Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε και εγω, και γενικά επιλέγω ένα ένα τα addons μου (πχ δεν έχω κανενα για shaman ή αλλο char, γιατι τα σβηνω απτις διάφορες συλλογες) και συνηθως ασχολούμαι μόνο με αυτα που εχουν πολλά downloads & καλη βαθμολογια..

Δημοσ.

ρε παιδιά , για να πας Molten core , πρέπει λέει να κάνεις πρώτα ένα prequest , μια προαποστολή . Την παίρνεις από μια τύπισα έξω από το BRD . Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, ξέρει κανείς ? Πρέπει υποχρεωτικά να την κάνουν 5 ή μπορούν και σε raid 10 ατόμων ? Όσους ρώτησα , πέντε διαφορετικές απαντήσεις πήρα . Αλλος μου έλεγε ότι μπορώ και μόνος μου , άλλος μου έλεγε ότι υπάρχει μυστικό μονοπάτι που σε βγάζει κατευθείαν στο MC , τι ισχύει τελικά ? Πως βγαίνει αυτό το q?

Thx

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο να το κανεις 5 Man...εγω το εκανα raid 10+ ατομα απο το guild μου.

Απλα πρεπει να παρεις ενα item,ειναι κατι σαν πετρα απο εναν τοιχο εξω απο το instance του Molten Core.Το instance του MC ειναι στο τελος του BRD,δηλαδη πρεπει να κανεις ολο το BRD κ στο τελος θα δεις το instance του MC.

Αν το κανεις το pre quest κ θελεις να πας MC τοτε μπαινεις απο το παραθυρο διπλα στην τυπισσα που πηρες το quest..μαλλον αυτο εννοουνε ως μυστικο μονοπατι.

Δηλαδη αν θες να πας MC δεν κανεις ολο το BRD ξανα κ ξανα (αν κ εχει κ εκει instance για να μπεις) απλα πηδας απο το παραθυρο στην λαβα κ σε βαζει στο MC,εφοσον εχεις κανει το pre quest φυσικα,γιατι αν πηδηξεις τωρα θα πεσεις στην λαβα :)

Δοκιμασε raid καλυτερα για σιγουρια,5 man με τιποτα δεν βγαινει...αν θυμαμε καλα ητανε αρκετα δυσκολο.

Ελπιζω να εχεις καλο guild για τα MC runs γιατι ειναι δυσκολο με random group να πας MC και να εχεις τυχη,ουτε στον 1ο boss δεν θα φτασετε :)

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις ρε Reginald και είσαι και 60αρης. Δηλαδή το q για να σκοτώσεις τον Emperor που είναι για 5αδα πως βγαίνει; Η ο Baron σε 5αδα...

Στην sig σου τί φοράς;; δεν έχω ξαναδεί το σετ

Σήμερα κάναμε ενα καλό raid MC , ρίξαμε 3 bosses κ πάμε για Garr μέσα στη βδομάδα... Πήρα το 1ο μου Lawbringer :)

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια μην βαρατε :)

Παει πολυς καιρος απο τοτε που το εκανα κ ειχαμε παει raid θυμαμε..ειμουν κ 56-57 lvl τοτε κ μου φανηκε δυσκολο..αυτο θυμαμε μονο κ δεν εχω ξανα παει BRD απο τοτε.Ουτε εχω κανει το quest για τον Emperorr,το μισω το BRD δεν πηγαινω συχνα...ουτε τα gloves απο το set μου δεν εχω παρει απο αυτον :P cool :)

Ελπιζω τα αλλα να τα ειπα σωστα :P

Καλη τυχη στο MC pseira και καλοφορετο το Lawbringer :)

Ο Garr δεν ειναι κ πολυ δυσκολος...με καλη στρατιγηκη τον εχετε :)

Δημοσ.

mind άκουσα οτι to BWL δεν εχει τόσα πολλά trash mobs που να σε καθυστερούν, όπως στο MC. αλήθεια είναι;

Δημοσ.
mind άκουσα οτι to BWL δεν εχει τόσα πολλά trash mobs που να σε καθυστερούν, όπως στο MC. αλήθεια είναι;

Kai nai kai oxi.

As poume me to pou mpeis pas sto proto boss, den xreiazetai na kathariseis tin perioxi.

Bebaia otan arxizei to event to domatio gemizei me mobs. Molis teleioseis ton proto pas ston deutero me ti mia, einai sto allo domatio.

Meta ton deutero prepei na kathariseis 2 nomizo domatia pou einai gemata me whelps kai dragonkin + orcs.

Analoga me tis ikanotites tou raid apo to deutero sto trito boss mporei na ftaseis apo 20 lepta mexri kai polu parapano.

Emeis sunithos ton ftamoume se kanena 20lepto nomizo isos kai pio ligo. Alla thelei kalo suntonismo, kala pulls kai na min bgeis oom.

Meta ton trito den xero giati den ton exoume rixei akoma...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...