Xvipes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Oχι δεν μπορείς να αλλάξεις race. Όσο για το gear σου και γενικά για το class σου ένα καλό site είναι το http://elitistjerks.com/f31 αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Oχι δεν μπορείς να αλλάξεις race. Κρίμα, ήθελα να αλλάξω σε human. Τα gear είναι εντυπωσιακά και στους dwarfs λόγω μεγέθους κρύβονται. NM Όσο για το gear σου και γενικά για το class σου ένα καλό site είναι το http://elitistjerks.com/f31 αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα Σ' ευχαριστώ. Όποιος ασχολείται σοβαρά με WoW πρέπει να έχει ρίξει το διάβασμα της αρκούδας. Είναι τόσο περίπλοκο το game που ουσιαστικά το σπουδάζεις. Και κάτι τελευταίο, έχω mining/bs profs. Το mining το έχω αυτή τη στιγμή στα 395 και το BS πολύ πιο κάτω, γύρω στα 80 αν θυμάμαι καλά. Τα ores που βρίσκω αξίζει να τα πουλάω όπως είναι ή να τα κάνω bars πρώτα? Εννοώ, πωλούνται ακριβότερα ως bars ή αυτούσια? Επίσης, επειδή έχω πολλά bars στην bank, αλλά χρειάζομαι και επειγόντως φράγκα για epic,(μου λείπουν γύρω στα 3,5 Κ g) να ανεβάσω πρώτα το BS ή να πουλήσω τα bars και τα ores? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Όποιος ασχολείται σοβαρά με WoW πρέπει να έχει ρίξει το διάβασμα της αρκούδας. Είναι τόσο περίπλοκο το game που ουσιαστικά το σπουδάζεις. Εμ, τι νόμιζες... Ο chill έχει αρχίσει να το γράφει και στο βιογραφικό του! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Oχι δεν μπορείς να αλλάξεις race. Μπορείς να αλλάξεις race. Faction δεν μπορείς να αλλάξεις . Πρέπει να πληρώσεις όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τα ores που βρίσκω αξίζει να τα πουλάω όπως είναι ή να τα κάνω bars πρώτα? Εννοώ, πωλούνται ακριβότερα ως bars ή αυτούσια? Επίσης, επειδή έχω πολλά bars στην bank, αλλά χρειάζομαι και επειγόντως φράγκα για epic,(μου λείπουν γύρω στα 3,5 Κ g) να ανεβάσω πρώτα το BS ή να πουλήσω τα bars και τα ores? Από τότε που εμφανίστηκε το jewelcrafting με το prospecting, συνήθως συμφέρει να πουλάς ores και όχι bars. Καλύτερα πάρε πρώτα το epic mount και μετά μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα και γρήγορα λεφτά ώστε να ανεβάσεις και το bs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μπορείς να αλλάξεις race. Faction δεν μπορείς να αλλάξεις . Πρέπει να πληρώσεις όμως. Δεν μπορείς να αλλάξεις race. Μόνο sex και cosmetic changes μπορείς να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Από τότε που εμφανίστηκε το jewelcrafting με το prospecting, συνήθως συμφέρει να πουλάς ores και όχι bars.Καλύτερα πάρε πρώτα το epic mount και μετά μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα και γρήγορα λεφτά ώστε να ανεβάσεις και το bs. Σ' ευχαριστώ. Λέω ν' ακολουθήσω τη συμβουλή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 "Our Pala still SuX" Neptulon δεν είναι αυτό το guild? Yeap Neptulon είναι Έχω πετύχει και ένα άλλο female nelf priest στα bg με όνομα zagorakis :s. Και αυτό αιώνες πριν την αλλαγή φύλλου......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μπορείς να αλλάξεις race. Faction δεν μπορείς να αλλάξεις . Πρέπει να πληρώσεις όμως. This service lets you change your character's name, gender, face, hair and skin color, hairstyle, and other cosmetic features determined by their race and gender combination. You cannot, change your character's race or class. Πηγή Πρέπει να γράψω κάτι στα ελληνικά για να μπορέσω να το ποστάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Έχετε δίκιο για το race, είχα μείνει με την εντύπωση ότι γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγώ τι κάνω λάθος???ειμαι lvl80 retri paladin εχω mining 450 και blacksmithing 450 και θελω αλλα 4κ gold για epic flyer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγώ τι κάνω λάθος???ειμαι lvl80 retri paladin εχω mining 450 και blacksmithing 450 και θελω αλλα 4κ gold για epic flyer! Κανονικά μόνο από το leveling 70-80 έπρεπε να έχεις βγάλει τα λεφτά του epic flyer. Δες που σου φεύγουν λεφτά. Μήπως τα χρησιμοποιείς για power leveling του BS? Γιατί είναι ακριβό το άτιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κάνε ότι quest σου έχουν μείνει. Αποκλείεται να πήγες icecrown ή να τελείωσες όλα τα quests στο storm peaks όταν ανέβαζες τον pala εκτός και αν σου ξέφυγαν πολλά quests. Και φυσικά dailies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τράβα πούλα κανα epic head και το πήρες το epic. Epic Dps Head+ saronite στο ah και είσαι 700+ ότι βγάλεις απο saronite τσάκ μπαμ. Εγώ σε 2 μέρες μάζεψα 5k για epic. 1 craft head 650g + herbs & saronite 6 ώρες farming και epic flying τσακ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Κάνε ότι quest σου έχουν μείνει. Αποκλείεται να πήγες icecrown ή να τελείωσες όλα τα quests στο storm peaks όταν ανέβαζες τον pala εκτός και αν σου ξέφυγαν πολλά quests. Και φυσικά dailies. Εγώ 80άρισα, έχοντας επισκεφτεί μόνο Borean Tundra, Howling Fjord και Grizzly Hills. Τώρα κάνω τα q Zul Drak για g και μαζεύω και από dailies, αν και ομολογώ ότι τα dailies τα βαριέμαι οικτρά. Πάντως είναι ψιλοξευτίλα να κοστίζει το epic flying 6k (μαζί με το 1K για να πετάς Northrend) τη στιγμή που με 1500 αγοράζεις Titansteel Destroyer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις