Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χτές έβαλα κάρτα στο wow μετά απο 1 χρόνο και κάτι μήνες που ήμουν εκτός. Ο char υπάρχει κανονικά, νόμιζα οτι θα είχε διαγραφεί μετά απο τόσο καιρό.

Επειδή έχω χάσει επεισόδεια,που υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες παίκτες, σε ποιόν σέρβερ ( pve κατά προτίμηση) και guilds?

Τώρα είμαι στον alonsus, έχω ένα 70 mage ( χαλαρά πράγματα )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χτές έβαλα κάρτα στο wow μετά απο 1 χρόνο και κάτι μήνες που ήμουν εκτός. Ο char υπάρχει κανονικά, νόμιζα οτι θα είχε διαγραφεί μετά απο τόσο καιρό.

Επειδή έχω χάσει επεισόδεια,που υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες παίκτες, σε ποιόν σέρβερ ( pve κατά προτίμηση) και guilds?

Τώρα είμαι στον alonsus, έχω ένα 70 mage ( χαλαρά πράγματα )

Horde μερια Twilight hammer εχει πολλους λενε. Δεν ξερω για αλλους server με πολλους Ελληνες μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα και μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μερικές κάρτες. Είχα μαζέψει το τελευταίο καιρό υλικό για 24 καρτές.....και ιδού μου κάθησε..πλήρες σετ!

nobles.jpg

w1279.png

μαζί με καποία undeath, chaos, και prisms...nice!....nobles τέλος για μένα σιγά μην ξανασχοληθώ!

Επεξ/σία από christos_75

Σήμερα και μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μερικές κάρτες. Είχα μαζέψει το τελευταίο καιρό υλικό για 24 καρτές.....και ιδού μου κάθησε..πλήρες σετ!

nobles.th.jpg

μαζί με καποία undeath, chaos, και prisms...nice!....nobles τέλος για μένα σιγά μην ξανασχοληθώ!

Μ'αρεσει που μαυρισες το name στα frames :P /point Auction window

Aπορια: Eπειδη περιμενω το PTR να κατεβει (#@$@# ForthNet), εχουν κανει implement το Argent Tournament? Κατι πηρε το ματι μου στο MMO-Champion για νεα pets, αλλα δεν πολυκαταλαβα αν λεει για 3.1 γενικα, η για τον test realm. :-(

Edit: Και λεω συγκεκριμενα για νεα pet γιατι κυνηγαω το ρημαδι το achieve με τα 75 και εχω μπουχτισει στο farm emerald whelp και firefly :P

Δεν υπάρχει mod με τέτοια ονομασία στο curse. Και εγώ για το mod στα αριστερά ενδιαφέρομαι. I has to try it μιας και μου φαίνεται πιο λειτουργικό από το xpearl :P και εφόσον διαθέτει και pom/pws tracker θα με σώσει μιας και θα ξεφορτωθώ τα διάφορα "μικρά" mods που έχω γι'αυτή την δουλειά.

• Super Moderators

nobles.jpg

w1279.png

80k gold, the jew... :o

(πλάκα ofc)

Δεν υπάρχει mod με τέτοια ονομασία στο curse.

Perfectraid λέγετε.

Δεν υπάρχει στο curse.

Μπορείς να το βρεις στο http://www.wowinterface.com

http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4673

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...