maqqis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χτές έβαλα κάρτα στο wow μετά απο 1 χρόνο και κάτι μήνες που ήμουν εκτός. Ο char υπάρχει κανονικά, νόμιζα οτι θα είχε διαγραφεί μετά απο τόσο καιρό. Επειδή έχω χάσει επεισόδεια,που υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες παίκτες, σε ποιόν σέρβερ ( pve κατά προτίμηση) και guilds? Τώρα είμαι στον alonsus, έχω ένα 70 mage ( χαλαρά πράγματα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χτές έβαλα κάρτα στο wow μετά απο 1 χρόνο και κάτι μήνες που ήμουν εκτός. Ο char υπάρχει κανονικά, νόμιζα οτι θα είχε διαγραφεί μετά απο τόσο καιρό.Επειδή έχω χάσει επεισόδεια,που υπάρχουν αυτή τη στιγμή Έλληνες παίκτες, σε ποιόν σέρβερ ( pve κατά προτίμηση) και guilds? Τώρα είμαι στον alonsus, έχω ένα 70 mage ( χαλαρά πράγματα ) Horde μερια Twilight hammer εχει πολλους λενε. Δεν ξερω για αλλους server με πολλους Ελληνες μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Genjuros για alliance ειναι πιτα στους ελληνες.. αλλά εχει medium-low population Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι καλα το κοβω το αθλημα με τις nobles δε με παει. 0/15 συμπληρωσα σημερα, το αφηνω σε σας που τρελενεστε στο ταληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σήμερα και μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μερικές κάρτες. Είχα μαζέψει το τελευταίο καιρό υλικό για 24 καρτές.....και ιδού μου κάθησε..πλήρες σετ! μαζί με καποία undeath, chaos, και prisms...nice!....nobles τέλος για μένα σιγά μην ξανασχοληθώ! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2009 από christos_75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα και μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μερικές κάρτες. Είχα μαζέψει το τελευταίο καιρό υλικό για 24 καρτές.....και ιδού μου κάθησε..πλήρες σετ! μαζί με καποία undeath, chaos, και prisms...nice!....nobles τέλος για μένα σιγά μην ξανασχοληθώ! Μ'αρεσει που μαυρισες το name στα frames /point Auction window Aπορια: Eπειδη περιμενω το PTR να κατεβει (#@$@# ForthNet), εχουν κανει implement το Argent Tournament? Κατι πηρε το ματι μου στο MMO-Champion για νεα pets, αλλα δεν πολυκαταλαβα αν λεει για 3.1 γενικα, η για τον test realm. Edit: Και λεω συγκεκριμενα για νεα pet γιατι κυνηγαω το ρημαδι το achieve με τα 75 και εχω μπουχτισει στο farm emerald whelp και firefly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 lol...την εκανα την λαλακια...ηταν και "νωρις" για αυτο....χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια mods χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 PerfectRaid νομίζω λέγετε το addon αριστερά. Τα άλλα νομίζω είναι γνωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει mod με τέτοια ονομασία στο curse. Και εγώ για το mod στα αριστερά ενδιαφέρομαι. I has to try it μιας και μου φαίνεται πιο λειτουργικό από το xpearl και εφόσον διαθέτει και pom/pws tracker θα με σώσει μιας και θα ξεφορτωθώ τα διάφορα "μικρά" mods που έχω γι'αυτή την δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 80k g Ο_ο Δώσε κάτι και σε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα και μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μερικές κάρτες. Είχα μαζέψει το τελευταίο καιρό υλικό για 24 καρτές.....και ιδού μου κάθησε..πλήρες σετ! μαζί με καποία undeath, chaos, και prisms...nice!....nobles τέλος για μένα σιγά μην ξανασχοληθώ! 80k gold, the jew... (πλάκα ofc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeankoyg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει mod με τέτοια ονομασία στο curse. Perfectraid λέγετε. Δεν υπάρχει στο curse. Μπορείς να το βρεις στο http://www.wowinterface.com http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4673 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ωραία, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 εγω γιατι νομιζω ηταν το healbot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις