγράφεις μου εχει τυχει πριν 1μισο -2 χρονια απο 15 locks στο ΑΒ. Σκορ 2000 - 100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μάλλον φίλε μου τα έχεις μπερδέψει και παρόλο που σέβομαι το γεγονός ότι είσαι παλιότερος στο game δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω. Πώς απαιτείς να παλεύεις με άτομα που έχουν το ίδιο gear? Δηλαδή στα instances απαιτείς να μπαίνεις μόνο με άτομα με παρόμοιο gear με το δικό σου? Συμφωνώ ότι είναι σπαστικό να σε μακελεύουν οι twinks αλλά αν είσαι μάγκας κι έχεις γνώσεις, φτιάξε κι εσύ έναν twink να σε βλέπουν και να κατουριούνται στα βρακιά τους. Ακόμα και τώρα, Hordes που έχουν καλύτερο gear από εμένα, πολλές φορές τρώνε τα μούτρα τους, επειδή ακριβώς δεν ξέρουν να παίζουν. Συνεπώς αυτό που λες, μάλλον δεν στέκει. Εκτός αν εσύ θέλεις να μπεις με μπλεδιές στα BGs και ο άλλος είναι full epic. Ε εκεί, τι να κάνουμε και 100 χρόνια PvP να παίζεις θα σε gankάρει ο άλλος και καλά θα σου κάνει εδώ που τα λέμε. Όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι φοράς, είτε PvP είτε PvE και αν ποτέ ίσχυε το αντίθετο, καλώς άλλαξε IMHO. Φιλε μου δεν μιλαω για twinkades. Μιλαω για σοβαρο λεβελ 80 PvP. Απο οποια μερια και αν το κοιταξεις φενεται παντως οτι δεν κατεχεις πραγματικο ανταγωνιστικο PvP πνευμα. Δεν γουσταρω να ξερω οτι εσπασα τα μουτρα του αλλου επειδη εχω ενα οπλο μιας κλασης παραπανω απο αυτον. Μην μπερδευεις το PvP με τα dungeon και τις μαλακιες τα Raid. Αλλο παιχνιδι το ενα και αλλο το αλλο. Ουτε για gank μιλησα. Αν και ειμαι μεγας ganker pοτε δεν gankara ατομα που εβλεπα οτι ηταν σαφως χειροτεροι σε gear απο μενα η αν ηταν μικροτερος σε λεβελ. Αρενες και BG ομως που ειναι και το ζουμι του παιχνιδιου ειναι απλα για γελια στην τωρινη τους κατασταση. Επισης το γεγονος οτι πλεον το παιχνιδι βασιζεται κατα 80% στο τι φορας 10% στο skill σου και 10% στην τυχη δεν ειναι κατι που μου αρεσει σε ενα τετιο παιχνιδι. Ο Pala ήταν support class. Τώρα είναι main και μάλιστα από τα βασικότερα (best tank και πολύ καλός healer) Και τωρα support class ειναι. Το οτι τυγχανει να ειναι το καλυτερο απο τα 4 τανκς δεν σημενει οτι δεν ειναι ακομα support class. Το ξερω καλα για τα hybrids βεβαια οτι τωρα πλεον ειναι ευνουχισμενα pure class ΕΚΤΟΣ απο τον paladin tank που μπορεις ανετα να τον βαλεις διπλα διπλα με τους warrior k DKs. Έχω μικρή εμπειρία από PvP σε lineage. Η μέρα με τη νύχτα... Αν ξέρεις κάποιο game με καλύτερο PvP just name it... Warhammer online Lineage 2 Guild wars Dark age of Camelot Eve Ολα αυτα ειναι κατα πολυ καλυτερα απο το WoW PvP του σημερα. Με σχετικη ανεση κιολας. Σε αυτό συμφωνούμε εν μέρει. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός στο game πλέον, πρέπει να έχεις πολύ καλό gear και να ξέρεις να rollάρεις τον παίχτη σου άψογα. Μόνο ο συνδυασμός των 2 σε καθιστά ικανό παίχτη. Δεν χρειαζεται να ξερεις σχεδον τιποτα. Βλεπω ατομα παντελος ασχετα με το θεμα και που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα ουτε καλα καλα για την κλαση τους απλα να ανεβαινουν ψηλα γιατι μπορουν και αφιερωνουν μερικες (η πολλες) ωρες παραπανω για την συλογη gear και επειδη το ιδιο το class το επιτρεπει (γκουχ, γκουχ Holy paladin). Βλακεις τουμπανα δηλαδη. Δεν ξέρω αν είναι γεμάτο καθυστερημένα, καθώς παίζω σε Rp-PvP realm και αυτό θεωρώ ότι με έχει σώσει από τα λογής, λογής πιτσιρίκια που κλαψουρίζουν για μια θέση σε Naxx raid και ninjaρουν ότι πέσει. Επίσης Bgs μπάινω συνήθως κατά τις 3-4 το πρωί (λόγω δουλειάς, καθώς σχολάω γύρω στη 1) και ευτυχώς ούτε εκεί υπάρχουν πιτσιρίκια. Γενικά είναι και θέμα τύχης και θέμα realm το WoW. Ε πες το ρε συ οτι παιζεις σε RP να μην λεω και εγω. Ακουσε να σου πω κατι φιλε μου μην μπερδευεις την κατασταση που επικρατει σε εναν RP σερβερ VS ενως PvP server. Καμια σχεση. Δεν ανηκεις σε καποιο σοβαρο battlegroup φτιαγμενο για σοβαρο PvP. Γενικα αυτος που επιλεγει RP η PvE σερβερ φανταζομαι οτι δεν εχει την παραμικρη ορεξη να ασχοληθει με το θεμα "ξυλο" σε ενα τετιο παιχνιδι ουτε και οτι κατεχει την απαραιτητη εμπειρια και πνευμα για να εμπλακει σε τετιες καταστασεις. Παντα χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Φιλε μου δεν μιλαω για twinkades. Μιλαω για σοβαρο λεβελ 80 PvP. Απο οποια μερια και αν το κοιταξεις φενεται παντως οτι δεν κατεχεις πραγματικο ανταγωνιστικο PvP πνευμα. Δεν γουσταρω να ξερω οτι εσπασα τα μουτρα του αλλου επειδη εχω ενα οπλο μιας κλασης παραπανω απο αυτον. Μην μπερδευεις το PvP με τα dungeon και τις μαλακιες τα Raid. Αλλο παιχνιδι το ενα και αλλο το αλλο. Ουτε για gank μιλησα. Αν και ειμαι μεγας ganker pοτε δεν gankara ατομα που εβλεπα οτι ηταν σαφως χειροτεροι σε gear απο μενα η αν ηταν μικροτερος σε λεβελ. Αρενες και BG ομως που ειναι και το ζουμι του παιχνιδιου ειναι απλα για γελια στην τωρινη τους κατασταση. Επισης το γεγονος οτι πλεον το παιχνιδι βασιζεται κατα 80% στο τι φορας 10% στο skill σου και 10% στην τυχη δεν ειναι κατι που μου αρεσει σε ενα τετιο παιχνιδι. Να ξεκαθαρίσω πώς όταν μιλάω για ganking το εννοώ μέσα στα BGs. 2-3 φορές που gankαρα Hordes εκτός BGs ήταν επειδή επιτέθηκαν πρώτοι. Τώρα για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, επιμένεις ότι δεν έχω πνεύμα PvPer βασισμένο, πού ακριβώς? Στο γεγονός ότι έχω αποδεχτεί τους κανόνες του PvP ως έχει και επειδή δεν μπορώ να αναπολώ BGs όπου έπαιρνε ο druid και ο lock τη σημαία και τέλειωνε το WG σε 5 λεπτά? Δηλαδή επειδή rollάρατε druids,locks και priests που ήταν imba και πλέον nurfαρίστηκαν, τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Σας αδίκησε η Blizz και σπαστήκατε? Μήπως σκεφτήκατε ότι αν δεν άλλαζε αυτό, θα είχαν μείνει στο game 3-4 classes? Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τη λογική σας, sorry... Μιλάω για BGs σε lvl 80, οπότε και δεν υπάρχουν μικρότερα lvls. Το γεγονός για να τελειώσουμε με αυτό, είναι ότι πλέον gear που παίρνεις από PvE μπορείς να το αξιοποιήσεις τέλεια στο PvP. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, ο άλλος που έχει Betrayer of Humanity που μακελεύει, να μην μπορεί να το βάλει στα BGs για να μην αδικούνται οι υπόλοιποι? Και τωρα support class ειναι. Το οτι τυγχανει να ειναι το καλυτερο απο τα 4 τανκς δεν σημενει οτι δεν ειναι ακομα support class. Το ξερω καλα για τα hybrids βεβαια οτι τωρα πλεον ειναι ευνουχισμενα pure class ΕΚΤΟΣ απο τον paladin tank που μπορεις ανετα να τον βαλεις διπλα διπλα με τους warrior k DKs. Συγνώμη, αλλά πώς γίνεται το καλύτερο tank να είναι support class? Δεν το πιάνω... Warhammer onlineLineage 2 Guild wars Dark age of Camelot Eve Ολα αυτα ειναι κατα πολυ καλυτερα απο το WoW PvP του σημερα. Με σχετικη ανεση κιολας. Για το lineage εκφράστηκα ήδη. Ήμαρτον φίλε μου, απλά ήμαρτον... Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν τα ξέρω και ούτε θέλω να τα μάθω, (με εξαίρεση το Warhammer Online) καθώς το WoW overall πιστεύω (και διαβάζω) πώς είναι καλύτερο από τα συγκεκριμένα. Δεν χρειαζεται να ξερεις σχεδον τιποτα. Βλεπω ατομα παντελος ασχετα με το θεμα και που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα ουτε καλα καλα για την κλαση τους απλα να ανεβαινουν ψηλα γιατι μπορουν και αφιερωνουν μερικες (η πολλες) ωρες παραπανω για την συλογη gear και επειδη το ιδιο το class το επιτρεπει (γκουχ, γκουχ Holy paladin). Βλακεις τουμπανα δηλαδη. Δεν γίνεται να μην έχεις ιδέα για το class σου έχοντας 80ρισει. Anyway, σεβαστή η άποψή σου, έχω διαφορετική, την οποία και ανέλυσα στην πρώτη παράγραφο. Ε πες το ρε συ οτι παιζεις σε RP να μην λεω και εγω. Ακουσε να σου πω κατι φιλε μου μην μπερδευεις την κατασταση που επικρατει σε εναν RP σερβερ VS ενως PvP server. Καμια σχεση. Δεν ανηκεις σε καποιο σοβαρο battlegroup φτιαγμενο για σοβαρο PvP. Γενικα αυτος που επιλεγει RP η PvE σερβερ φανταζομαι οτι δεν εχει την παραμικρη ορεξη να ασχοληθει με το θεμα "ξυλο" σε ενα τετιο παιχνιδι ουτε και οτι κατεχει την απαραιτητη εμπειρια και πνευμα για να εμπλακει σε τετιες καταστασεις. Παντα χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι αληθεια. Με άφησες άφωνο, πραγματικά... Δηλαδή στα BGs παίζουν μόνο όσοι προέρχονται από PvP realm? Ή μήπως για να γίνω σωστός PvPer θα πρέπει να μπω σε PvP realm με τα κάθε λογής πιτσιρίκια να έχουν έναν 80ρη char και να gankάρουν ότι lvl βρουν, όπου κι αν το βρουν (ακόμα και με 10 mobs κρεμασμένα πάνω σου) και μετά να κάνουν και corpsecamping και να σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι... Ειδικά δε αν είναι κανένας κωλοπαιδαράς με rogue πάει τη στήνει στο graveyard και σε κάνει να χάσεις άνετα 1 ώρα παιχνιδιού και φυσικά τη ψυχραιμία σου... Ακόμα και το PvP έχει άγραφους κανόνες και μόνο σε RP μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι ο άλλος απέναντί σου έχει συναίσθηση των κανόνων, έστω και των άγραφων ώστε να μην σε κοπανάει ο άλλος με 10 mobs πάνω σου. Αλήθεια, έχεις rolάρει se RP-PvP...? Τέλος επαναλαμβάνω ότι η γνώμη μου είναι ότι το game καταφέρνει και κρατάει αρκετό κόσμο μέσα, παρότι πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του και αυτό κάτι λέει. Ακόμα και για τους Dks που διαμαρτύρομαι κι εγώ, θεωρώ ότι η Blizz έδωσε τη δυνατότητα σε άτομα τα οποία δεν έχουν χρόνο και εμπειρία να φτάσουν σχετικά γρήγορα έναν char σε lvl 80 για να το διασκεδάσουν, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν μια ζωή πάνω στο PC. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι το game πλέον ξεκινάει στα 80. PS Casual game FTW, casual game for the Real Life Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2009 από Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 οσο αφορά το PvP θα αναφέρω 2 πραματάκια: 1)Wintergrasp τοσο καιρό η Beta και οταν βγήκε το παιχνίδι είχε ακόμα πολλά bugs και τρελό lag 2)Οταν ανοιγεί ή Season1 για lvl 80 δεν μπορείς να αλλάζεις talent στην μέση της όλης διαδικασίας και γενικότερα να αναδιαμορφώνεις τα skills γιατι είναι σαν να κοροιδεύεις κόσμο ο οποίος θέλει να κάνει τους 10 αγώνες του μια φορά την βδομάδα προσπαθώντας να ανέβει rank Οσο αφορά τις imba καταστάσεις: θα υπάρχουν όσο υπάρχουν 3 talent tree σε κάθε class το PVE μέρος είναι για πλάκα τελείως ίδιες τακτικές με το ένα χέρι πατάς πλήκτρα και με το άλλο μιλάς στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις