chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 122 κάρτες!!! Κάποιος είναι πολύ πλούσιος . Εμένα δεν μου καθόταν το μαμημένο το 8 και τελικά αναγκάστηκα να σκάσω 1300g :/. 2 nobles deck κονόμισες χοντρά, τα άλλα δεν πιάνουν καλές τιμές. Prisms και undeath decks έχω δει και με 200g στο AH!!!! Αν είναι δυνατόν..... To chaos deck τι λέει? Σκέφτομαι να το κρατήσω για arena με disc spec..... Πήρα πριν από λίγο το +90 spirit nobles deck. Και το μόνο που διαπίστωσα ήταν το ωραίο animation . Πρέπει να μείνω χωρίς ταλέντα για να δοκιμάσω αν το intellect ή το spirit buff είναι καλύτερο μιας και με τα procs του surge of light και του clearcasting δεν μπορώ να εξάγω ασφαλή συμπεράσματα. Mε spirit proc έχω 1557spirit, 403/1507 mana regen και 2304 spell power self buffed. Τρομάζω στο τι θα έχω με flask και raid buffs /0\ Btw γνωρίζουμε αν το 3.1 θα φέρει epic trinkets για τους alchemists? Γιατί το να κρατάω και να χρησιμοποιώ τo μπλε trinket με τα φτωχά stats απλά και μόνο για το 40% παραπάνω effect στο pot δεν είναι και ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Btw γνωρίζουμε αν το 3.1 θα φέρει epic trinkets για τους alchemists? Γιατί το να κρατάω και να χρησιμοποιώ τo μπλε trinket με τα φτωχά stats απλά και μόνο για το 40% παραπάνω effect στο pot δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν εχει ακουστει κατι τετοιο αν και ακομα ειναι παρα πολυ νωρις, τιποτα παντως δεν αποκλειετε. Το Alchemy αξιζει μονο κ μονο απο το γεγονος οτι ενα flask που σε αλλους εχει διαρκεια 2 ωρες σε εσενα εχει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και το mixology ofc με το οποίο παίρνουμε καλύτερα stats από τo use των flask. Αλλά δεν νομίζω κανείς να έχει συνέχεια πάνω του flask για να επωφελείται από το proff του..........Αντίθετα όλα τα άλλα crafting items επωφελούνται 24/7. Εκτός αυτού είναι το μόνο επάγγελμα χωρίς craftable epic item!!! Και χέσε το χρώμα ας είναι μπλε αλλά να αξίζει - όπως τα trinkets που κάνουν οι j/c - και να μην είναι της πλάκας όπως το δικό μας......Αν δεν usάρω pot στην μάχη έχω χαραμίσει ένα slot. Το 50 haste και το 59sp είναι πάρα μα πάρα πολύ χαμηλά stats συγκριτικά με τα υπόλοιπα trinkets που παίρνεις στο game. Μας έδωσαν super duper trinket στο tbc την στιγμή που το επάγγελμα ήταν χρυσοχοείο. Τώρα που nerfαραν την χρησιμότητα του στα raids (1pot/fight) δεν θα μας δώσουν ένα trinketακι της προκοπής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και το mixology ofc Αλλά, μην ξεχνάς ότι είναι το μόνο επάγγελμα χωρίς craftable epic item!!! Και χέσε το χρώμα ας είναι μπλε αλλά να αξίζει - όπως τα trinkets που κάνουν οι j/c - και να μην είναι της πλάκας όπως το δικό μας......Αν δεν usάρω pot στην μάχη έχω χαραμίσει ένα slot. Το 50 haste και το 59sp είναι πάρα μα πάρα πολύ χαμηλά stats συγκριτικά με τα υπόλοιπα trinkets που παίρνεις στο game. Μας έδωσαν super duper trinket στο tbc την στιγμή που το επάγγελμα ήταν χρυσοχοείο. Τώρα που nerfαραν την χρησιμότητα του στα raids (1pot/fight) δεν θα μας δώσουν ένα trinketακι της προκοπής? Συμφωνω για τα trinket. Για μενα παντως το JC ειναι με διαφορα το καλυτερο prof του game . Μπορεις να κανεις το daily μονο 10λπτ την μερα και να πουλας ετσι απλα ενα dragon's eye 400g. Επισης τα περισσοτερα μπλε trinket του ειναι πολυ καλυτερα απο οτι epic υπαρχει στο παιχνιδι μεχρι τωρα.Για να μην μιλησω για τα epic gems μονο για JC.. O DK tank μου την εχει βολεψει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 122 κάρτες!!! Κάποιος είναι πολύ πλούσιος . Εμένα δεν μου καθόταν το μαμημένο το 8 και τελικά αναγκάστηκα να σκάσω 1300g :/. 2 nobles deck κονόμισες χοντρά, τα άλλα δεν πιάνουν καλές τιμές. Prisms και undeath decks έχω δει και με 200g στο AH!!!! Αν είναι δυνατόν..... To chaos deck τι λέει? Σκέφτομαι να το κρατήσω για arena με disc spec..... Πήρα πριν από λίγο το +90 spirit nobles deck. Και το μόνο που διαπίστωσα ήταν το ωραίο animation . Πρέπει να μείνω χωρίς ταλέντα για να δοκιμάσω αν το intellect ή το spirit buff είναι καλύτερο μιας και με τα procs του surge of light και του clearcasting δεν μπορώ να εξάγω ασφαλή συμπεράσματα. Mε spirit proc έχω 1557spirit, 403/1507 mana regen και 2304 spell power self buffed. Τρομάζω στο τι θα έχω με flask και raid buffs /0\ Btw γνωρίζουμε αν το 3.1 θα φέρει epic trinkets για τους alchemists? Γιατί το να κρατάω και να χρησιμοποιώ τo μπλε trinket με τα φτωχά stats απλά και μόνο για το 40% παραπάνω effect στο pot δεν είναι και ότι καλύτερο. Το chaos ήταν ένα μέτριο trincket μέχρι που οι φίλοι μας οι developers έκαναν την αλλαγή και αντί να ανάβει όταν τρως ξύλο ανάβει και όταν βαράς. Κοινός είναι μόνιμα αναμμένο και σου δίνει κανά 110 crit strike rating & res. Όσο για τα χρήματα σκέψου το πιο απλό. Ξεκίνησα μία ωραία μέρα με 21.000 gold και άρχισα να κάνω τις επενδύσεις στα φυτά. Στην αρχή αγόραζα απο 45 gold / 20 adder's tongue κανά 35 την 20αδα. Μέχρι που βρήκα ένα παλικάρι και κάναμε χοντρές δουλειές (είχα ήδη αγοράσει κανα 1000 φυτά). Από τότε αγόρασα περίπου 20.000 φυτά για 1g/ φυτό. Για να μην πολυλογούμε αυτήν την στιγμή έχω / μπορούσα να έχω / αγόρασα έχω: 27900 gold + chopper (15.000 gold ) + nobles trincket (12.000 gold ) + chaos trincket (2.000) + epic fm σε ένα φιλαράκι (5.000)και μου έχουν μείνει 2χ undeath decks χωρίς το 7 μισό chaos και μισό prisms. Θα είχα δηλαδή 60κ+ αλλά τι να τα κάνεις. Enchands τα έχω κάνει και μένουν άλλα 2 αντικείμενα στο παιχνίδι που δεν έχω και πάλι σιγά τα λεφτά που θα μου φύγουν. Άντε το πολύ πολύ καμιά μέρα να τρελαθώ και να πάρω το ventormount Όσο για τις κάρτες που λες ότι κανου 100 και 200 στο ah μην ξεχνάς την δύναμη της βλακείας. Κάνε τα decks και πούλα τα απο 1200 έως 1700-2000 gold. Εγώ στις πρώτες μου μέρες αγόραζα τα ace,2,3,4,5,6,7,8 of chaos απο 30 έως 50g τα έκανα decks και τα πουλούσα 800 με 850g και με έλεγαν και κοροιδο που τα πουλούσα τόσο φθηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Βενιζελος εναντιον Καραμανλη.αχαχα http://www.youtube.com/watch?v=hgIrdAmM89w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον σχετικα με την nobles. Την εβαλα μα 90 spirit. Αμεσως δίνει +24sp.power και 79mana.reg. Oταν εχεις κυριαρχο stat Intellect δίνει αλλο 2% περιπου crit. Oταν ειναι κυριαρχο το spirit τότε δινει 270mana.reg. + 79sp.power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σκέτη καταστροφή είναι αυτό το expansion. Με τόσο μικρό content και ταυτόχρονα γελοίο, πολλοί δεν βρίκουν πλεον λόγο να παίζουν. Όλα τα instances clear, όλα τα raids clear, πάμε να ντύσουμε τώρα και τους 3ους μας alt... Και όλα αυτά σε ένα guild που είναι καρα casual. Ήδη πολλοί σταματάνε το παιχνίδι. Έχω βαρεθεί στο forum μας να διαβάζω αποχαιρετιστήρια posts. Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σκέτη καταστροφή είναι αυτό το expansion. Με τόσο μικρό content και ταυτόχρονα γελοίο, πολλοί δεν βρίκουν πλεον λόγο να παίζουν. Όλα τα instances clear, όλα τα raids clear, πάμε να ντύσουμε τώρα και τους 3ους μας alt... Και όλα αυτά σε ένα guild που είναι καρα casual. Ήδη πολλοί σταματάνε το παιχνίδι. Έχω βαρεθεί στο forum μας να διαβάζω αποχαιρετιστήρια posts. Κρίμα... [αντίλογος] Κοίτα 3 χρόνια τώρα που παρακολουθώ το παιχνίδι, σε κάθε patch, σε κάθε nerf, σε κάθε clear content, σε κάθε αλλαγή στα talents ή στα spells ακούω για QQ, αποχαιρετιστήρια posts, "το παρατάω το παιχνίδι" κτλ κτλ. Εντούτοις τελευταία φορά που είδα, 11 μιλιόνια ήταν οι λογαριασμοί και όλες οι παλιές καραβάνες μέσα είναι[/αντίλογος] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 από τον twilight's hammer έφυγαν κάτι top guilds και η alliance είναι πιο χάλια τώρα. Εν τω μεταξύ, έχω στο auction house μια four of nobles εδώ και 2 μέρες και δεν πουλάει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cult8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ποσοι απο τα 11 εκατ λογαριασμους ειναι ενεργοι και παιζουν;Ποσοι ειναι gold farmers,mutliboxers,ατομα που εχουν 2-3 acc; Τον τελευταιο καιρο διακρινω αποχωρηση γνωστων μου.Καποιος φιλος μου ειπε οτι του εκαναν hack το acc αλλα δεν ενδιαφερθηκε καν να προσπαθησει να τον ανακτησει διοτι το wow γιαυτον ειχε τελειωσει ετσι κ αλλιως. Χθες ενα δεν εκανε τπτ παρα να καθεται dalaran καποιες ωρες περιμενοντας να κανει spawn ενα βιβλιο για καποιο achievment,καθως το lag στο σερβερ μας και το cannot launch multiple instances δεν του αφηνε περιθωρια για κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Praetorianos δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά αυτά που γράφω δεν είναι λόγια του αέρα αλλά γεγονότα. Άλλο να γίνεται κάποιο nerf σε ένα class, να αλλάζουν τα talents, κι άλλο να μην υπάρχει content στο παιχνίδι και challenge. Δεν είχαμε καμία αποχώρηση απο το guild μας, απο τότε που το φτιάξαμε, με την δικαιολογία οτι το παιχνίδι είναι αδιάφορο. Τώρα, μέσα σε διάστημα ενάμισυ μηνός, έχουν σταματήσει περίπου 15 άτομα. Και αυτοί που συνεχίζουν το κάνουν είτε μόνο για την παρέα, είτε γιατι ανεβάζουν το 4ο, 5ο alt τους ώστε να περνά η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Και εγω εχω βαρεθει το wow και πλεον παιζω ελαχιστα. Αλλα Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα του expansion Το Wotlk ειχε απιστευτη ατμοσφαιρα! Πραγματικα το ευχαριστηθηκα απιστευτα οσο επαιξα Απλα εχω βαρεθει το wow ( δεν ειναι η πρωτη φορα , εχω σταματησει και αλλες φορες το παιχνιδι) (και δεν εχω καθαρισει ακομα το 25naxx ,οποτε εχω content) Ενταξει ειναι ευκολο το content αλλα so what? Προτιμουσατε μηπως boss που απλα να μην πεθεναν? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η blizzard εκτος απο το να δουν οι ''casuall'' content ηθελε να χτυπησει και τα ''επαγγελματικα'' guild που ετρεχαν για το world first (to ulduar δεν θα εχει open testing) Πλεον παιζω απλα οταν δεν εχω τι να κανω για να περασει η ωρα, ανεβαζοντας σιγα σιγα τον priest και φαρμαροντας κανα herb/mine Αλλα Δεν φταει το expansion! H northrend ειναι απλα απιστευτη, τρομερη ατμοσφαιρα και το naxx ειναι απο τα πιο ωραια dungeon ever( και δεν ειναι τοσο ευκολο , ειδικα το 10ρι αν εχεις 2-3 καθυστερημενους στο group) Απλα παιζοντας το παιχνιδι απο to launch σχεδον ποσο ακομα να παει? Θελει ενα διαλειματακι 1-2 μηνες (ερχετε και εξεταστικη ) Σιγουρα το ulduar θα ειναι πολυ πολυ πιο δυσκολο και θα παρει παρα πολυ καιρο μεχρι να το καθαρισουν τα ''casual'' guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomsk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ποσοι απο τα 11 εκατ λογαριασμους ειναι ενεργοι και παιζουν;Ποσοι ειναι gold farmers,mutliboxers,ατομα που εχουν 2-3 acc;Τον τελευταιο καιρο διακρινω αποχωρηση γνωστων μου.Καποιος φιλος μου ειπε οτι του εκαναν hack το acc αλλα δεν ενδιαφερθηκε καν να προσπαθησει να τον ανακτησει διοτι το wow γιαυτον ειχε τελειωσει ετσι κ αλλιως. Χθες ενα δεν εκανε τπτ παρα να καθεται dalaran καποιες ωρες περιμενοντας να κανει spawn ενα βιβλιο για καποιο achievment,καθως το lag στο σερβερ μας και το cannot launch multiple instances δεν του αφηνε περιθωρια για κατι αλλο. waaa τελείωσα το content γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω όλη μέρα ..wwaaaaa και τώρα θα σταματήσω να παίζω wow για να μάθει η παλιο-blizzard να μη κάνει το wow τόσο εύκολο για τους νουμπάδες που έχουν και άλλα πράγματα να κάνουν στην ζωή τους ...waaa:cry::cry::cry::cry: στο 3.1 πάλι μέσα θα είστε όλοι αυτοί που γκρινιάζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εν τω μεταξύ, έχω στο auction house μια four of nobles εδώ και 2 μέρες και δεν πουλάει με τίποτα Εγώ σταματάω την ενασχόληση με τις κάρτες μιας και επανήλθα στα gold που είχα όταν άρχισα το inscription. Δυστυχώς στο server μου υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι undercutters στο AH και για να πουλήσεις πρέπει να είσαι στο AH 24/7. Μερικές noble card τις έχουν ρίξει δε στα 500g τόσο λαλάκες είναι . Άξιζε η ενασχόληση δεδομένου ότι lvlαρα ένα crafting proff από το 1 στο 450 αποκλειστικά μέσω ΑΗ, χωρίς να χάσω g βγάζοντας τα decks που ήθελα για τον main και τους alts μου καθώς και μερικά decks για φίλους. Αλλά ok εδώ stop μου χουν σπάσει τα @@ οι undercutters, σιγά μην περνάω την μέρα μου στο AH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις