Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 dc σήμερα την ώρα του raid......gg forthnet!!!!! Χάσαμε το immortal στον thadius γιατί έφαγα dc στο shifting. Αυτό το achievement δεν θα το κάνουμε ποτέ, πάντα κάποια μαλακία συμβαίνει.

Γενικά αυτή την εβδομάδα με μάμησε η forthnet πατόκορφα. Έχασα και το raid spot μου την ημέρα που κάναμε το of the nighfall achievement γιατί ήμουν μισή ώρα χωρίς γραμμή και ποιος ξέρει τι άλλο με περιμένει :s. Σκατά στα μούτρα τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 dc σήμερα την ώρα του raid......gg forthnet!!!!! Χάσαμε το immortal στον thadius γιατί έφαγα dc στο shifting. Αυτό το achievement δεν θα το κάνουμε ποτέ, πάντα κάποια μαλακία συμβαίνει.

Γενικά αυτή την εβδομάδα με μάμησε η forthnet πατόκορφα. Έχασα και το raid spot μου την ημέρα που κάναμε το of the nighfall achievement γιατί ήμουν μισή ώρα χωρίς γραμμή και ποιος ξέρει τι άλλο με περιμένει :s. Σκατά στα μούτρα τους!

Και εγω μια απο τα ιδια

Εχει ξεφυγει η forthnet της τελευταιες 2 βοδμαδες

Εχω στανταρ ενα 30λεπτο dc τις ωρες αιχμης καθε μερα :(

Τουλαχιστον εχει φτιαξει το lag, δεν παει πανω απο 500μς τελευταια :P

Έμεις είχαμε φτάσει μέχρι Saphiron και τον δοκιμάσαμε με 2 healers οι μλκες και πήραμε τα .... B)

ρε γαμω ελεος, sarth3d τωρα, εγω ειχα 600+ latency και η holy pala που ηταν μαζι μου στο ΜΤ ειχε 4κ και συνεχομενα DC.

Θα το κοψω να παιξω κανα single player game μου φαινεται

καλα chill, πριν μπουμε μας πεταξε ΟΛΟΥΣ και ενω προσπαθουσαμε να μπουμε μας ελεγε "northrend server is down"

Ε μετα εστρωσε λιγο, αλλα εκαναν τη δουλεια τους οι providers

λολ, εσύ ήσουν ο Έλληνας που με helpare? :P

όντως, 4 disc από το game εγώ..Και ήταν πρώτη φορά σε raid hc :(

Είναι ιδέα μου ή οι hunters είναι λίγο out of control στο pvp μετά το τελευταίο patch??

Δεν ειναι ιδεα σου

Ειναι κατι σαν rogue αλλα με ranged και aoe slow και pet και καλυτερο cc :P

Αυτά τα RNG stuns είναι απλά έλεος...για να μην αναφέρω το κολοglyph και τα explosive shots (καλύτερα να τα ονόμαζαν Hiroshima shots).

Δοκιμάζω την τύχη μου με inscription στα proffs nowdays και shadowdance στο pvp:

α) Κανά tip για το inscription?

β) Πότε θα φτιάξουν το κολοbar switching για το shadowdance?

Λουλουδάκια για inscription μπορώ να πάρω και από vendors ή μόνο από AH και drop από mobs;

Επίσης πόσο σας πάει στο AH μια 20δα λουλουδάκια; Γιατί εγώ τα πληρώνω λες και τα ρίχνω στα μπουζούκια.

Σε εμάς πέσανε οι τιμές των herbs κατακόρυφα. Παίρνεις 20άδα icethorn με λιγότερα από 30g!

J/C όχι και τόσα λεφτά. Παίρνω meta gem με λιγότερο από 40-50g πια, έχει πήξει ο τόπος με jewelcrafters.

Τρελό QQ για το Love Is The Air Event, κυρίως για το γεγονός ότι το Be Mine περιλαμβάνετε στο meta achievement. Όρεξη να έχετε να διαβάσετε τα topics, τρελό γέλιο :P.

adder's tongue 20-25g from chinese farmer. qq

btw jc 430+ moar money!

Εχει όνομα να στον κλέψω :P Εγω βάζω ελληνα farmer αλλά μου τα δινει 35g :mad: και δεν φαρμαρει συχνα :-(:-(:-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...