sleepy_head Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 νέο raid που θα βγει με το patch. 80άρισα και τη μάγισσά μου, με frost spec δεν έκατσα καθόλου να πιώ εκτός όταν έκανα aoe με blizzard. Άντε πάλι να μαζεύω rep.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 * The Mercurial Stone is no longer required as a tool for alchemists. It is instead a green quality bind-on-equip trinket. Όχι μόνο δεν παίρνουμε νέα trinkets, αλλά ακόμα και το mercurial stone γίνεται BOE!!!!!! Το μόνο που πρόσθεσαν στο alchemy είναι ένα lvl 15 pot!!! Ακριβώς ότι μας έλειπε, gg blizz. Και για inscription, τίποτε νέο απολύτως τι στιγμή που όλα τα crafting proffs πήρανε κάτι......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 παρατήστε το ρεεεεεεεε, με τι ασχολείστε ακόμα? Το παιχνίδι έχει γίνει της πλάκας πλέον . Εδώ 80 lvl hunter (suv) και προχθές στον pvp Boss ( ε ρε , δεν ξερω ούτε πως τους λένε πια) έβγαλα 2,8κ dps , με πρασινούρες και τρείς μπλεδούρες . Στείλτε το στο διάολο να βρείτε την υγειά σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 παρατήστε το ρεεεεεεεε, με τι ασχολείστε ακόμα? Το παιχνίδι έχει γίνει της πλάκας πλέον . Εδώ 80 lvl hunter (suv) και προχθές στον pvp Boss ( ε ρε , δεν ξερω ούτε πως τους λένε πια) έβγαλα 2,8κ dps , με πρασινούρες και τρείς μπλεδούρες . Στείλτε το στο διάολο να βρείτε την υγειά σας . Και ποιο ειναι το περιεργο? καποιος με επιξ θα εκανε 4κ dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Legendary gavel στο 3.1.!!!! PRIEST ITEM!!!! Ήδη τρωγόμαστε για το ποιος θα μαζέψει πρώτος τα pieces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 :O πες περισοτερα!! Btw γιατι οταν παταω το κουμπι για copy του char μου ειναι σα να μη παταω τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Legendary gavel στο 3.1.!!!! PRIEST ITEM!!!! Ήδη τρωγόμαστε για το ποιος θα μαζέψει πρώτος τα pieces clearly a hunter item Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα το πως θα πέφτουν τα pieces δεν το ξέρουμε ακόμα. Εικάζω ότι θα πέφτουν από 11 bosses που διαθέτουν hard mode όταν τα σκοτώσεις στο hard mode. Ίσως και όχι όμως γιατί έστω ότι πέφτει 1 από κάθε boss, ένα καλό guild μπορεί να βγάζει 44 τον μήνα. Άρα 1legendary per month......Θα προτιμούσα tbh να ακολουθούσε την λογική του thunderfury στην κατασκευή. Με τα pieces δεν μπορεί να διατεθεί μέσω dkp το item και συνεπώς θα υπάρξει πολύ drama για το ποιος θα το πάρει :S. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι κακός χαμός θα γίνει στο guild μου όταν βρεθούμε απέναντι στο πρώτο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Dualspec costs 1k gold http://www.flawless-stormrage.eu/naraxi/WoWScrnShot_022409_092851.jpg Its an achivment http://www.flawless-stormrage.eu/naraxi/WoWScrnShot_022409_093005.jpg And it looks like this when changing. http://www.flawless-stormrage.eu/naraxi/WoWScrnShot_022409_093802.jpg 1000g??? omg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 έτσι όπως εχουν καταντήσει τα 1000gb δεν είναι τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 έτσι όπως εχουν καταντήσει τα 1000gb δεν είναι τπτ... Ωνασης ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγω πλέον εχω 28.000 και σκέφτομαι να πάρω το chopper να βγάζω βόλτα την κοπέλα μου στο Dalaran. xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 http://www.wowhead.com/?patchnotes=3.1.0-ptr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ κάπου τόσα έχω chrisxxx και σκεφτόμουν σοβαρά την μηχανή μέχρι που είδα στα patch notes ότι θα προστεθούν νέα mounts. Τα δε "ζωντανά" mount θα κολυμπάνε κιόλας......ποιος την μαμάει την μηχανή λοιπόν xD? Επιπλέον τα νέα kirin tor rings κάτι λένε. Πάρε κανένα τέτοιο στην κοπέλα σου, θα το εκτιμήσει καλύτερα χαχα. Imo save your money τουλάχιστον μέχρι να πάει live το 3.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το βλέπω σοβαρα... Δεν προκειται να της παρω δαχτυλιδι Ωραιο το chopper ομως! αλλά οντως καλα θα κανω να περιμένω να δω τι θα εχει το 3.1 και μετα αποφασιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις