Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μπα, το καλυτερο race ειναι οι dwarfs με μεγαλη αποσταση απο τα υπολοιπα. Τωρα απλα μας φτασατε λιγο λογω του νερφ, αλλα και παλι πισω απο ολα τα dwarfs ειστε. Dwarf hunter Dwarf priest Dwarf rogue Dwarf warrior Κορυφη ολα χωρις σκεψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 dwarves god damn it not dwarfs... και είναι για κάποιο λόγο πολύ πίσω τα υπόλοιπα races...female dwarves...κρατάνε απόσταση ασφαλείας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δικιο εχεις, κρατανε αποσταση ασφαλειας, αλλα απο τα male dwarves. Οποτε μας βλεπουν πανε τοιχο τοιχο, τσιγκινα βρακακια etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 κυκλοφορείτε και με σκαμπό ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 θα κανετε reset τα dkp σας chill οταν βγει το ulduar?Αν οχι, δεν αξιζει να χαλασεις τοσα dkp να σου πω την αληθεια Ελπίζω πως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αυτό είναι το σωστό!!! Τόσα χρόνια η στάμπα του Lolret ριζωμένη, δεν πρόκειται να φύγει εν μια νυκτί επειδή στην blizz τους καύλωσε να αποκτήσετε και 3o viable raid specs. Κακοήθειες. Μάλλον σε χαλάνε λίγο οι Palas Κοίτα για να ρολλάρει κάποιος dwarf και ιδιαίτερα priest δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν A)Είναι κακόγουστος Β)Επέλεξε fear ward για να εξασφαλίσει θέση σε καλό guild μιας και τα alliance tanks είναι nabs και δεν γνωρίζουν πως να κάνουν standance στο nefarian Γ) Να έχεις ξεκινήσει να παίζεις WoW με τον Snollygoster, να θέλεις να φτιάξεις κανέναν Human Mage ή Pala και να σου λέει να επιλέξεις dwarf, για να είμαστε όλοι μαζί στην αρχική περιοχή και στο τέλος να παρατάει το game με τον priest και να συνεχίζει με την lock του. Που είναι ο Snollygoster, γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο? Μπα, το καλυτερο race ειναι οι dwarfs με μεγαλη αποσταση απο τα υπολοιπα. Τωρα απλα μας φτασατε λιγο λογω του νερφ, αλλα και παλι πισω απο ολα τα dwarfs ειστε.Dwarf hunter Dwarf priest Dwarf rogue Dwarf warrior Κορυφη ολα χωρις σκεψη Ξέχασες Palas. Αν και ίσως Human Palas να είναι καλύτερη επιλογή. Σήμερα πήρα Swift Red Gryphon αλλά τι καντήλια άκουσε η Blizzard δε λέγεται. Είχα σκάσει τα 1000g για να πετάω Northrend με το απλό, σκάω κι άλλα 5000 για να πάρω το Artisan και αφού έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος, με 2 g, ούτε για repair δεν έφταναν, μου ζητάει 200g για το epic flying και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Μου είχε φύγει ο πάτος στο mining και στα βαρετά dailies, ήρθε κι αυτό κι έδεσε. 6200 το κοστούμι για ένα mount. Να πως θησαυρίζουν οι επιτήδειοι μέσα στο game που πουλάνε gold και η άμοιρη η Blizzard δεν μπορεί να κάνει τίποτα.... Σκάει ο άλλος 20€ και παίρνει epic flying mount σε 2 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ξέχασες Palas. Αν και ίσως Human Palas να είναι καλύτερη επιλογή.Σκάει ο άλλος 20€ και παίρνει epic flying mount σε 2 ώρες Γιαυτο δεν ειπα για τους παλαντινς, επειδη και ο human ειναι σωστη επιλογη. Τα 1000g εγω τα εχω πουλησει 29ευρω. Με 20 ευρω αγοραζεις 800g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πλακα πλακα πρεπει να αρχισω να πουλαω g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τα 1000g εγω τα εχω πουλησει 29ευρω. Με 20 ευρω αγοραζεις 800g Ακριβός είσαι φιλαράκι. Εμένα όσοι /w θέλουν να μου δώσουν 5000g με ένα 20άρικο. Να αλλάξετε server είστε ακριβοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να αγοράσεις g...έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να αγοράσεις g...έλεος! ας κάνουμε τους υπολογισμούς... farm 6200g μια δυο βδομάδες 1-2 ώρες farm την μέρα 7-14 ώρες (ανάλογα το επάγγελμα) 20euro το 1/3 της χρέωσης σε έναν πελάτη που είμαι μια ώρα... hmmmm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα...ισως να εχει ξαναειπωθει ειλικρινα συγνωμη αλλα τα νευρα μου πανε να σπασουν.Εκανα format το pc μου και ξαναπερασα το wow απο την αρχη.Κατεβηκαν κανονικα τα update απο τον επισημο downloader κτλ.Εδω και 2 μερες μου χει σπασει τα νευρα με συνεχη disconnect.Port fw εχω κανει, drivers ειναι ολοι up to date, εκανα post στα επισημα forum απαντηση δεν πηρα...ειλικρινα δεν παλευεται...καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και το λυσε με καποιο τροπο? Ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα...ισως να εχει ξαναειπωθει ειλικρινα συγνωμη αλλα τα νευρα μου πανε να σπασουν.Εκανα format το pc μου και ξαναπερασα το wow απο την αρχη.Κατεβηκαν κανονικα τα update απο τον επισημο downloader κτλ.Εδω και 2 μερες μου χει σπασει τα νευρα με συνεχη disconnect.Port fw εχω κανει, drivers ειναι ολοι up to date, εκανα post στα επισημα forum απαντηση δεν πηρα...ειλικρινα δεν παλευεται...καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και το λυσε με καποιο τροπο? Ευχαριστω εκ των προτερων... Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, 1k ms latency και συνέχεια disconnect, για raids και wintergasp δεν το συζητάω. Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι από το wow γιατί γενικά έχω χαμηλές ταχύτητες και προβλήματα σύνδεσης και σε άλλα games. Επειδή μου το έχει ξανακάνει μάλλον είναι η forthnet ή το δίκτυο εδώ Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα...ισως να εχει ξαναειπωθει ειλικρινα συγνωμη αλλα τα νευρα μου πανε να σπασουν.Εκανα format το pc μου και ξαναπερασα το wow απο την αρχη.Κατεβηκαν κανονικα τα update απο τον επισημο downloader κτλ.Εδω και 2 μερες μου χει σπασει τα νευρα με συνεχη disconnect.Port fw εχω κανει, drivers ειναι ολοι up to date, εκανα post στα επισημα forum απαντηση δεν πηρα...ειλικρινα δεν παλευεται...καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και το λυσε με καποιο τροπο? Ευχαριστω εκ των προτερων... Τι provider έχεις και πόσα Mbps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχει και ένας φίλος ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αυτός με ISP Forthnet. Λογικά αυτή είναι η πηγή του κακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις