Vagolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εισαι απολυτα σωστος φιλε μου(ikaruga24) και εγω το εχω σταματησει εδω και 4 μηνες απλα ενα χαλι μαυρο το καταντησανε!Παει το wow που ξεραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 WoC θες να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peloukos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 οπα παιδιά μισό λεπτο... και εγώ συμφωνώ πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και όχι όλα προς το καλύτερο... Κάποια όμως θα αλλάξουν μετά το expansion όπως το dual spec άρα τα hybrid θα είναι άχρηστα αλλά έτσι και αλλιώς η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι μεγάλη noobia η ούτος ή άλλος... τεσπά... όσο για τα γραφικά σαφέστατα και είναι καλύτερα εξού και τα τόσα bugs και προβλήματα που αντιμετωπίζει η bliz τον τελευταίο καιρό... Ναι να λέμε τι άλλαξε αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας! και εγώ παίζω χρόνια και έχω ξενερώσει διότι πλέον με τα pugs ούτε guild δεν μπορείς να έχεις!Οι servers έχουν γεμίσει με πιτσιρίκια που κλαίγονται για τα epics ενλω πλέον είναι ό,τι πιο εύκολο να αποκτήσεις..έλεος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 οπα παιδιά μισό λεπτο... και εγώ συμφωνώ πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και όχι όλα προς το καλύτερο... Κάποια όμως θα αλλάξουν μετά το expansion όπως το dual spec άρα τα hybrid θα είναι άχρηστα αλλά έτσι και αλλιώς η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι μεγάλη noobia η ούτος ή άλλος... τεσπά... όσο για τα γραφικά σαφέστατα και είναι καλύτερα εξού και τα τόσα bugs και προβλήματα που αντιμετωπίζει η bliz τον τελευταίο καιρό... Ναι να λέμε τι άλλαξε αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας! και εγώ παίζω χρόνια και έχω ξενερώσει διότι πλέον με τα pugs ούτε guild δεν μπορείς να έχεις!Οι servers έχουν γεμίσει με πιτσιρίκια που κλαίγονται για τα epics ενλω πλέον είναι ό,τι πιο εύκολο να αποκτήσεις..έλεος!!!! Δεν παραλεμε τιποτε φιλε μου. Τα πραγματα ειναι σαφεστατα πολυ χειροτερα απο οτι ηταν. Τι ακριβως υπαρχει στο παιχνιδι που ειναι σαφως βελτιωμενο σε σχεση με το παρελθον (WoW & TBC)? PvE? Εγω ηξερα το PvE ηθελε tactics, σωστη χρηση των skills καθε κλασης (λιγο πολυ), epic συναισθημα και πραγματικα συναδελφικο πνευμα. Που ειναι τωρα αυτο? Ολα τα dungeons ανετα pugαρονται και οχι μονο αυτο αλλα δεν χρειαζεται και κανενα εξεζητημενο tactic για να το πετυχεις. Quests? Τα ιδια και τα ιδια, απο το level 1 ως το 80 κανεις τα ιδια. Τιποτε δεν αλλαξε και τιποτα δεν θα αλλαξει. Γραφικα? Ναι φενονται καλυτερα αλλα με κοστος την αποδοση. Εχουμε που εχουμε lag προβληματα τωρα πρεπει να προσεχουμε και την αποδοση... PvP?.........no comment. Πειτε ρε παιδια, υπαρχει κατι που πραγματικα ειναι καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μιλαμε για ενα παιχνίδι 4 ετων ετσι; Λογικό ειναι να κάνει κοιλια που ομως θα φτιαξει με το νέο πατς. Εγώ πάντως ο πιο casual παίκτης μπορεσα με το WoTLK επιτέλους να κάνω raid και να δω ολο το content του παιχνιδιού. Πραγμα που δεν κατάφερα να κάνω τα προηγούμενα 2 χρόνια και πλεον με τα Achievements βρισκω ευκολα groupακια για παλια raids. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εγω δεν ξερω πολλα απο pve αλλα το pvp το ειχα λιωσει και μπορω να σας πω πως μετα το patch(echoes of doom αν θυμαμαι καλα)πολλα αλλαξαν προς το χειροτερο πολυ unbalanced και δεν ειχε καμια σχεση με το wow τα πρωτα χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τα πρώτα χρόνια που ήταν η χαρά των rogues? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εγώ βλέπω massive quits στο guild μας από παιδιά που ήταν εκεί από την 1η μέρα. Kαι αν δείτε το τι drama επικρατεί.........από την πρώτη μέρα παίζω το game τέτοιο drama δεν έχω ξαναδεί :s. Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση στο end game. Από μέρους μου παίρνει παράταση μέχρι udluar, όπως και από την πλειονότητα των παιχτών. Αν και όσο καθυστερεί.....βλέπω να μην μπορούμε να μαζέψουμε 25άδα για raid . Το πιο ωραίο κομμάτι του WoTLK μέχρι στιγμής ήταν ......η αναμονή μέχρι την κυκλοφορία του . Δυστυχώς.......α και η επική εισαγωγή του βεβαίως βεβαίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peloukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν διαφώνησα αντίθέτος μίλησα και εγώ η ίδια για τα pugs και είναι μια ιστορία που και εμένα με χάλασε διότι θυμάμαι το guild μου παλιά που μαζευόμασταν όλοι μαζι στο ventrilo κτλ για να κουβεντιάζουμε tacts κτλ και τώρα το guild φυσικά και το διέλυσα μιας και ο κόσμος δεν νοιάζεται! Όπως και να έχει εγώ παίζω με τους φίλους μου και για την πλάκα... Και το pvp μου έκανα και κάτω από δύσκολες συνθήκες και τα pve έκανα τώρα έχω μείνει μόνη με τα άτομα που ξέρω κάναμε και ένα reroll και κάνουμε την πλάκα μας... Από εκεί και πέρα όποιος φεύγει καλά κάνει απλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Παιδιά κανένα Guild για Dragonmaw Alliance;; (lvl 80 retri pala) Δοκίμασε να πας στους Anabasis. Δεν παίζω εκεί, αλλά ξέρω μερικά παιδιά που είναι στο guild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deos24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Τους AnabasiS τους ήξερα και από τον Bladefist από τον οποίο νομίζω έκαναν guild transfer σε Dragonmaw. Γνώριζα και εγώ κάποια παιδιά εκεί, αλλα πλέον έχουν σταματήσει να παίζουν... Υπάρχει κάποιος από το guild για να με κάνει invite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ναι, το παιχνίδι έχει γίνει πολύ απλοποιημένο για όλους ώστε και το τελευταίο πιτσιρίκι να νίωθει ότι είναι ισάξιο με τους υπόλοιπους. Καλώς ή κακώς πελάτες είναι όλοι, πλήρωνουν όλοι κάθε μήνα την τάριφα και πρέπει να ικανοπιούντε έως κάποιο βαθμό. Αποκεί και πέρα , υπάρχουν fights που διακρίνει τους απλούς gamers που παίζουν μόνο για τα epics και αυτούς που θέλουν να κάνουν ένα βήμα πιο πάνω. Εκτός και αν νομίζετε μερικοί οτι puggarete το OS3D 10man. Ναι,το game έχει αλλάξει...το naxx δεν ήταν οπως παλιά, τα quest πάντα θα είναι "εγκεφαλικά νεκρά", αλλα εντάξει, πρόκληση υπάρχει ακόμα για πολλούς ακομα και θα γίνει περισσότερη με το Ulduar. Ιμο πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Χε,χε... για μερικούς μήνες raidαρα μαζί τους όταν ήταν ακόμα στον Bladefist. Έχω αφήσει και τον παλιό μου main char εκεί. Αν μπεις στο armory θα δεις ποιοί έχουν υψηλό rank για να σε κάνουν invite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 'Ισως έχουν ελπίδες οι hardcore με Algalor σε hard mode. Οψόμεθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις