Skia11 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μου έκατσε και το ace of nobles χθές, αυτή τη στιγμή παίζει στα 2k στο ah...να το σκοτώσω ή να το κρατήσω μέχρι το darkmoon βγάζοντας και άλλα cards (έχω κάποια prisms και chaos τα οποία παίζουν χαμηλά στο ah atm). Ρε chill πες τπτ ρε μεγαλοκαρχαρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Από prisms/chaos/undeath δεν βγάζεις λεφτά. Ούτε καν το κεφάλαιο που επένδυσες. Δεδομένου ότι μια κάρτα απαιτεί περίπου 5 stacks από herbs - κόστος 150g περίπου - αποκλείεται να τα πάρεις πίσω. 2k είναι πολύ καλή τιμή πάντως, εγώ θα την έσπρωχνα . Πουλάς, αγοράζεις νέα herbs και πάμε από την αρχή. Ρίξε καμιά προσευχή για nobles την ώρα που κάνεις τις κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα στατιστικά του τελευταίου 10ημερου (το παράκανα λίγο) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 1 2 και 3 μου λειπουν για να φτιαξω το nobles deck. Φανταζομαι ειναι και τα πιο δυσκολα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 1 2 και 3 μου λειπουν για να φτιαξω το nobles deck. Φανταζομαι ειναι και τα πιο δυσκολα ε? Aναλογα τον server και την χρονικη περιοδο ποτε δεν ξερεις τυχαια βγαινουν οι καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ένας από το guild μου έδωσε σήμερα herbs να του κάνω κάρτες να βγάλει φράγκα. Του κάνω 6 κάρτες, 0 nobles!! PWNED Κάνω μετά τρεις για εμένα έτσι γιατί είχα καιρό, 3/3 nobles. Τα λεφτά στα λεφτά : ΚΑΝΟΝΑΣ! Τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 kαι εγω στις τελευταιες 50 πρεπει να εχω τυχει 15-16 nobles εξαιρετικα μεγάλο ποσοστο σε σχεση με το συνηθισμενο 20% που ειχα. Εν τω μεταξυ είναι τζόγος το άτιμο καθε φορα λέω φτανει και κάθε φορα παω και φτιαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 http://www.wow-achievements.com/ Για τους achievement whores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Vehicles style battles και στην ulduar.......Mercy dear lord, mercy. Λιώσαμε στα ίδια και στα ίδια dungeons για μήνες μαζεύοντας emblems of valor με σκοπό να κάνουμε άμεσο gear up με το που βγει το 3.1 αλλά το νέο patch θα φέρει νέα emblems. GG περίπου 200 emblems so far να τα βλέπω να κάθονται. Για τα achievements, 3 παιδιά από το guild αναπτύσσουν μια σελίδα σχετική με τα achievements. Αν και είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και μη public έχει ένα κάρο features και κάτι μου λέει ότι θα βγάλουν φραγκάκια μόλις ολοκληρωθεί το project . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 19 days για να γίνει copy o char στο ptr......gg blizz Σήμερα κάναμε 18man το naxx με έναν μάλιστα που έχει friend rank (δεν ανήκει στο raiding team δηλαδή) ......Αν δεν κάναμε μαλακία στον patch ενδεχομένως να πετυχαίναμε και το immortal, αλλά το συγκεκριμένο achievement εξακολουθεί να μας μισεί Μετά από πολύ καιρό σήμερα έκανα raid χωρίς υψηλό latency (πάνω κάτω 200 ms) και το κυριότερο χωρίς disconnects. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η κατάσταση και να μην έτυχε απλά σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μετά από πολύ καιρό σήμερα έκανα raid χωρίς υψηλό latency (πάνω κάτω 200 ms) και το κυριότερο χωρίς disconnects. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η κατάσταση και να μην έτυχε απλά σήμερα. Μπα απλά πολλοί έχουν βαρεθεί το game και slackaroun όταν υπάρχει raid... Άντε να μπει το ulduar patch μπας και ανανεώσω γιατί αλλιώς δεν με βλέπω. Όσο για το ulduar instance από τα σχόλια τις blizzard καταλαβαίνω ότι θα είναι πανηγύρι και μόνο τα μικρά παιδάκια θα χαίρονται να πετάνε πυραυλάκια από τα τανκς τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μπα όχι xvipes. Είχε πρόβλημα η forthnet τον τελευταίο καιρό. Πρόβλημα το οποίο ελπίζω πως έφτιαξε. Πυραβλάκια, τανκσάκια κλπ ναι και εμένα μου φαίνεται μαλακία και το έκραξα σε προηγούμενο post. Αλλά από το να καθαρίζω για μια ακόμη φορά τα ίδια και τα ίδια....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό πια με τα vehicles το γαμήσανε το θέμα...είπαμε να βάλουμε κάτι διαφορετικό για να σπάσουμε την μονοτονία, αλλά πρέπει να το φάμε στη μούρη στο pvp, στα rep quests, και στα raids????? Άμα θέλω να παίξω Mario cart θα πάω στο ανηψάκι μου να παίξουμε με το Wii...το κερατό μου μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 http://www.darklegacycomics.com/178.jpg So true lol Ρε συ xvipes τι θα γίνει με την πάρτι σας στην wg? Που έχετε εξαφανιστεί όλοι και σας βλέπω με 15+ tenacity buff? GIEF moar hordes@neptulon pl0x. Βαρέθηκα να κερδίζω την μια μάχη πίσω από την άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό πια με τα vehicles το γαμήσανε το θέμα...είπαμε να βάλουμε κάτι διαφορετικό για να σπάσουμε την μονοτονία, αλλά πρέπει να το φάμε στη μούρη στο pvp, στα rep quests, και στα raids????? Άμα θέλω να παίξω Mario cart θα πάω στο ανηψάκι μου να παίξουμε με το Wii...το κερατό μου μέσα. Εγώ πάντως το WG το γουστάρω τρελά, ειδικά όταν είναι horde controlled και κάνουμε επίθεση... Το Ulduar τι είναι ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις