Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε συ αμα σε χαλάει που διαβάζεις το μακρύ και το κοντό καθενός μην ασχολείσαι. Γι αυτο είναι το τοπικ αυτό. Αστον να λέει οτι θέλει και θα κρίνει ο καθένας μόνος του αν λέει βλακείες ο άλλος.

κάνουν screenshot και δείχνουν το combat log? εκτός αν εσύ παίζεις με ανοιχτό combat log οπότε οκ. πες πως λέγετε να το κατεβάσουμε.

Εγώ είπα ξερόλας όχι μ@λ@κ@ς και το πουτ@ν@ δεν αναφέρθηκε σε άτομο, αλλα στη συζήτηση

Δημοσ.

Kanoun screenshot to hit pou ekeini ti stigmi fenete stin othoni ...to damage dld ...tora ego pezo me to chat kai dipla to combat log ...kai logika fenete kai auto sto pic...

osoi thelete na katevasete to Scrolling Combat Text..einai poly kalo

episis to nurfe ui opos anaferthike ine apla elafri kai poly kalo ....prin eixa to insomniax kai itan kai auto kalo alla eixe kai polla axrista pragmata.

Δημοσ.
ego milao gia ton tipo pou leei oti ekane eviscerate...de xero an eisoun esy kai mi petagese sa mlks...kai apo 10lvl kato xaneis an den eisai etoimos gia maxi aifnidiasteis...ama de to xereis mallon den exeis liosei arketa sto pexnidi

Kοιτα εχω και αρκετή ζωή εκτώς game, και συγκεκριμένα in game έιμαι μόνο 19hours.

Τί θα πει να είναι προετοιμασμένος για μάχη, πλάκα μας κάνεις?? Είσαι και rogue!! Δηλαδή εσυ πρώτα κερνάς μπύρες και μετά τους πλακώνεις στα stuns???

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να ρωτάω ΤΙ παίχτηκε και κέρδισα mage ΤΟΣΟ άνετα, γιατί ξεκίνησα με 50% και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ buff. Ακουσα γνώμες, και έβγαλα συμπέρασμα. Εσύ απ'οτι κατάλαβα τώρα, δεν πιστεύεις 1 εμένα, αλλά δεν πιστεύεις 10 τον άλλο rogue που λέει για το damage που έκανε, τα 2300. Εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο damage, αλλά "καλα" daggers πήρα μόλις τώρα, πιο πριν είχα κάποια πολύ χάλια. Το να κάνω υποθέσεις για καλύτερα weapons & buffs κλπ δεν έχει νόημα, όπως επίσης δεν έχει νόημα να τραβάει ο άλλος screens αναμνηστικά... Και μένα μου ακούγεται υπερβολικό, αλλά ο λόγος να πει ψέματα ποιος είναι?

Ποιος ο λόγος? Εγω δεν έχω ανάγκη την επιβεβαίωση κανενός, και το να τραβάω screenς για να δείξω damage, και ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ να έχω addon που να κάνει αυτό ακριβως το πράγμα (αν μιλάς για auto-screenshot) είναι το λιγότερο ψωνίστικο και ανάγκη επιβεβαίωσης.

Τελοσπάντων, εγω χαλάστικα απτο υφάκι σου, γιατι οκ δεν πιστεύεις, μπορεις να το πεις και με καλύτερο τροπο.. Οπως το άλλο παιδι που ΕΙΝΑΙ και 60αρης mage...

Δημοσ.

Pamtos ego stin Arena exo faei gnome m eena earthshock kai ena windfury. Otan imoun Elemental/Enhancement build. Me 3 prasina ta alla mple kai Arcanite Reaper. Auta.

Kai kati pou exo paratirisei Lunatic oxi apo esena alla apo ena allo paidi sto Worldofwarcraft.gr einai to exis: to atomo me to opoio milas se forums oute kollhtos sou einai oute tipota. Prepei na exeis ti stoixiodi nohmosuni na min apokaleis ton allon malaka. Oses fores exo diabasei atoma na milane me tetoio tropo se forums mou anebenei to aima sto kefali.

Sto kato kato an den to pisteueis pes: de se pisteuo deixei screenshot kai meta traba na gualiseis ta epic sou kai min asxoleisai parapera. Gia na min ginontai flames kai alles paparies.

Ante kalhnuxta...

Δημοσ.

Σημερα εκανα παλι farm felcloth Felwood και ωπ!!! 60άρης mage...

Για να δοκιμάσουμε την τύχη μας.....

13zy.jpg

28zv.jpg

56 vs 60, έτσι και για τους πιο άπιστους...

Δημοσ.

"Εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο damage, αλλά "καλα" daggers πήρα μόλις τώρα, πιο πριν είχα κάποια πολύ χάλια. Το να κάνω υποθέσεις για καλύτερα weapons & buffs κλπ δεν έχει νόημα, όπως επίσης δεν έχει νόημα να τραβάει ο άλλος screens αναμνηστικά... Ποιος ο λόγος? Εγω δεν έχω ανάγκη την επιβεβαίωση κανενός, και το να τραβάω screenς για να δείξω damage, και ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ να έχω addon που να κάνει αυτό ακριβως το πράγμα (αν μιλάς για auto-screenshot) είναι το λιγότερο ψωνίστικο και ανάγκη επιβεβαίωσης."

Esy sta genethlia sou travas fotografies gia epiveveosi oti megaloses kata ena xrono ? Plaka mou kaneis tora ? exo anagki epiveveosis? Kai btw...oloi pou xrisimopoioune to mod einai vlakes kai esy oxi ?

To mod einai gia na mporeis na tsekareis to max dmg sou kai sou exei apla kai mia epilogi ...thes kathe biggest hit na pernei kai screenshot? nai i oxi....ego to exo valei nai ok eimai psonio oti peis

ok stamato na asxoloume ...apo ti stigmi pou mou les oti gia na kaneis kalo eviscerate thes kala daggers i kat epektasi kala opla ....

Diavase ti leei to eviscerate san spell kai meta xanaskepsou auto pou eipes

Mindtrapper otan leo tou allou mlk den simenei oti einai kiolas...episis pleon auti i lexi exei xasei to noima kai einai pleon thema sinitheias an tha ti peis i oxi ....

De sou exei pei kaneis filos "pou tha pame re mlk apopse?" i kati paromoio?

Ton parexigeis?

Polaki grapse ena /played kai pesmou ti sou bgazei

ps : sta parapano pic vs MAGE ton polemouses me ALT-Z i ekripses tis mpares afou ebgales ta pic me kapoio programma?

Δημοσ.

Ton filo mou den ton parexigo esena omos tha se parexigiso. Kai otan ekfrazesai me grapto logo prepei na to elegxeis kai na mi milas opos ston kollito sou giati me ton grapto logo kanei polu mpam kai o allos to ermineuei opos thelei afou de se blepei, na katalabei me poio nohma to les.

Filika. Pou sta Ioannina meneis btw?? :)

PS: Oxi ban re paidia, eipame, ena aplo pm apo moderator tha itan arketo... Min to parakanoume.

Δημοσ.

Το damage του eviscerate δεν εχει σχεση με τα οπλα, σου εγραψα ομως οτι δεν μπορώ να ξέρω τι οπλα έχει ώστε να ξερω αν κέρδισε το duel ή όχι... Το να γυρνάς τα πάντα εναντίων των άλλων ειναι ακυρο, μην προσπαθείς να με βγαλεις ψέυτη ή να μειωσεις τα επιχειρηματα μου.

Ρε φιλε αν εξισώνεις την real life με τις φωτογραφίες γεννεθλίων με ενα game, τότε απλα σταματάω εδώ!!!Screenshots σε game δεν εχω τραβήξει ποτε στη ζωη μου παρα μόνο αν δω κανα bug που το κανω post σε forum για να γελάσουμε!!!! Οπως πιο πριν με τους friends list που ηταν ΟΛΟΙ unknown...

Το ποσο εχω παίξει στο ειπα πιο πάνω, 19 days, προφανώς δεν έχω λιωσει αρκετα και αυτο με κανει αναξιο να μιλάω μαζί σου!!! Ενώ εσύ που εχεις λιωσει οταν ησουν 56 δεν μπορουσες να κερδισεις εναν mage 4 levels πάνω απο σένα, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, συγχαριτήρια!! Οπως ειπα και πριν το guild σου προφανώς και σε γλυφει μέρα νύχτα να τους κανεις την τιμή να είσαι μαζί τους...

Τα screens re φιλε μου τα ζητησες και στα εδωσα... Να σπασω το template του forum θες???? Σε 1280x1024 παίζω το game, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα έβαζα όλη την εικόνα, αλλά εσυ ΠΑΛΙ δεν πιστεύεις!!

Πολυ απλά έκανα CROP (you know crop???) το image να δειχνει αυτα που έχουν σημασία!!!! Για ονομα του θεου, GO TO BED, προφανώς χρειάζεσαι ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

38ba1.jpg

Aντε δες και το UI μου, μην τυχον και σου έχω κάνει κανα photoshop και σε ξεγελάσω...

Ελεος δηλαδή... ενα παιχνίδι είναι...

Δημοσ.

To mod einai gia na mporeis na tsekareis to max dmg sou kai sou exei apla kai mia epilogi ...thes kathe biggest hit na pernei kai screenshot? nai i oxi...

Βασικά ναι μεν ειναι το μεγαλύτερο damage, αλλά διαφορετικό armor έχει το ενα mob και διαφορετικο το άλλο, το ίδιο και οι παικτες, ουσιαστικα δηλαδη αυτό απλα σου δείχνει που μπορεί να φτάσει το damage σου.. στην οποια περιπτωση παλι καταλήγουμε στο ότι δεν ηταν δυνατόν να σου δώσω screens της πρώτης μάχης με τον αλλο 60αρη.

Εγω εχω κατι παρόμοιο που σου δείχνει για όλα τα abilities/special attacks, θα το κάνω paste εδω αυριο γιατί ειναι αρκετά ενδιαφέρον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...